Spectra 9 Plus elektrisch borstkolf en toebehoren

Portable, lichtgewicht model borstkolf welke zowel enkelzijdig electrisch als dubbelzijdig electrisch te gebruiken is. Draadloos te gebruiken door de ingebouwde accu welke 2 uur meegaat! 5 massage-standen én 10 vacuüm-standen.

Met deze intelligente electrische borstkolf van Spectra creëer je gemakkelijk een 2-fase programma. Door de kolf de eerste 2 minuten op de massage stand te gebruiken wordt het toeschietreflex gestimuleerd daarna kunt u door één druk op de knop gemakkelijk over gaan op de expression stand, de stand waarbij de melk wordt afgekolfd. U hoeft dus niet meer aan knoppen te draaien om dit te regelen!
!

Spectra 9 Plus volautomatische borstkolf

Aanvullend verzekerd? Klik hier


Spectra 9 Plus borstkolf met 2-fases!

De Spectra 9 Plus is een volautomatische borstkolf met een speciaal membraan waardoor een gesloten systeem wordt gecreëerd. Hierdoor wordt het motorblok beschermd tegen vocht en melk.

Met deze intelligente borstkolf creëer je gemakkelijk een 2-fase programma. Door de kolf de eerste 2 minuten op de massage stand te gebruiken wordt het toeschietreflex gestimuleerd. Daarna kunt u door één druk op de knop gemakkelijk over gaan op de expression stand, de stand waarbij de melk wordt afgekolfd. U hoeft dus niet meer aan knoppen te draaien om dit te regelen!

Wat is 2 fase kolven?
Baby’s zuigen in 2 fasen:
- Eerst zuigen ze snel en licht, hiermee stimuleren ze de toeschietreflex
- Daarna zuigen ze langzamer en dieper, op deze manier krijgen ze in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk melk binnen.
2- fase kolven is dus eigenlijk een intelligente manier van afkolven die is gebaseerd op de zuigbewegingen van uw baby.

U kunt de Spectra 9 Plus borstkolf zowel enkel- als dubbelzijdig aanschaffen. Dubbel afkolven heeft een positieve invloed op de toeschietreflex waardoor het afkolven nog sneller en gemakkelijker gaat.

De Spectra 9 Plus borstpomp kunt u draadloos gebruiken door de ingebouwde, oplaadbare accu. Als deze accu geheel geladen is dan kunt u hiermee ongeveer 2 uur lang afkolven. Dat maakt deze kolf ook ideaal voor onderweg!

De Spectra 9 Plus kolf is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen in elke tas. Indien u nu direct de handige draag- en koeltas meebesteld betaald u slechts €12,95 in plaats van €19,99!

De kolf heeft een makkelijk af te lezen LCD scherm, 10 vacuümstanden, 5 massagestanden en een timer.

De inhoud van de kolf bestaat uit:
1 motor, 1 adapter, 1 opvangflesje incl. dop, 1 borstschelp 28 mm, 1 ventiel, 1 membraan (backflowprotector), 1 lange slang

Extra inhoud bij dubbelzijde kolfset:
1 borstschelp 28 mm, 1 ventiel, 1 opvangfles met dop
1 membraan (backflowprotector), 1 lange reserveslang

Siliconen massage inzet voor de Spectra 9 borstschelp 21mm

Siliconen inzet voor de Spectra 9 borstschelp 21mm. De comfortabele inzet heeft een masserende werking waardoor de toeschietreflex beter gestimuleerd wordt. De siliconen inzet is tevens geschikt voor pijnlijke tepels.

De inzet kan ook gebruikt worden als borschelpverkleiner van 21mm.

Terugloop-membraan voor de Spectra 9 en 9 Plus borstkolf

Met het terugloop-membraan wordt een gesloten systeem gecreëerd bij de Spectra 9 borstkolf. Hierdoor wordt het motorblok beschermd tegen vocht en melk.

Borstschelp Spectra 9 Plus borstkolf

spectra 9 borstschelp

Borstschelp geschikt voor de Spectra 9 Plus borstkolf.

De borstschelp heeft een opening van 28mm

Reserve ventiel voor de Spectra 9 en 9 Plus

Ventiel per stuk voor de Spectra 9 kolf.

Reserveslang voor de Spectra 9 en 9 Plus borstkolf

Reserve slang voor de Spectra 9 borstkolf

Complete enkelzijdige set voor De Spectra 9 Plus borstkolf

Inhoud van de enkelzijdige set voor de Spectra 9 borstkolf:

1 borstschelp 28mm
1 ventiel
1 opvangfles met dop
1 membraan (backflowprotector)
1 lange reserve slang