Electronische bloeddrukmeters

Omron M6 AC zelfcontrole bloeddrukmeter

Bestel
Intelli-sense: comfortabel en geheel automatisch meten. De oppompdruk is nooit hoger dan nodig is voor een juiste meting.

Comfortabel en geheel automatisch meten, met manchetcontrole systeem, dat controleert of de manchet juist is omgelegd. Door middel van de Intellisense techniek is de oppompdruk nooit hoger dan nodig. Bevat een extra grote display, waarop gelijktijdig de bloeddrukwaarden en de hartslag worden getoond. Mogelijk om de week gemiddelden van de ochtend- en avondbloeddruk weer te geven. Gekleurde LEDS geven aan of er sprake is van een hoge bloeddruk. Bij eventuele foutmeldingen als gevolg van onregelmatige hartslag of beweging tijdens het meten wordt dit op het display aangegeven. Geheugen voor 2x100 metingen (2 personen) met datum/tijd en een gastmodus. Kan gemiddelde over 3 metingen uit het geheugen tonen. Bijzonder laag energieverbruik: tot 1500 metingen. De bijgeleverde opvouwbare manchet is geschikt voor bovenarmomtrek 22-42 cm. Standaard wordt er een lichtnetadapter meegeleverd.

Indien u uw electronische zelfcontrole bloeddrukmeter zelf ophaalt bij ons bedrijf in Amsterdam krijgt u een persoonlijke instructie over het gebruik.

Omron M6 Comfort zelfcontrole bloeddrukmeter

Bestel

Intelli-sense: comfortabel en geheel automatisch meten. De oppompdruk is nooit hoger dan nodig is voor een juiste meting. Model M-6 Comfort is voorzien van de Comfort Cuff, een extra comfortabele manchet geschikt voor een bovenarmomtrek van 22-42 cm.

Extra grote display, waarop gelijktijdig de bloeddrukwaarden en de hartslag worden getoond. Bij eventuele foutmeldingen als gevolg van onregelmatige hartslag of beweging tijdens het meten wordt de oorzaak op de display aangegeven. Geheugen voor 90 metingen, met datum/tijd. Kan gemiddelde over 3 metingen uit het geheugen tonen. Bijzonder laag energieverbruik: tot 1500 metingen – bij normale bloeddrukwaarden - met 1 set batterijen. Aansluiting voor lichtnetadapter. Model M-6 Comfort is voorzien van de Comfort Cuff, een extra comfortabele manchet geschikt voor een bovenarmomtrek van 22-42 cm. Inclusief tasje, batterijen en internationale – w.o. Nederlandse - gebruiksaanwijzing.

Indien u uw electronische zelfcontrole bloeddrukmeter zelf ophaalt bij ons bedrijf in Amsterdam krijgt u een persoonlijke instructie over het gebruik.

Omron MIT Elite Plus compacte bovenarmbloeddrukmeter

Bestel

 

 

De Omron MIT Elite is Plus een stijlvolle en compacte bloeddrukmeter.
De Intellisense™ technologie zorgt voor gemakkelijk en comfortabel meten. Grote display. Toont gemiddelde van de laatste 3 metingen in de laatste 10 minuten. Geheugen voor 90 metingen. Wanneer er sprake is van onregelmatige hartslag of beweging tijdens de meting, die de gemeten waarde zou kunnen beÔnvloeden, wordt dit op de display aangegeven. Een indicator geeft aan wanneer de gemeten waarden boven de aanbevolen thuisbloeddruk liggen. De MIT Elite Plus kan via de bijgeleverde Engelstalige Omron Health Management software op CD-ROM (alleen Windows) en USB kabel communiceren met uw computer. U kunt dan de meetwaarden bewerken, grafisch weergeven, afdrukken of E-mailen naar uw arts. De gegevens van de Walking Style Pro stappenteller kunnen met dezelfde software worden ingelezen, gecombineerd en bewerkt. Voor groter gebruikscomfort heeft de MIT Elite Plus backlight display. Compleet met standaard manchet, armomtrek 22-32 cm. Aansluitmogelijkheid voor grote manchet en lichtnetadapter.

Indien u uw electronische zelfcontrole bloeddrukmeter zelf ophaalt bij ons bedrijf in Amsterdam krijgt u een persoonlijke instructie over het gebruik.

Omron M7 Intelli IT zelfcontrole bloeddrukmeter

Bestel

De M7 Intelli IT, het meest geavanceerde model van Omron, biedt de nieuwste innovatie qua nauwkeurigheid: de Intelli Wrap manchet, in combinatie met de OMRON smartphone app


Bewegingssensor
Herkent beweging van het lichaam tijdens het meten
 
Easy BP indicatie voor bloeddruk
LED indicator: normaal (groen) of hoog (rood)
 
Gemiddelde over 3 metingen
Toont het gemiddelde van 3 opeenvolgende metingen die binnen 10 minuten zijn gedaan
 
Herkenning van onregelmatige hartslag
Geeft een aanduiding als tijdens het meten onregelmatige hartslag is vastgesteld.
 
Herkent ochtendhypertensie
Stelt u in staat om te bepalen of uw bloeddruk in de ochtend anders is dan de rest van de dag
 
Klinisch gevalideerd
De nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van dit product is aangetoond in onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek volgens strenge internationaal erkende protocollen.
 
Manchet Controle Systeem
Geeft aan of de manchet correct is omgelegd; niet te los of te strak

Indien u uw electronische zelfcontrole bloeddrukmeter zelf ophaalt bij ons bedrijf in Amsterdam krijgt u een persoonlijke instructie over het gebruik.

Watch BP Office AFIB electronische bloeddrukmeter

Bestel
Microlife® WatchBP® office is een klinisch gevalideerde spreekkamer bloeddrukmeter die drukke artsen, praktijkondersteuners, assistenten en verpleegkundigen helpt om eenvoudig te meten volgens de Europese richtlijnen.

De Microlife WatchBP office bloedrukmeter vermindert de tijd die vaker meten met zich meebrengt doordat het automatisch drie opeenvolgende metingen uitvoert en bovendien direct het gemiddelde van deze apparaten weergeeft.
Functies zoals “First visit modus” en “Follow-up modus” voeren meerdere metingen uit met één druk op de knop. De “First visit modus” biedt de mogelijkheid om de bloeddruk simultaan aan beide armen te meten, zoals aanbevolen door de ESH richtlijnen bij een eerste consult. Bovendien biedt de Watch BP Office de mogelijkheid om auscultatoir te meten

Omron kindermanchet HEM-008

HEM-008
Bestel

 

Kindermanchet C voor bovenarmomtrek 17-22 cm.

Voor bovenarm bloeddrukmeters van Omron type M-6 (niet M6Comfort), 705-IT, HEM-705CP.

Omron Manchet standaard HEM -004

HEM-004
Bestel

Manchet M, standaard afmeting, voor bovenarmomtrek 22-32 cm.

Voor alle bovenarm bloeddrukmeters van Omron, m.u.v. M-7, HEM-773 en HEM-907.

Omron Manchet L groot HEM-007

HEM-007
Bestel

Manchet L, groot, voor bovenarmomtrek 32-42 cm. Incl. slang.

Voor Omron bovenarm bloeddrukmeters M-3, M-6 (niet M6Comfort), 705-IT, HEM-705CP.

Omron Manchet Comfort Cuff (M+L)

7935055-3
Bestel

Speciale voorgevormde manchet van Omron. Geschikt voor bovenarmomtrek 22-42 cm.

Alleen voor gebruik bij bloeddrukmeters model Omron M6Comfort, M10-IT, IC10, M7 en HEM773.

Lichtnetadapter S voor Omron bloeddrukmeters

Bestel
Universele lichtnetadapter, gestabiliseerd, voor alle bovenarm bloeddrukmeters van Omron, m.u.v. HEM-907, MIT-Elite(Plus), Q132, Q142

Losse oppompballon voor de Omron M1 bloeddrukmeter

Bestel
Losse oppompballon, met slang, voor de Omron M-1 bloeddrukmeter