Diverse borstkolven en toebehoren (Ameda / Spectra / Lansinoh)

Ameda Finesse (voorheen Ameda Lactaline) dubbelzijdig electrische borstkolf model: koop

37722
Bestel

Aanvullend verzekerd? Klik hier

Vernieuwd model van Ameda (voorheen de Ameda Lactaline) maar nu met een nog betere motor!

De gloednieuwe Finesse-pomp van Ameda bootst de Ameda Platinum® multi-user electrische ziekenhuis borstkolf na in een discrete, persoonlijke pomp en is ontworpen voor dagelijks gebruik.  De dubbelzijdig electrische borstkolf is lichtgewicht en draagbaar voor uw on-the-go leven.

Kenmerken:

 • Comfortflow ™ -technologie voor een soepele en meer consistente kolfervaring
 • Quiet Technology: de borstkolf is zeer stil in gebruik
 • HygieniKit® melkafnamesysteem: beproefde, door de FDA goedgekeurd gesloten systeem, ontworpen om pomp, slang en fles te beschermen tegen schimmel en virussen
 • Afzonderlijk instelbare snelheid en zuigkracht met 32 ​​volledig aanpasbare opties voor het creëren van een meerfase systeem
 • Aanpasbaar voor enkelzijdig of dubbelzijdig pompen
 • Voeding met AC-adapter (inbegrepen) of AA-batterijen (niet meegeleverd)

Inclusief dubbele kolfset waardoor zowel enkel- als dubbelzijdig kolven mogelijk is (BPA-vrij) bestaande uit:
2 flesjes 120ml met deksel, 2 afsluitdopjes voor de flesjes, 2 ventieltjes, 2 borstschelpen 25mm, 2 balgjes, siliconenslang, koppelstukje wit.

Bestel meteen een losse handkolf mee!
Bestel meteen een losse handkolf mee en bouw je electrische kolf eenvoudig om naar een handkolf! Ideaal als je het motorblok niet mee wilt nemen of als er onderweg geen elektriciteit voor handen is. Deze handmatige borstkolf kan met één hand bediend worden en is dus efficiënt en makkelijk in gebruik. De draaibare ergonomische handgreep zorgt voor een gegarandeerd moeiteloos afkolven van de moedermelk. Tijdens het afkolven met de handlkolf van Ameda kan de moeder met de andere hand de borst masseren waardoor de melkstroom wordt bevorderd.

Ameda Lactaline Personal electrische borstkolf model: huur

37722
Bestel

 Aanvullend verzekerd? Klik hier

Ameda kolf huren voor slechts €1,15 per dag en maar €42,50 voor 3 maanden

De Ameda Lactaline Personal is een elektrische borstkolf welke zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bestellen is. Deze borstkolf is zeer stil in het gebruik waardoor deze ook geschikt is om bijvoorbeeld op werk te gebruiken. D.m.v. 2 knoppen eenvoudig in te stellen zuigkracht en zuigcyclus, welke vergelijkbaar is met de grote ziekenhuiskolven. De Ameda Lactaline Personal electrische borstkolf kan geleverd worden met een enkele of dubbele kolfset voor het enkelzijdig of gelijktijdig afkolven. De volautomatische borstkolf heeft een kleine afmeting en is lichtgewicht, hierdoor is de kolf makkelijk vervoerbaar. Het grote voordeel is ook dat de kolf zowel op batterijen als op het lichtnet te gebruiken is (met bijgeleverde adapter).

Makkelijk mee te bestellen: zwarte koeltas, 2 koelelementen en bewaarzakjes voor de vriezer. U kunt nu ook kiezen of u een set met koeltas bijgeleverd wilt krijgen voor slechts €12,95 extra! De tas wordt na bestelling niet retour genomen.

Bestel meteen een losse handkolf mee!
Bestel meteen een losse handkolf mee en bouw je electrische kolf eenvoudig om naar een handkolf! Ideaal als je het motorblok niet mee wilt nemen of als er onderweg geen elektriciteit voor handen is. Deze handmatige borstkolf kan met één hand bediend worden en is dus efficiënt en makkelijk in gebruik. De draaibare ergonomische handgreep zorgt voor een gegarandeerd moeiteloos afkolven van de moedermelk. Tijdens het afkolven met de handlkolf van Ameda kan de moeder met de andere hand de borst masseren waardoor de melkstroom wordt bevorderd.

Huurvoorwaarden Ameda Lactaline borstkolf:

 • Huur € 1,15 per dag
 • € 42,50 voor 3 maanden
 • € 10,00 per maand voor de volgende maanden
 • Borgsom € 164,95 excl. verzendkosten
 • Kolfset enkelzijdig   €17,50 (eigen aanschaf, deze wordt achteraf met de borg verrekend)
 • Kolfset dubbelzijdig €29,90 (eigen aanschaf, deze wordt achteraf met de borg verrekend)
Verzending door heel Nederland!

De borgsom wordt vooraf betaald, de huurperiode gaat in de dag nadat de borstkolf wordt verzonden. De huurkosten worden achteraf berekend en verrekend met de betaalde borgsom. Tevens wordt de kolfset achteraf verrekend met de borgsom. Het restantbedrag zal worden teruggestort op uw rekening.
 
Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: tel 020-6942379
Bestel

Aanvullend verzekerd? Klik hier

Spectra 9 Plus borstkolf met 2-fases!

De Spectra 9 Plus is een volautomatische borstkolf met een speciaal membraan waardoor een gesloten systeem wordt gecreëerd. Hierdoor wordt het motorblok beschermd tegen vocht en melk.

Met deze intelligente borstkolf creëer je gemakkelijk een 2-fase programma. Door de kolf de eerste 2 minuten op de massage stand te gebruiken wordt het toeschietreflex gestimuleerd. Daarna kunt u door één druk op de knop gemakkelijk over gaan op de expression stand, de stand waarbij de melk wordt afgekolfd. U hoeft dus niet meer aan knoppen te draaien om dit te regelen!

Wat is 2 fase kolven?
Baby’s zuigen in 2 fasen:
- Eerst zuigen ze snel en licht, hiermee stimuleren ze de toeschietreflex
- Daarna zuigen ze langzamer en dieper, op deze manier krijgen ze in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk melk binnen.
2- fase kolven is dus eigenlijk een intelligente manier van afkolven die is gebaseerd op de zuigbewegingen van uw baby.

U kunt de Spectra 9 Plus borstkolf zowel enkel- als dubbelzijdig aanschaffen. Dubbel afkolven heeft een positieve invloed op de toeschietreflex waardoor het afkolven nog sneller en gemakkelijker gaat.

De Spectra 9 Plus borstpomp kunt u draadloos gebruiken door de ingebouwde, oplaadbare accu. Als deze accu geheel geladen is dan kunt u hiermee ongeveer 2 uur lang afkolven. Dat maakt deze kolf ook ideaal voor onderweg!

De Spectra 9 Plus kolf is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen in elke tas. Indien u nu direct de handige draag- en koeltas meebesteld betaalt u slechts €12,95 in plaats van €19,99!

De kolf heeft een makkelijk af te lezen LCD scherm, 10 vacuümstanden, 5 massagestanden en een timer.

De inhoud van de kolf bestaat uit:
1 motor, 1 adapter, 1 opvangflesje incl. dop, 1 borstschelp 28 mm, 1 ventiel, 1 membraan (backflowprotector), 1 lange slang

Extra inhoud bij dubbelzijde kolfset:
1 borstschelp 28 mm, 1 ventiel, 1 opvangfles met dop
1 membraan (backflowprotector), 1 lange reserveslang

Bij bestelling van 3 sets flesjes, ontvangt u één set flesjes gratis!
Bestel

Opvangflesjes voor moedermelk. Verkrijgbaar per set van 3 stuks. Deze flesjes passen onder de borstschelpen van Ameda, niet onder de borstschelpen van Spectra maar u kunt de voeding eenvoudig overschenken in deze handige bewaarflesjes.

De bewaarflesjes zijn geschikt om in te vriezen.

Inhoud per flesje 120ml

BPA-vrij. Inclusief afsluitdopje.

Nuby Natural Touch SoftFlex 2-N-1 borstpomp

Bestel

Complete set handkolf Nuby inclusief:
Manuele borstkolf + een houder + een 150ml fles basis + een schroef ring + 210ml siliconen fles met slow flow speen

Als optie is de handkolf uit te breiden met een electrische aandrijving waardoor de handkolf eenvoudig omgezet wordt in een electrische kolf

Deze uiterst comfortabele borstpomp van Nuby heeft een zachte siliconen trechter met stimulerende kussentjes: dit voelt natuurlijk aan en verbetert de zuigkracht zodat het afkolven vlotter verloopt. Een verstelbaar ventiel maakt het mogelijk de zuigkracht van de pomp aan te passen, volgens uw eigen comfort. Kolf past op alle Nuby Natural Touch™ flessen en bekers!

De handkolf is eenvoudig uit te breiden met een electrische aandrijving:
De elektrische borstpomp lijkt veel op het geven van borstvoeding waarbij de efficiëntie en het comfort vooropgesteld is. Je kan kiezen tussen 2 ritmes: snel: om de stuwingen op te wekken, langzaam: zodra de melk goed op gang is, voorzichtig af te kolven.

Sommige vrouwen moeten vaak het snelle ritme gebruiken, anderen iets minder. Wat jouw ritme ook is, voor iedereen is er een instelling. Je kan namelijk je persoonlijke ritme zodanig instellen dat de motor onthoudt wat jouw favoriete snelheid is. Zodoende ga je de volgende keer bij het afkolven lekker zitten en relaxen.  

Zwarte draag,- koeltas t.b.v. Ameda borstkolf incl. 2 koelelementen

Bestel

Inclusief 2 gratis koelelementen!
Koeltas voor het meenemen van bijvoorbeeld borstkolf en moedermelk.

Draag- en koeltas in één, geen aparte koeltas nodig!
Te gebruiken voor o.a. de Ameda Lactaline Borstkolf, de Medela swing en andere compacte borstkolven.

Zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren.
De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen.
Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen.
Twee zijvakken met rits en één voorvak met rits.
 
Kleur: zwart met witte sterren.
Afmeting: 43 x 28 x 15cm

Koeltasje in vrolijke kleurtjes

Bestel

Vrolijke koeltasjes!
Verkrijgbaar in de kleuren: cerise rood, navy blue, licht blauw, licht groen, roze of paars

Inclusief 1 koelelement

Vrolijk koeltasje voor het meenemen van bijvoorbeeld moedermelk.
Geschikt voor 6 flesjes van 120ml. Het koeltasje wordt geleverd incl. 1 koelelement.

Afmeting: 20x 12 x 14cm

Moedermelkbewaarflesjes 160ml Spectra p. 2 stuks

Bestel

Bij 3 sets 1 flesje gratis!

Flesjes van Spectra te gebruiken voor het bewaren van borstvoeding in de koelkast of vriezer. Deze flesjes passen onder de borstschelpen van Spectra en Bistos, niet onder de borstschelpen van Ameda maar u kunt de voeding eenvoudig overschenken in deze handige bewaarflesjes.

Gemaakt van BPA-vrij materiaal! Inhoud 160ml per fles. Verpakt per 2 stuks.

Geschikt voor gebruik in een magnetronsterilisator.

Flesjes Ameda, set van 2

Bestel
ameda_opvangflesjes_per_twee
Flesjes van Ameda met afsluitdop, set van 2. De drinkflesjes zijn genaakt van BPAvrij materiaal.
Geschikt voor gebruik met de Ameda Volautomatische borstkolf en met de VosMed enkelzijdige borstkolfInhoud 125 ml.

Ameda Flexishield siliconen inzet 21mm per stuk

99934
Bestel
flexishield

Het zachte buigzame siliconen Flexishield belast de tepels zo min mogelijk bij het kolven en garandeert zo een maximum aan comfort voor de moeder, vooral bij bijzonder gevoelige tepels als gevolg van tepelkloven. De zachte compartimenten oefenen bij het vacuum een zeer zachte druk uit op het tepelhof en bevorderen zo de melkstroom.

De Flexishield is alleen te gebruiken in combinatie met de standaard maat borstschelp (25 mm)

De Flexishield kan ook worden gebruikt als borstschelp verkleiner. De Flexishield heeft een opening van 21mm. BPA Vrij. De Flexishield is alleen te gebruiken in combinatie met de Ameda borstkolf.

Tepelhoedje Ameda

Bestel

Deze tepelhoedjes zijn voor tijdelijk gebruik bij aanlegproblemen door vlakke of pijnlijke tepels en / of tepelkloven. Door de vorm van de tepelhoedjes is direct huidcontact tussen moeder en baby mogelijk. Gemaakt van ultra-dun, zacht en flexibel siliconen waardoor het een natuurlijk gevoel geeft.

Per stuk

Bewaarzakjes / vrieszakjes Spectra voor moedermelk per 30 stuks

Bestel

BPA-vrij

Goed afsluitbare, stevige plastic bewaarzakjes voor moedermelk. Ideaal voor moeders die veel melk in voorraad kolven en dit in de vriezer willen bewaren.
200 ml per zakje

Adapter Ameda Lactaline Personal of Finesse Borstkolf

Bestel

 Standaard adapter voor de Ameda Borstkolf

Autoadapter voor Ameda Lactaline Personal of Finesse borstkolf

Bestel
Autoadapter voor de Ameda Borstkolf

Braun HighSpeed Flex digitale thermometer

Tijdelijk uitverkocht

De Braun HighSpeed thermometer met flexibele tip:

 • Compacte ontwerp met slip vaste greep
 • Meting in 10 seconden
 • Automatische opslag van de laatste gemeten waarde
 • Akoestische signaal wanneer de meting is voltooid
 • Automatische uitschakeling na 10 minuten
 • Gemakkelijk afleesbaar LCD display
 • Extra zachte flexibele tip
 • Waterdicht
 • Incl.batterij

Vanwege de zachte flexibele tip is de thermometer ideaal voor gebruik bij baby's of kinderen.

2 extra spenen medium tot fast flow voor de Breastflow fles

Breastflow
Breastflow fase 2
Bestel

 

2 losse spenen fase 2: 3 + maanden. Medium tot fast flow.

Wij raden aan de spenen ongeveer elke maand te vervangen.