Ophthalmoscopen

Heine IC2 Fundoscoop

Heine Diagnostics
Bestel

De nieuwe HEINE iC2 Funduscope is een draagbaar instrument voor digitale fundus imaging in uitzonderlijke kwaliteit met een gezichtsveld van maximaal 34 °.

De innovatieve HEINE LED HQ-verlichting maakt, samen met de precisie-optica, heldere en schaduwvrije afbeeldingen mogelijk met een Apple iPhone 5s / 6 / 6s / SE / 7 / 8

Mobiel en licht: lichtgewicht van ca. 300 g. Zodra de fundoscoop opgeladen is kan deze zonder kabel worden gebruikt- voor het eenvoudig documenteren van onderzoeken van zelfs bedlegerige of gehandicapte patiënten. Comfortabele onderzoekspositie dankzij een langere werkafstand.
iC2-app: eenvoudigin kaart brengen van afbeeldingen (links en rechts). E-mailfunctie. Opslag van aanvullende patiëntgegevens.
Eenvoudige bediening via Bluetooth. Het instrument kan met één hand worden vastgehouden tijdens het scherpstellen en ontspannen van de sluiter waardoor de tweede hand vrij is voor een stabiele camerapositie.

Heine Mini 3000 ophthalmoscoop

Heine Diagnostics
D-001.71.120
Bestel

Graveren? Direct klaar! 

Moderne pocket-ophthalmoscoop met XHL Xenon halogeenlamptechnologie. Geconcentreerd fel licht voor perfecte verlichting, een briljant beeld en nauwkeurige kleurweergave. Fixatie ster-opening met grijs filter voor het verminderen van de lichtintensiteit voor lichtgevoelige patiënten. Uitstekende optiek en de beste kleurweergave in minimale afmetingen, ideaal voor rondes en huisbezoeken. Kan worden gebruikt met het mini3000-handgreepsysteem. Verkrijgbaar in zwart en blauw.

HEINE-optica produceert heldere beelden van het hele te onderzoeken gebied en minimaliseert reflecties. 5 verschillende openingen. Een volwaardig instrument incl. fixatie ster. Bereik van lenzen: 18 lenzen van -20 D tot +20 D. Eenvoudige workflow, omdat oftalmoscopie mogelijk is zonder verwijding van de pupillen. Bevestigingsclip met geïntegreerde aan / uit schakelaar. Schakelt automatisch uit bij terugkeer naar de pocket. Vervangbare batterijen. AA-formaat, of optionele oplaadbare batterij met mini NT-tafeloplader. 2-delige handgreep en kop. Inclusief 2 AA penlight batterijen.

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen.

De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn 100-den keren te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!

Heine Mini 3000 LED ophthalmoscoop

Heine Diagnostics
D-008.71.120
Bestel


Graveren? Direct klaar!


Heine Mini 3000 LED HQ Serie

De Heine mini 3000 LED is een moderne pocket ophthalmoscoop van Heine in een uniek en compact design.

De LED verlichting van de ophthalmoscoop wordt zodanig gemanipuleerd en gestuurd dat het een mooie egale licht projectie geeft. Dit homogene lichtveld is even helder en intens van rand tot rand. Dit zorgt voor een verhoogd contrast zonder hinderlijke weerkaatsingen of schaduwen.

Door de speciale LED HQ technieken van Heine bent u verzekerd van een extreem hoge kwaliteit en lange levensduur van de LED verlichting. De LED zal gedurende uw gehele carrière optimaal presteren zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over licht uitval of reserve lampjes.

Heine Mini NT tafellaadsysteem

Heine Diagnostics
X-001.99.484
Bestel
 • Innovatief, compact design
 • Praktisch en ruimtebesparend
 • Mogelijkheid tot het laden van 1 of 2 handvatten tegelijkertijd
 • Snellaadsysteem: 4 uur
 • Automatische lading, garandeert een verlengde levensduur van de batterij
 • Kan nooit worden overladen
 • Laad display: tijdens het laden knippert het licht

Als optie kunnen er 1 of 2 losse complete handvatten meebesteld worden. Deze bestaan uit een handvat, een oplaadbare accu en een bodemkap. Indien u het handvat al heeft dan kunt u alleen de accu met speciale bodemkap bestellen.

Bestel
 

De K-180 opthalmoscoop wordt standaard geleverd met batterijhandvat met lichtsterkte regeling 2,5vlt. Als optie is de set ook leverbaar met een Beta-4 USB Oplaadbaar handvat (met of zonder oplader) met Li-ion accucel.

Extra voordelen van Li-ion:

 • Milieu vriendelijker.
 • 2x meer capaciteit.
 • Geen geheugen effect, altijd 100% capaciteit.
 • Snelle laadtijden
Bestel
 

Een volledige opthalmoscoop van Heine voor een voordelige prijs. Zuivere, sferische HEINE-lens. Corneale en irisreflexen zijn geëlimineerd. XHL Xenon-halogeentechnologie. Helder, wit licht. Duidelijke afbeelding van het netvlies. Bereik van lenzen: 27 lenzen van -35 D tot +40 D. Briljant beeld zelfs bij hoge correcties. Ergonomische vorm. Keuze uit 5 filters waaronder een kobaltblauw filter voor onderzoek van de cornea. Voor zowel grote als kleine pupillen. Stofbestendige behuizing. Onderhoudsvrij. Stevige behuizing van polycarbonaat voor duurzaamheid.

Verkrijgbaar in 2,5vlt en 3,5vlt uitvoering.

Bestel

De BETA200 ophthalmoscopen zijn de enige instrumenten met een aluminium framesysteem. Exclusief stofdicht ontwerp beschermt de optische precisiecomponenten en zorgt voor een onderhoudsvrije werking. Optische componenten zijn verzonken gemonteerd op een frame van gegoten aluminium, waardoor een verkeerde uitlijning wordt voorkomen en het instrument schokbestendig is. XHL Xenon Halogeenlamp met heldere verlichting en authentieke kleurweergave.

Keuze uit 6 fliters waaronder kobaltblauw filter en fixatiester. Range van lenzen: 27 lenzen van -35D tot + 40D. Zonder macula-opening (pinhole). Exclusieve traploze helderheidsregeling tussen 100% en 3 met bediening met één vinger. Geen strooilicht door het verzonken, multi-coated kijkvenster. Ergonomisch ontwerp biedt flexibiliteit tijdens het onderzoek. Geschikt voor zowel grote, kleine of gedilateerde pupillen. Ergonomisch ontwerp past comfortabel op de orbita en blokkeert het omgevingslicht.

Set compleet met Beta 200 Ophthalmoscoop, batterijhandvat met lichtsterkte regeling 2,5vlt. Als optie is de set ook leverbaar met een Beta-4 USB oplaadbaar handvat (met of zonder oplader) met Li-ion accucel.

Extra voordelen van Li-ion:

 • Milieu vriendelijker.
 • 2x meer capaciteit.
 • Geen geheugen effect, altijd 100% capaciteit.
 • Snelle laadtijden
Bestel

De BETA200 ophthalmoscopen zijn de enige instrumenten met een aluminium framesysteem. Exclusief stofdicht ontwerp beschermt de optische precisiecomponenten en zorgt voor een onderhoudsvrije werking. Optische componenten zijn verzonken gemonteerd op een frame van gegoten aluminium, waardoor een verkeerde uitlijning wordt voorkomen en het instrument schokbestendig is. XHL Xenon Halogeenlamp met heldere verlichting en authentieke kleurweergave.

Range van lenzen: 27 lenzen van -35D tot + 40D. Zonder macula-opening (pinhole). Exclusieve traploze helderheidsregeling tussen 100% en 3 met bediening met één vinger. Geen strooilicht door het verzonken, multi-coated kijkvenster. Ergonomisch ontwerp biedt flexibiliteit tijdens het onderzoek. Geschikt voor zowel grote, kleine of gedilateerde pupillen. Ergonomisch ontwerp past comfortabel op de orbita en blokkeert het omgevingslicht.

Opthalmoscoopkop Heine Beta 200 LED

Heine Diagnostics
C-008.30.100
Bestel

De BETA200 LED heeft een vrijwel onbeperkte levensduur (tot 100.000 uur). U hoeft het lampje nooit te vervangen. Onderhoudsvrij voor een leven lang. Exclusief stofdicht ontwerp beschermt de optische precisiecomponenten en zorgt voor een onderhoudsvrije werking. De BETA200 ophthalmoscopen zijn de enige instrumenten met een aluminium framesysteem. Optische componenten zijn verzonken gemonteerd op een frame van gegoten aluminium, waardoor een verkeerde uitlijning wordt voorkomen en het instrument schokbestendig is.

Range van lenzen: 27 lenzen van -35D tot + 40D. Zonder macula-opening (pinhole). Exclusieve traploze helderheidsregeling tussen 100% en 3 met bediening met één vinger. Geen strooilicht door het verzonken, multi-coated kijkvenster. Ergonomisch ontwerp biedt flexibiliteit tijdens het onderzoek. Geschikt voor zowel grote, kleine en gedilateerde pupillen. Ergonomisch ontwerp past comfortabel op de orbita en blokkeert het omgevingslicht.

Welch Allyn Coaxiaal oogspiegel / ophthalmoscoop los

00470
Bestel
Met de coaxiaal ophthalmoscoop van Welch Allyn ontstaat gemakkelijker toegang tot het oog en heeft u een groter gezichtsveld en minder schittering.
De Halogeen HPX ™ lamp zorgt voor verlichting van het weefsel op een natuurlijke manier. Deze lamp heeft tevens een lange levensduur.

De oogspiegel heeft een polarisatiefilter, verzegelde optiek tegen stof en vuil en 18 unieke diafragma filter combinaties voor een grotere veelzijdigheid.