TEMPUR kussens en matrassen

      

Fa. Vos uw leverancier voor drukverlagende hoofdkussens en matrassen

Het drukverlagende TEMPUR materiaal is een doorbraak in slaaptechnologie en veranderde voorgoed de manier van slapen van miljoenen mensen in meer dan 76 landen over de hele wereld.

 

 

WAT IS TEMPUR?
TEMPUR is een visco-elastisch temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur, dat zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR Matrassen bevatten talloze open cellen die zich zachtjes rond de lijnen van uw lichaam vormen en het volledig ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer het lichaam het TEMPUR Materiaal verlaat komt het altijd weer terug in haar originele vorm.

 

UNIEKE FORMULE
Het TEMPUR materiaal wordt uitsluitend in de fabrieken van ons bedrijf gemaakt met een formule die slechts bij een handvol mensen bekend is. TEMPUR kan met trots zeggen dat het milieuvriendelijke producten maakt. De hoezen beantwoorden aan de Ökotex 100 norm en het materiaal van het matras werd door het onafhankelijke Duitse LGA instituut als milieuvriendelijk goedgekeurd. TEMPUR Producten zijn bovendien voorzien van een behandeling tegen huisstofmijt en allergieën.

 

TEMPUR VORMT ZICH NAAR HET LICHAAM
De drukverlagende matrassen en kussens van TEMPUR vormen een doorbraak in slaaptechnologie en hebben bewezen dat een matras niet hard of zacht hoeft te zijn maar dat het allebei kan. De TEMPUR Matrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.
Het TEMPUR Materiaal is zacht waar het wenselijk is en hard waar het nodig is.

 

 

In het kort wordt drukverlaging bereikt door de druk te absorberen en her te verdelen over het gehele oppervlak waar uw lichaam contact maakt met het matras.
Door de druk op uw gewrichten en ruggengraat evenredig te verdelen wordt pijn verminderd en slaapt u rustiger en dieper.
Drukverlaging is een belangrijk gedeelte in de strijd tegen slapeloze nachten, veroorzaakt door (lage) rugpijn, fibrositis, atritis en slapende lichaamsdelen.

 

In onze showroom / winkel in Amsterdam hebben wij o.a. diverse drukverdelende hoofdkussens, wigkussens en zitkussen van TEMPUR op voorraad. Tevens hebben wij verschillende testkussens welke u kunt voelen en uitproberen in onze showroom op ons TEMPUR matras.
TEMPUR hoofdkussens bevorderen de slaap door de nek- en schouderspieren volledig te laten ontspannen. De onovertroffen drukverlagende eigenschappen en anatomische vormgeveing bieden een comfortabele en uitstekende ondersteuning van de nekwervels. De hoofdkussens van TEMPUR zijn in diverse maten en uitvoeringen leverbaar.


U kunt een vrijblijvend bezoek brengen aan onze showroom / winkel in Amsterdam. Adres: Eerste Oosterparkstraat 64-66, 1091 HC Amsterdam. Tel. 020-6942379

!

Zitkussen TEMPUR®

 
Drukverlagend comfort kussen gemaakt van speciaal TEMPUR materiaal.
Dit heerlijke zitkussen is geschikt voor dagelijks gebruik.
Uw gewicht wordt evenredig verdeeld over het volledige zitoppervlak, zodat u langere tijd comfortabel kunt blijven zitten.
Geschikt voor gebruik op de meeste stoelen of in de auto. Inclusief afneembare hoes welke gemakkelijk te verwijderen en te wassen is. Hypoallergeen.

Afmetingen Zitkussen: 40 x 42 x 5 cm

Wigvormig zitkussen TEMPUR®

 

Drukverlagend wigvormig kussen gemaakt van speciaal TEMPUR materiaal.
Dit kussen ontspant de rug op een natuurlijke manier. Dankzij zijn vorm drukt het wigkussen het bekken naar voren, waardoor uw rug automatisch een rechte houding aanneemt.
Ideaal voor iedereen die zittend werkt, veel in de auto zit en vooral voor computergebruikers.

Afmetingen Wigvormig Zitkussen: 40x40x9/1 cm
 

Kniekussen / enkelkussen Tempur®

 

 

Beenkussen van Tempur
Dit kussen heeft een tweeledig doel en kan tussen de benen geplaatst worden voor drukverlaging of onder de enkels voor extra steun en comfort.
Afmetingen Leg Spacer: 27 x 20 x 20 cm

 

Slaapmasker van Tempur®

Het ultieme slaapmasker

 

Het slaapmasker gemaakt van het drukverlagende TEMPUR Materiaal laat uw ogen optimaal rusten,
vormt zich naar uw gezicht en sluit licht buiten wanneer u rust of slaapt en voelt als een zacht kussentje rond uw ogen.


 

Fietszadeldekje van Tempur®

Perfect voor op uw fiets of hometrainer. Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt maximale ondersteuning en comfort.
Het fietszadeldekje wordt op zijn plaats gehouden door een koordje en is verkrijgbaar in 3 maten: Small (geschikt voor racefietsen), Medium (geschikt voor dames- en herenfietsen) en Large (geschikt voor bromfiets of hometrainer).

Maten:
Small 27.5 x 18.5 x 3 cm
Medium 28.5 x 25 x 3 cm
Large 33.5 x 33 x 3 cm

 

Transit reiskussen van Tempur®

Het Transit reiskussen van speciaal Tempur materiaal is uw metgezel voor onderweg of op elk moment dat uw nek extra ondersteuning nodig heeft.
Door de vorm wordt de nek helemaal ondersteund en het kussen op zijn plaats gehouden.
Afmetingen Transit Reiskussen: 30 x 28 x 8 cm

Transit Lendenkussen van Tempur®

Handige lendensteun

Een handige lendensteun voor gebruik thuis of onderweg. Eenvoudig in de gewenste positie te plaatsen tussen de stoel en uw rug.

Afmetingen Transit Lendenkussen: 30 x 25 x 6 cm

 

Lendenkussen van Tempur ®

Dit kussen past zich perfect aan de vorm van de ruggengraat aan als gevolg van de in de hoogte verstelbare anatomische vorm en de drukverlagende eigenschappen.
Ideaal om te combineren met het Tempur Zitkussen of wigvormige zitkussen.

Afmetingen Lendensteun: 36 x 36 x 7 cm

 

Universeel kussen van Tempur

Ideaal voor gebruik onder de enkels. benen, onder rug, armen of nek

 

Een halfrond kussen voor flexibel gebruik wanneer u behoefte heeft aan drukverlaging of ondersteuning. Ideaal voor gebruik onder de knieën, armen, enkels, lenden of nek.

Maten:
35 cm: 35 x 20 x 10 cm
50 cm: 50 x 20 x 10 cm