Bescherming, Desinfectiemiddelen, Mondmaskers e.d. virus

 

Via deze Web-site kunt u mondmaskers / mondkapjes en diverse beschermingsmiddelen bestellen voor o.a. bescherming tegen H1N1 mexicaanse griep, bacteriën, virussen, varkensgriep, vogelgriep en voor allerlei andere doeleinden. Alle mondmaskers die wij via deze site aanbieden voldoen aan de voorwaarden van de EN-149:2001 norm. Naast mondkapjes en mondmaskers vind u ook andere beschermingsmiddelen zoals desinfectiemiddelen, handschoenen, overalls, overschoentjes etc. Mocht het product wat u zoekt er niet bij staan, neem dan contact met ons op: info@vosmedisch.nl of 020-6942379

Voor bescherming tegen bacteriën en virussen dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden.
De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit. De 3M mondmaskers bleken op de test voor doeltreffende filtratie van bacteriën voor meer dan 99% doeltreffend.

!

Foliodress gown Protect Standard

992145

Foliodress® Protect Standard heeft een ergonomisch ontwerp dat aangenaam is in gebruik en bewegingsvrijheid geeft in bijvoorbeeld de OK. Een extra lange klittenband sluiting voor optimaal draagcomfort, rechte mouwinzet voor maximale bewegingsvrijheid en extra lange en soepele manchetten voor een perfecte pasvorm. Geschikt voor ingrepen met weinig vloeistoffen.

Operatiejassen voor éénmalig gebruik volgens EN 13795, deel 1-3, gemaakt van 3-laags, vochtafstotend, nonwoven materiaal met een middenlaag van microvezels; uitstekende weerstand tegen doordringing van vocht en bacteriën; scheurvast en pluist nauwelijks; met gelaste naden, stevige taillekoorden en elastische lange, gebreide manchetten.

Maat: Large

Foliodress Clean Air Suit volgens EN 13795

Tweedelige disposable chirurgische scrubpak van Hartmann volgens EN 13795, deel 1-3 van vloeistof afstotend, ademend vlies; met een hoge weerstand tegen vocht en bacteriën; slijtvast en pluisarm;
Tuniek met V-hals, korte mouwen en zak; rechte model broek.

Per set verpakt.
Maat: Large
Kleur: Groen

Coverall, PP non woven met P.E. coating

Klik hier

Overall PP non-woven, met PE-coating, met rits en elastiek in mouwen, enkels, taille en capuchon, wit.
Latexvrij, niet steriel.

Per stuk leverbaar. Maat Large

Spatbril hoge bescherming volgens EN-166 en EN-170

Spatbril met hoge bescherming volgens de EN-166 en EN-170 norm. De spatbril sluit aan op het gezicht doordat deze voorzien is van een speciale, zachte rand rondom te glazen.

De spatbril geeft bescherming tegen: druppels en spatten van vloeistoffen en hoge snelheidsdeeltjes bij extreme temperaturen. Laterale bescherming. Bescherming tegen grote stofdeeltjes (> 0,5 µ). Bescherming tegen optische straling norm EN 170.
Resistent tegen schade door fijne particles. Resistent tegen het beslaan van lenzen. 

Dikte: 0,7mm
Gewicht: 28 gram

Veiligheidsbril / Spatbril volgens EN 166 1F

Klik hier

Sportieve beschermbril in lichtblauw nylon met panoramische polycarbonaatlens met krasbestendige coating.
Het montuur is voorzien van een ge ïntegreerde boven- en zijbescherming en de oorveren zijn instelbaar op 3 lengtes. Conform: EN 166 1F

Persoonlijke/reis anti griepkit

Klik hier

Persoonlijke anti-griepkit. Onmisbaar in de auto, opreis of in de tas!

Deze persoonlijke set is zeer geschikt om mee te nemen in auto of tas. Voor bescherming tijdens reizen of gewoon onderweg zijn. Ontsmet uw handen, reinig een oppervlak of een deurknop en/of gebruik een mondmasker.

De set bestaat uit een mondmasker ffp2, een flacon handdesinfectiemiddel, een bus desinfectiedoekjes voor oppervlakken, handschoenen en een thermometer. Het geheel zit verpakt in een handig meeneemetui.

Door de grote vraag naar dit soort artikelen kan de inhoud van de set anders zijn als afgebeeld. Een bepaald onderdeel kan vervangen zijn door een gelijkwaardig produkt.

Omron GENTLE TEMP 720 contactloze thermometer

MC720

 

Met de Omron MC720 Gentle Temp infrarood voorhoofdthermometer wordt in 1 seconde de lichaamstemperatuur gemeten zonder contact met de huid te maken. Het is eveneens mogelijk om de oppervlakte temperatuur te meten, bijvoorbeeld van een zuigfles. En wanneer de thermometer is uitgeschakeld wordt de kamertemperatuur weergegeven. Keuze tussen °C of °F.

De contactloze werking en de zeer korte meettijd maken van de MC720 een zeer gebruiksvriendelijk instrument dat bij jong en oud ingezet kan worden. Het meten tijdens de slaap is geen probleem en dankzij het verlichte display zelfs in het donker. De Omron MC720 beschikt over een geheugenopslag voor 25 metingen en is voorzien van een kunststof beschermkap. Indien gewenst kan de signaaltoon worden uitgezet.

 

FFP-2 Mondmasker 3M zonder uitademventiel type 1862

1862+

EN 14683:2005 classificatie

FFP-2 Mondmasker type 1862 zonder uitademingsventiel.

Voor bescherming tegen bacteriën en virussen (o.a. H1N1 mexicaanse griep, vogelgriep en SARS)dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden. De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit. De 3M mondmaskers bleken op de test van doeltreffende filtratie van bacteriën voor meer dan 99% doeltreffend. De mondmaskers van 3M hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor urenlang draagcomfort.

 • FFP2 respiratorisch masker voor eenmalig gebruik, zonder ventiel
 • Type IIR EN 14683:2005 classificatie
 • Makkelijk op te zetten, comfortabel, lage ademhalingsweerstand

Per stuk of per 20 mondmaskers verkrijgbaar.

FFP-2 Mondmasker 3M met uitademingsventiel type 1872

1872V+

 

FFP-2 Mondmasker type 1872 met uitademingsventiel.

Voor bescherming tegen bacteriën en virussen (o.a. Mexicaanse griep H1N1 vogelgriep en SARS) dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden. De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit. De 3M mondmaskers bleken op de test van doeltreffende filtratie van bacteriën voor meer dan 99% doeltreffend. De mondmaskers van 3M hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor urenlang draagcomfort.

 • FFP2 respiratorisch masker voor eenmalig gebruik, met ventiel
 • Filterrendement ≥ 94%
 • Makkelijk op te zetten, comfortabel, lage ademhalingsweerstand

Per stuk of per 10 mondmaskers verkrijgbaar.

FFP-3 Mondmasker 3M met uitademventiel type 1873

1873V+

 

FFP-3 Mondmasker type 1873 met uitademingsventiel.

Voor bescherming tegen bacteriën en virussen (o.a. H1N1 mexicaanse griep, vogelgriep en SARS) dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden. De FFP-3 mondmaskers bieden nog meer zekerheid en bescherming tegen bacteriën en virussen dan de FFP-2 mondmasker. De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit. De 3M mondmaskers bleken op de test van doeltreffende filtratie van bacteriën voor meer dan 99% doeltreffend. De mondmaskers van 3M hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor urenlang draagcomfort.

voert de opgebouwde warmte doeltreffend af
biedt een koeler en nog beter draagcomfort
vermindert het risico op het beslaan van oogbescherming

 • FFP3 respiratorisch masker voor eenmalig gebruik, met ventiel
 • Filterrendement ≥ 99%
 • Makkelijk op te zetten, comfortabel, lage ademhalingsweerstand

Per stuk of per 10 mondmaskers verkrijgbaar.

Chirurgische mondmaskers 3 laags met elastiek 60st.

De chirurgische mondmaskers van Kolmi zijn gemaakt van PP non woven en zijn geschikt voor gebruik op de operatiekamer.

De chirurgische mondmaskers hebben de volgende eigenschappen:
- 3-laags
- Blauw
- Type II
- Witte hypoallergene binnenlaag
- Voorzien van 2 comfortabele oorlussen
- Voldoen aan EN ISO 9073-1
- Voldoen aan EN ISO 29073-3
- Product voor eenmalig gebruik

Podiskin huid- en handendesinfectie 100ml

Huid- en handendesinfectant met terugvettende werking: dus geen droge handen meer!

Inclusief handige spraypen!

Podiskin is bij uitstek geschikt voor het desinfecteren van grotere huidoppervlakken. Podiskin heeft een optimale terugvettende werking en dus geen schrale huid tot gevolg.

Nu met handige meeneempen welke makkelijk in de tas of uniform meegedragen kan worden!

Inhoud 100ml (10 tot 12 vullingen van de meeneempen) 

Meliseptol Rapide desinfectie spray voor oppervlakken 250ml

Oppervlakte dessinfectans op alcoholbasis voor medische apparatuur zoals ziekenhuisbedden, matrassen, behandelstoelens, en andere alcoholresistente oppervlakten

Meliseptol® Rapid is een gebruiksklaar alcoholisch ontsmettingsmiddel met snelle werking, bestemd voor medisch meubilair zoals bv. apparatuur van operatiezalen, ziekenhuisbedden, matrasovertrekken, onderzoekszetels en andere kleine oppervlakken die bestand zijn tegen alcohol in dokterskabinetten of ziekenhuizen. Meliseptol® Rapid wordt gebruikt in alle gevallen waarin meubels en oppervlakken zo snel mogelijk en zonder wachttijd opnieuw operationeel moeten zijn en vanuit hygiënisch oogpunt onberispelijk moeten zijn.

Meliseptol® Rapid werkt actief tegen bacteriën, microbacteriën (M. terrae), schimmels en virussen (HBV / HIV / HCV, rota, adeno, vaccinia, papova, noro en pol io)
Actieve ingrediënten: 50 g propan-1-ol, 0.075 g didecylmethylammoniumchloride per 100 g vloeistof in vitro getest en onder gesimuleerde praktische condities (DGHM / VAH methode) en volgens prEN 13713/13727, EN 13624, EN 13697.

Aseptoderm huiddesinfectie 250ml

01371.A

Alcoholoplossing voor desinfectiemiddel voor de huid. Bescherming tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels

Alcoholoplossing voor desinfectie van de huid. Aseptoderm is direct klaar voor gebruik.

Bescherming tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels waaronder Tbc, MRSA, HBV, HCV, HIV, SARS en vaccinatievirussen.

Vrij van parfum en kleurstoffen. Op de lijst van DGHM/VAH

Sprayflacon 250ml.

Sanicloth active Alcoholvrije ontsmettende doekjes bus van 125 doekjes

Klik hier
Desinfectiedoekjes voor bijv. toetsenbord, computerscherm en telefoonhoorn

Sani-Cloth Active ALCOHOLVRIJE vochtige ontsmettende doekjes voor medisch materieel en oppervlakken. Alcoholvrije Sani-Cloth Active is de optimale oplossing voor het reinigen en ontsmetten van medisch alcoholgevoelig materieel en oppervlakken. Door haar actieve bestanddelen (quaternaire ammoniums) garandeert alcoholvrije Sani-Cloth Active een efficiënte microbiologische activiteit die getest werd aan de hand van de vloeistof die uit het doekje afgescheiden werd.

Bacteriëndodende activiteit (EN1040, EN1276, EN13697), schimmelwerende activiteit (EN1275, EN1650) virusdodende activiteit (EN14476, polio, hepatitis B, herpes, Norwalk, adenovirus, rotavirus) tubercolosedodende activiteit.
CE label

Alcoholvrije Sani-Cloth Active is kostenbesparend dankzij:
Gecontroleerde voordosering om bovenmatig gebruik van de oplossingen te vermijden, een diep (gebrevetteerd) deksel om het uitstekend doekje vochtig te bewaren, de folie die het product hermetisch sluit, tijdwinst voor de verpleegster!

Meliseptol Foam pure spray 750 ml

Meliseptol Foam voor desinfectie van oppervlakken en materialen. Onmisbaar in praktijk en openbare ruimtes

Snelwerkend desinfectieschuim zonder opvallende geur, ideaal voor oppervlakdesinfectie
en kwetsbare oppervlakken. 

 • Snelwerkend oppervlakdesinfectiemiddel in schuimvorm  
 • Ook geschikt voor kwetsbare oppervlakken zoals kunststof, medische apparatuur, Ultrasoon toestellen, infuuspompen, tandarsstoelen of acrylglas  
 • Geen aerosolvorming bij het spuiten  
 • Zonder geurstoffen
 • Aldehydevrij
 • Dermatologisch getest 
   

Werkingsspectrum:

 • Bactericide (inclusief tbc-bacterie) 
 • Fungicide 
 • Virusdodend o.a. Polyomavirus,  Norovirus, Rotavirus (incl.HBV,HCV,HIV)

MegroMan desinfectie voor de huid 1 liter

Desinfectiemiddel voor de huid.
Bescherming tegen bacteriën, virussen, gisten en schimmels

Alcoholoplossing voor hygiënische desinfectie van de handen. Bescherming tegen bacterieën, virussen, gisten en schimmels waaronder: Tbc, MRSA, HBV, HIV, SARS en vaccinatievirussen. Vrij van parfum en kleurstoffen.
Op de lijst van DGHM/VAH. Klaar voor gebruik.

Alcoholdoekjes per 100st

Alcoholdoekjes voor eenmalig gebruik.
Geïmpregneerd met 70% isopropyl alcohol.

Doos 100 stuks. Per stuk verpakt.

Puradep desinfectiedoekjes voor de huid

Puradep™ tissues zijn ontwikkeld voor het reinigen en desinfecteren van de huid. Puradep™ is
verpakt in een handige dispenser container met een gemakkelijk te openen deksel.

Puradep™ is geïmpregneerd met 0,5% chlorehexidine in 70% Ethanol.

De container bevat 250 tissues.

Latex handschoenen per doos. Licht gepoederd

art.nr. 30524
Klik hier

Niet steriel. Verpakt per doos van 100 stuks. Verkrijgbaar in de maten:

Small
Medium
Large
Extra Large

Latex handschoenen per 5 paar. Licht gepoederd

Klik hier
Niet steriel. Verpakt per 5 paar. Verkrijgbaar in de maten:

Small
Medium
Large
Extra Large

Operatiemutsen p. 100

Klik hier
Baretten non woven per 100

Plastic overschoentjes Blauw.

Klik hier
Niet steriel. Verpakt per 5 paar, 50 paar of 1000 paar