Electronische bloeddrukmeters

Gima electronische bloeddrukmeter type Smart

Bestel
De ideale bloeddrukmeter voor thuisgebruik!

Compact model elektronische bloeddrukmeter, geschikt voor meerdere gebruikers en eenvoudig in gebruik.

 • Slimme oppomp techniek voor automatisch pompen tot de juiste druk
 • WHO bloeddrukindicator
 • IHB-detectie van onregelmatige hartslag
 • Gemiddelde waarde van de laatste 3 metingen
 • 2 x 60 geheugens, gegevens en tijd
 • Systolische, diastolische en polsslag afzonderlijk weergeven


Technische specificaties
Meetmethode: oscillometrisch
Meetbereik: - 0-295 mmHg (bloeddruk) ± 3 mmHg - 40 ~ 199 slagen / min (polsslag) ± 5% van uitlezing
Voeding: 4x "AA" -batterijen 1,5 V
Afmetingen: 138 x 98 x 48 mm. Gewicht: 211 g (exclusief batterijen)
Armmanchet: geschikt voor armomtrek 22-30 cm of optioneel bij te bestellen manchet van 30-42 cm

Geschikt voor patiënten van het OLVG en SAG

Omron M6 Comfort zelfcontrole bloeddrukmeter

Omron
Bestel

Intelli-sense: comfortabel en geheel automatisch meten. De oppompdruk is nooit hoger dan nodig is voor een juiste meting. Model M-6 Comfort is voorzien van de Comfort Cuff, een extra comfortabele manchet geschikt voor een bovenarmomtrek van 22-42 cm.

Extra grote display, waarop gelijktijdig de bloeddrukwaarden en de hartslag worden getoond. Bij eventuele foutmeldingen als gevolg van onregelmatige hartslag of beweging tijdens het meten wordt de oorzaak op de display aangegeven. Geheugen voor 90 metingen, met datum/tijd. Kan gemiddelde over 3 metingen uit het geheugen tonen. Bijzonder laag energieverbruik: tot 1500 metingen – bij normale bloeddrukwaarden - met 1 set batterijen. Aansluiting voor lichtnetadapter. Model M-6 Comfort is voorzien van de Comfort Cuff, een extra comfortabele manchet geschikt voor een bovenarmomtrek van 22-42 cm. Inclusief tasje, batterijen en internationale – w.o. Nederlandse - gebruiksaanwijzing.

Indien u uw electronische zelfcontrole bloeddrukmeter zelf ophaalt bij ons bedrijf in Amsterdam krijgt u een persoonlijke instructie over het gebruik.

Omron M7 Intelli IT zelfcontrole bloeddrukmeter

Omron
Bestel

De M7 Intelli IT, het meest geavanceerde model van Omron, biedt de nieuwste innovatie qua nauwkeurigheid: de Intelli Wrap manchet, in combinatie met de OMRON smartphone app


Bewegingssensor
Herkent beweging van het lichaam tijdens het meten
 
Easy BP indicatie voor bloeddruk
LED indicator: normaal (groen) of hoog (rood)
 
Gemiddelde over 3 metingen
Toont het gemiddelde van 3 opeenvolgende metingen die binnen 10 minuten zijn gedaan
 
Herkenning van onregelmatige hartslag
Geeft een aanduiding als tijdens het meten onregelmatige hartslag is vastgesteld.
 
Herkent ochtendhypertensie
Stelt u in staat om te bepalen of uw bloeddruk in de ochtend anders is dan de rest van de dag
 
Klinisch gevalideerd
De nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van dit product is aangetoond in onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek volgens strenge internationaal erkende protocollen.
 
Manchet Controle Systeem
Geeft aan of de manchet correct is omgelegd; niet te los of te strak

Indien u uw electronische zelfcontrole bloeddrukmeter zelf ophaalt bij ons bedrijf in Amsterdam krijgt u een persoonlijke instructie over het gebruik.

Omron HBP-1120-E Pro bloeddrukmeter

Omron
Bestel

Deze bloeddrukmeter kan gebruikt worden met een serie van 5 gemakkelijk te reinigen GS manchetten, van SS (12-18 cm) tot XL (42-50 cm). Standaard wordt de meter geleverd inclusief Medium manchet (22-32cm) en lichtnetadapter.  De overige manchetten zijn los bij te bestellen.

Afhankelijk van de situatie en van de voorkeur van de gebruiker kan gekozen worden voor een volledig automatische – oscillometrische – bloeddrukmeting of een handmatige meting in auscultatiemodus – met een stethoscoop. De nul-indicator geeft aan dat de bloeddrukmeter gereset is naar 0 en klaar is voor de volgende
meting.

2 meetmethoden: gemakkelijk omschakelen van volledig automatisch (oscillometrisch) naar handmatig meten volgens de Korotkoff-methode als de conditie van de patiënt dit noodzakelijk maakt of als de gebruiker hier de voorkeur aan geeft.

Nul-indicator.
Aan het begin van de meting wordt de 0 getoond om aan te geven dat de meter klaar is voor de meting.
De HBP-1120-E-Pro  professionele bloeddrukmeter is een eenvoudige maar betrouwbare oplossing voor het meten van de bloeddruk in de spreekkamer van elke arts of praktijkondersteuner. Bijzonder gemakkelijk te gebruiken en goed afleesbaar door de optimale hoek van de display.

Omron HBP-1320-E Pro bloeddrukmeter

Omron
Bestel

De bloeddrukmeter HBP-1320 is door zijn robuuste ontwerp met geïntegreerde handgreep gemakkelijk overal te gebruiken. De HBP-1320 is ontworpen voor professioneel gebruik en geeft snel absoluut betrouwbare meetresultaten. Dit is in klinische validaties aangetoond.

De OMRON HBP-1320 is geschikt voor pediatrisch gebruik maar ook voor obese volwassenen. Er is een serie van 5 afwasbare GS manchetten beschikbaar; van de XS manchet (12-18 cm) tot XL (42-50 cm).

De HBP 1320 kan naar keuze met de bijgeleverde netadapter worden gebruikt, maar dankzij het eveneens standaard geleverde oplaadbare battery-pack ook vrij van het lichtnet.

De bloeddrukmeter is voorzien van een schokabsorberende behuizing, die hem beschermt tegen beschadigingen door vallen of stoten. Zowel oscillometrisch meten als auscultatoir is mogelijk.

Het comfort voor de patient is optimaal: de oppompdruk kan desgewenst met de hand worden ingesteld. Robuust ontwerp: de bloeddrukmeter is voorzien van een schokabsorberende behuizing, die hem beschermt tegen beschadigingen door vallen of stoten

Te gebruiken voor twee meetmethoden: afhankelijk van de conditie van de patient kan worden omgeschakeld van oscillometrische meting naar manuele meting met stethoscoop.

Wordt geleverd inclusief 2 manchetten (Medium (22-32cm & Large (32-42cm), lichtnetadapter en oplaadbare battery-pack.

WatchBP Home bovenarm bloeddrukmeter

Bestel

Deze volautomatische bloeddrukmeter van type Watch BP Home meet snel en eenvoudig de bloeddruk. Verzamel de gemeten waarden vervolgens via het ESH protocol en stuur deze via de pc naar de (huis)arts.  De Microlife WatchBP Home heeft 250 geheugenplaatsen.

- Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
- 250 geheugenplaatsen
- Aan te sluiten op de PC (USB-kabel en software meegeleverd)
- Klinisch gevalideerd
- Verzendt de waarden via PC naar de huisarts

Wordt geleverd incl. batterijen, manchet maat M, Nederlandse gebruiksaanwijzing, opbergtas, Software en USB kabel.

Indien u uw electronische zelfcontrole bloeddrukmeter zelf ophaalt bij ons bedrijf in Amsterdam krijgt u een persoonlijke instructie over het gebruik.

Watch BP Office AFIB electronische bloeddrukmeter

Microlife
WatchBP Office AFIB
Bestel
Microlife® WatchBP® office is een klinisch gevalideerde spreekkamer bloeddrukmeter die drukke artsen, praktijkondersteuners, assistenten en verpleegkundigen helpt om eenvoudig te meten volgens de Europese richtlijnen.

De Microlife WatchBP office bloedrukmeter vermindert de tijd die vaker meten met zich meebrengt doordat het automatisch drie opeenvolgende metingen uitvoert en bovendien direct het gemiddelde van deze apparaten weergeeft.
Functies zoals “First visit modus” en “Follow-up modus” voeren meerdere metingen uit met één druk op de knop. De “First visit modus” biedt de mogelijkheid om de bloeddruk simultaan aan beide armen te meten, zoals aanbevolen door de ESH richtlijnen bij een eerste consult. Bovendien biedt de Watch BP Office de mogelijkheid om auscultatoir te meten
Bestel
Inclusief software installatie en uitleg op de praktijk!
Slechts €599,00 ex. btw.

Mogelijkheid tot vrijblijvende proefplaatsing op de praktijk!
Omschrijving:
 • In te stellen tot en met 6 metingen, volgens 30 minuten protocol.
 • Mogelijkheid de eerste meting niet mee te laten tellen in het gemiddelde.
 • Ook te gebruiken als normale bloeddrukmeter, verschillende instelmogelijkheden
 • Meet de bloeddruk aan 1 arm
 • Software, zowel bekabeld als bluetooth mogelijk
 • PDF als Excel rapportage
 • Zowel op netstroom als op accu te gebruiken

De meter wordt compleet geleverd inclusief:

 • Accu
 • Acculader
 • Manchet maat M
 • Manchet maat L
 • USB Kabel
 • Software

Inclusief volledige installatie en uitleg op de praktijk!

Omron GS Manchet (XS t/m XL)

Omron
Bestel

GS manchet voor de Omron HBP-1120-E-Pro en HBP-1320-E-Pro
Leverbaar in de maten:

X-Small: 12-18cm
Small: 17-22cm
Medium: 22-32cm
Large: 32-42cm
X-Large: 42-50cm

Ook als een voordelige complete set van 5 manchetten (XS t/m XL) verkrijgbaar.

Omron kindermanchet Small 17-22cm

Omron
OMR-MANCH-CS2 / 9515373-3
Bestel

Kleine manchet voor compatibele OMRON bloeddrukmeters. Deze manchet is geschikt voor gebruik rond bovenarmen met een omtrek van 17-22cm en is compatibel met de volgende OMRON apparaten:

M2 Basic (HEM-7121J-E)
M2 (HEM-7121-E)
X2 Basic (HEM-7121J-EO)
M6 AC

Opmerking: deze manchet is niet geschikt voor "Comfort" apparaten of voor apparaten die gebruikmaken van de OMRON Intelli Wrap-manchet.

Omron Manchet M+L 22-42cm

Omron
OMR-MANCH-CW / 9520534-2
Bestel

Breed toepasbaar manchet voor compatibele OMRON bloeddrukmeters. Deze manchet is geschikt voor gebruik rond bovenarmen met een omtrek van 22-42cm en is compatibel met de volgende OMRON apparaten:

M1, M2 Basic, M2, M3 en M6W

Opmerking: deze manchet is niet geschikt voor "Comfort" apparaten of voor apparaten die gebruikmaken van de OMRON Intelli Wrap-manchet.

Omron Manchet Comfort Cuff (M+L)

Omron
OMR-MANCH/Comfort - 9956685-4
Bestel

Voorgevormde comfortmanchet, geschikt voor gebruik om armen met een omtrek van 22-42cm. Geschikt voor gebruik met de volgende OMRON bloeddrukmeters:

M10-IT
M7 (HEM-780-E)
M6 Comfort (HEM-7000-E)
i-C10

Lichtnetadapter S voor Omron bloeddrukmeters

Omron
Bestel
Universele lichtnetadapter, gestabiliseerd, voor alle bovenarm bloeddrukmeters van Omron, m.u.v. HEM-907, MIT-Elite(Plus), Q132, Q142