Bescherming, Desinfectiemiddelen, Mondmaskers e.d. virus

Via deze website kunt u chirurgische mondneusmasker, FFP2 en FFP3 mondmaskers / mondkapjes, corona sneltesten, ondiepe neustesten en diverse beschermingsmiddelen bestellen voor o.a. bescherming tegen H1N1 mexicaanse griep, bacteriën, virussen, varkensgriep, vogelgriep, het COVID-19 coronavirus en voor allerlei andere doeleinden. Alle FFP2 en FFP3 mondmaskers die wij via deze site aanbieden voldoen aan de voorwaarden van de EN-149:2001 norm. Naast mondkapjes en mondmaskers vind u ook andere beschermingsmiddelen zoals desinfectiemiddelen, handschoenen, overalls, overschoentjes etc. De ondiepe neustest van Roche is goedgekeurd als sneltest voor thuisgebruik.

Voor bescherming tegen bacteriën en virussen dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden.
De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit. De 3M mondmaskers bleken op de test voor doeltreffende filtratie van bacteriën voor meer dan 99% doeltreffend.

We zijn ons bewust van de wisselende verkoopprijzen, dit is afhankelijk van de beschikbaarheid/wisselende inkoopprijzen. Zodra onze inkoopprijs zakt, zal onze verkoopprijs ook aangepast worden. 

Onze winkel in Amsterdam is bereikbaar voor klanten en is geopend op:

Maandag: 11.00 - 17.00u.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.00u.

Zaterdag, zondag gesloten
 
Telefonische bereikbaarheid klantenservice:
Maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 uur en 12.00 uur & tussen 13.00 uur en 17.30 uur
020-6942379 / info@vosmedisch.nl