Breastflow flessen

Home Breastflow flessen

Breastflow Bottle – De speciale drinkfles voor flessenweigeraars!

Klik hier om direct te bestellen

De drinkfles die de baby aanmoedigt dezelfde drinktechniek te gebruiken als bij borstvoeding
De dubbele speen van de Breastflow flessen bootst de beweging van het drinken aan de moederborst perfect na. Door de binnen- en buiten speen moet de baby dezelfde tongbeweging gebruiken als aan de borst.

Bij de Breastflow flessen moet de baby zowel zuigen als druk zetten, net als aan de borst. De baby kan zo zelf de melkstroom reguleren. Door de vorm van de spenen is de stand van de mond en de tong van de baby gelijk aan wanneer ze aan de borst drinken. De baby krijgt minder lucht binnen en dat helpt darmkrampjes (koliek) voorkomen. Door de natuurlijke manier van drinken kan de baby makkelijker switchen van borst naar fles en terug, wat ideaal is voor moeders die zowel borstvoeding als flesvoeding geven, maar ook voor moeders die na het geven van borstvoeding willen overstappen op de fles.

Het unieke dubbel-speen systeem bootst de werking van de borstvoeding na. Geschikt voor kindjes die (nog) niet aan de borst kunnen of die andere flessen weigeren.

De Breastflow fles is verkrijgbaar in 2 maten:

150 ml, deze fles wordt standaard geleverd met een fase 1 speen (slow/medium flow)
250 ml, deze fles wordt standaard geleverd met een fase 2 speen (medium/ fast flow)
Zowel de fase 1- als de fase 2 spenen zijn los verkrijgbaar (per 2 stuks), klik hier om de losse spenen direct te betellen.

Fase 1: slow tot medium flow (0-3 maanden)
Fase 2: medium to fast flow (3 + maanden)

l_breastflow_startpakket_fles_speen

Gebruikerservaringen:

Mijn zoontje, nu 4 maanden, krijgt borstvoeding. We zijn rond 4 weken begonnen om hem te leren hoe hij uit een fles moest drinken, dit deed hij gelijk goed, na 1,5 maand begon hij te weigeren. We hebben allerlei flessen geprobeerd maar geen één wilde hij. Omdat mijn tijd om weer te werken dichterbij kwam en ik borstvoeding wilde blijven geven ben ik gaan zoeken op internet. Ik vond toen informatie over de breastflow. Dit was mijn laatste poging om een nieuwe fles te proberen en anders moest ik maar steeds weg van mijn werk om te voeden.

Maar ik moet zeggen dat deze fles echt werkt. Hij vond het de eerste paar keren lastig maar daana pakte hij hem gelijk en nu drinkt hij al zijn flessen leeg. Heerlijk!!

Dus ik raad de fles echt aan bij kinderen die de fles weigeren!!
Vriendelijke Groeten, Christa”

“Ik vind de Breastflow een geweldige fles. De fles is mij aangeraden door de lactatiekundige. Ik heb een prematuur geboren dochter. Nadat het drinken eindelijk lukte uit een fles (uit de borst lukte niet) ging ze zich heel vaak verslikken, veel spugen en had ze een verkeerde drinktechniek.
Met de Breastflow gaat het een heel stuk beter, ze drinkt rustig haar fles leeg en de techniek is ook erg verbeterd.

Ik ben blij met de aanschaf van deze fles.

Groetjes Yvonne”

“Op 1 april ben ik 6 weken te vroeg bevallen van een dochtertje. Vanwege het feit dat ze nog niet aan de borst/fles kon drinken hebben we in het ziekenhuis op advies van verpleegsters verschillende flessen/spenen etc uitgeprobeerd, maar zonder goed resultaat. Na 3 weken mocht ze uit het ziekenhuis en toen heb ik thuis een lactatiekundige laten komen. Zij adviseerde mij de breastflowfles. Wat een geweldige fles! Mijn dochtertje dronk meteen goed uit deze fles. Ze verslikte zich niet meer, dronk rustig en trainde haar mondspieren op de juiste manier. Na 2 dagen kon ze ook aan de borst drinken omdat ze nu door had hoe het moest.

Helaas is de borstvoeding verder niet meer goed op gang gekomen, maar ze drinkt nog wel altijd uit de breastflow fles. Nu echter wel met de medium speen. Ik heb de kinderarts geadviseerd om deze fles aan te schaffen voor op de couveuse afdeling omdat ik denk dat vele ouders hier erg blij mee zullen zijn om hun prematuurtje aan de fles danwel borst te krijgen.”

“Mijn ervaringen met deze Breastflow fles zijn heel goed. Ik heb de fles vanaf de geboorte gebruikt omdat mijn “borst”-baby uit verscheidene flessen veel te snel dronk (en dan met een onverzadigd gevoel begon te huilen) en omdat ze al zo jong fles en borst moest afwisselen.”

Wilt u ook uw ervaringen delen met (toekomstige) gebruikers? Stuur dan een email naar info@vosmedisch.nl!

Ook in ons assortiment:

nuby_natural_touch_logo_kleinDe Nûby™ Natural Touch™ collectie werd ontworpen om u als ouder de meest natuurlijke  oplossing te bieden in uw tocht door de eerste maanden van het ouderschap.
Alle producten kregen vorm in samenspraak met vroedvrouwen uit verschillende landen en zij hebben als bijzondere doelstelling de baby langer van de vele voordelen van moedermelk te laten genieten.

Maar ook wanneer uw baby gewend is aan flesvoeding of indien u borstvoeding probeerde en het u niet beviel, voorziet Nûby™ Natural Touch™ in de meestnatuurgetrouwe alternatieven om u zo dicht mogelijk bij het natuurlijke voeden te brengen of de overgang van borst- naar flesvoeding te vergemakkelijken.

Borstvoeding geven is het meest natuurlijke en veiligste voor uw baby. Moedermelk bevat bepaalde voedingsstoffen die uw baby nodig heeft tijdens de eerste 6 maanden van zijn/haar leven om zich te beschermen tegen infecties en ziektes. Borstvoeding geven schept ook een band tussen moeder en kind – zowel fysiek als emotioneel. Terwijl uw baby drinkt, wordt de band steeds sterker. De Nûby™ Natural Touch™ collectie werd ontworpen om u als ouder de meest natuurlijke oplossing te bieden in uw tocht door de eerste maanden van het ouderschap.

De SoftFlex™ Speen Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst.
De elastische SoftFlex speen is gemaakt van silicone en heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama’s borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst naar fles. De speen is bovendien uitgerust met een 3-voudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren baby’s gevoelige tandvlees. Verkrijgbaar in de volgende variaties: