Menu
EUR

Diagnostische instrumenten en toebehoren

Van een eenvoudige otoscoop tot complete wandborden.
Wij leveren de kwaliteitsartikelen van o.a. Heine Diagnostics en Welch Allyn/Hillrom

Heine en Welch Allyn/Hillrom zijn de twee bekendste fabrikanten van diagnostische medische instrumenten, waaronder otoscopen en ophtalmoscopen. Beide bedrijven hebben een lange geschiedenis en staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Heine, de specialist in diagnostische instrumenten van oerdegelijke Duitse kwaliteit

Heine is gespecialiseerd in het produceren van diagnostische instrumenten voor medische professionals over de hele wereld. Ze hebben een breed scala aan hoogwaardige otoscopen, ophtalmoscopen, dermatoscopen, bloeddrukmeters etc. in hun productlijn. Waaronder de Beta 200 en Beta 400 serie voor de otoscopen en oogspiegel.

De Heine Beta otoscopen en ophtalmoscopen staan bekend om hun uitstekende optische prestaties en duurzaamheid. Ze maken gebruik van geavanceerde verlichtingstechnologieën, zoals LED-verlichting, om een helder en nauwkeurig beeld te bieden tijdens het onderzoek van het oor en het oog. De instrumenten zijn ergonomisch ontworpen, wat zorgt voor comfort en gemak tijdens het gebruik.

Welch allyn/Hillrom staat vooral bekend om zijn Macroview otoscoop.

Welch Allyn/Hillrom staat ook wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige medische apparatuur. Ze bieden ook een uitgebreide selectie otoscopen, waaronder de alom bekende macroview otoscoop en Panoptic ophtalmoscopen die veelvuldig worden gebruikt door medische professionals.

Welch Allyn otoscopen en ophtalmoscopen staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze maken gebruik van geavanceerde optische systemen en heldere verlichting om gedetailleerde beelden te leveren bij het onderzoeken van het oor en het oog. De instrumenten zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik in klinieken en ziekenhuizen.

Zowel Heine als Welch Allyn/Hillrom staan hoog aangeschreven in de medische wereld.

Dit vanwege de betrouwbaarheid en kwaliteit van hun otoscopen en ophtalmoscopen. Medische professionals vertrouwen op deze instrumenten voor een nauwkeurige diagnose en evaluatie van ooraandoeningen en oogziekten.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!