Angelsound Doppler

Angelsound baby doppler groen en roze

Nu slechts 27,95 inclusief gratis doppler gel! Klik hier om te bestellen

Nieuw: Angelsound met dubbele headset! Twee keer zoveel luisterplezier voor 32,95

De AngelSound Doppler, ook wel een babydoppler genoemd,  is een prachtig cadeau voor de zwangere vrouw om naar de hartgeluidjes en bewegingen van de ongeboren baby te luisteren.

Met de AngelSound Doppler is het mogelijk om naar de eerste bewegingen van uw baby te luisteren. Vanaf de 12e week van de zwangerschap kunt u luisteren naar bijvoorbeeld hikjes, schopjes en hartgeluidjes. Door het horen van deze geluidjes creŽert u een nog sterkere band met uw baby!

Geluidjes opnemenangelsound_doppler_dubbel
Als extra optie kunt u met de bijgeleverde kabel de geluidjes ook opnemen! De kabel kan o.a. aangesloten worden op uw computer. Hierdoor kunt u vrienden en familie over de hele wereld laten meegenieten! Na de geboorte van uw kindje kunt u ook de hartslag van de moeder opnemen om uw kindje gerust te stellen.

Wat kunt u verwachten?
Het hartje van een ongeboren baby klopt ongeveer tussen de 120 en 160 keer per minuut, dit klinkt ongeveer als een galopperend paard.
De hikgeluidjes klinken als 2 snelle drumslagen en de schopjes klinken als doffe slagen.

De Angelsounds doppler maakt gebruik van een 3,3 MHz transducer.

Afmeting: 12cm x 10,5cm x 6,5cm
Gewicht: 110 gram
Transducer 3,3 MHz.
Kleur:
Roze of Groen

De AngelSound Doppler wordt geleverd inclusief 9volt batterij.

Tip: Gebruik bij de Doppler transmissie gel. Deze zorgt voor een betere geluidsoverdracht!

Klik hier de Angelsound Doppler om te bestellen

Reacties van gebruikers:

"Onlangs hebben wij de angelsounds doppler aangeschaft. We zijn er erg blij mee! Nu hoeven we iet zo lang te wachten tot de afspraak bij de verloskundige en kunnen we gewoon thuis al naar het hartje luisteren wanneer we dat willen. De eerste keer was het even zoeken, maar nu kan ik het in no time vinden! Echt super!
Trouwens: nog bedankt voor de snelle levering!
 
Mvg,
A. Croes""Ik vind het echt een geweldige uitvinding. Direct toen ik de
Angelsound ontving, ben ik gaan luisteren en ik hoorde het hartje meteen super duidelijk. Ik luister nu (de hele zwangerschap) al om de dag en geniet er elke keer weer super veel van! Ik heb de Angelsound dus ook al bij een heleboel mensen aangeraden.

Groetjes, Karin"

"Langs deze weg wil ik u mededelen dat ik erg blij ben met het apparaat.
Ondanks de prille zwangerschap is het hartje te horen.
Zowel voor mijn partner als mijzelf is het een hele ervaring om af en toe eens naar de kleine in je buik te mogen luisteren!
 
Voor alle nieuwsgierige mensen die ook niet op de afspraak bij de verloskundige willen wachten een uitkomst!
 
Met vriendelijke groet,
M. de Vries"

"Wij hebben met succes de Angelsound doppler gebruikt vanaf de 12 week.

Het was wel even de tijd nemen en heel rustig zoeken maar wel met resultaat.

We gebruiken hem nu regelmatig met goed en duidelijk resultaat.

Echt een aanrader dus!

Gr. Fam. Visser"

"We hebben enige tijd geleden bij jullie Angelsounds doppler gekocht, en voor ons bevalt hij heel goed.
We kregen al snel handig heid om het hartje van onze kleine op te zoeken, ook omstanders die je het ook liet horen vonden het erg leuk, en bijzonder.
Voor al op de momenten dat ik mij wat onzeker voelde, was het erg prettig om iets bij de hand te hebben om naar je kindje te luisteren.
Bedankt, dat een apparaat dat mogelijk maakt, de techniek staat voor niks.

Groeten,
 
Toine & Nicole"
"Wij hebben enige tijd geleden de Angel Sounds Doppler besteld en we zijn er zeer over te spreken! Door een miskraam in het verleden was het voor ons moeilijk om meteen van deze zwangerschap te genieten, op een of andere manier hadden we toch af en toe wat extra zekerheid nodig. Het is een heel handig, gebruiksvriendelijk apparaat. Wij hebben er tot nu toe al veel plezier aan beleefd en voor mamma in het bijzonder was het gewoon fijn om te weten dat je zo af en toe eens naar je baby'tje kunt luisteren zonder dat je weer gelijk de verloskundige hoeft te bellen!
 
Veel liefs,
Paul en Linda van Deursen"
"We hebben goede ervaringen met de Doppler Angelsound. Het is af en toe even zoeken, maar eenmaal gevonden is het geluid heel goed. We hebben er veel plezier van.. Zeker een aanrader!
 
M.vr.gr.
 
Rob"

 

Start

Start