Disposables

De prijzen staan inclusief btw vermeld

Latex handschoenen Vasco niet steriel Poedervrij 100 st.

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Disposable onderzoekshandschoen gemaakt van zachte latex, poedervrij, hoog elastisch en scheurvast. Excellente pasvorm met hoge sensitiviteit. De handschoenen kunnen zowel links als rechts gedragen worden.

Sterke medische handschoen voor eenmalig gebruik op alle plekken waar personeel risico loopt op besmetting en een goede pasvorm en hoge tastgevoeligheid nodig heeft.
Ideaal voor gebruikers die hypersensitieve reacties hebben op poeder.
 
Geschikt voor gebruik als medisch hulpmiddel, volgens MDD 93/42/EEC, EN 455N. Beschermende handschoenen volgens  PPE 89/686/EEC, EN 420, EN 374
Kunnen in direct contact met voedsel gebruikt worden.

Verpakt per doos van 100 stuks.

Vingercondoom Large

0519
Bestel
Zakje 100st.

Scheermesjes disposable 100 stuks

3518
Bestel

Scheermesjes voor eenmalig gebruik.

Niet steriel. Doos 100st.

Anatomische pincetten disposable

3519
Bestel
Verpakking a 50 stuks
Bestel

Op voorraad: beperkt leverbaar

 

Disposable overschoenen worden gebruikt om de overdracht van bacterieën van schoeisel zoveel mogelijk te voorkomen. De blauwe schoenovertrekken zijn gemaakt van PE. Schoenovertrekken worden ook wel overschoenen genoemd. De overschoentjes kunnen worden gebruikt in verschillende situaties waar extra bescherming nodig is.
Kleur: blauw

Verpakt per 5 paar, 50 paar

Chirurgische mondmaskers 3 laags met elastiek 50st.

3032
UITVERKOCHT

Hoogwaardige chirurgische gezichtsmaskers volgens EN 14683 type II. De mondmaskers zijn gemaakt van hypoallergeen, non-woven materiaal, vrij van natuurrubberlatex.
Met geïntegreerd filtermedium waardoor het product een hoge antibacteriële filterwerking biedt terwijl de drager normaal kan blijven ademen.
Met een lang geïntegreerd neusstuk, parfumvrij en duurzaam. Dankzij diverse combinaties van materialen geschikt voor alle huidtypes.

Voor éénmalig gebruik op elke operatielocatie, evenals op quarantaineafdelingen, intensivecare afdelingen, verloskamers, afdelingen neonatologie en kraamafdelingen.

Doos 50 stuks
Kleur: Blauw