Breastflow flessen

 

 Breastflow Bottle - De speciale drinkfles voor flessenweigeraars!
De drinkfles welke de baby aanmoedigt dezelfde drinktechniek te gebruiken als bij borstvoeding

De dubbele speen van de Breastflow fles bootst de beweging van het drinken aan de moederborst perfect na. Door de binnen en de buitenspeen moet de baby dezelfde tongbeweging gebruiken als aan de borst.Bij de Breastflow flessen moet de baby zowel zuigen als druk zetten, net als aan de borst. De baby kan zo  zelf de melkstroom reguleren. Door de vorm van de Breastflow spenen is de stand van de mond en de tong van de baby gelijk aan wanneer ze aan de borst drinken. De baby krijgt minder lucht binnen en dat helpt darmkrampjes voorkomen. Door de natuurlijke manier van drinken met de Breastflow fles kan de baby makkelijker switchen van borst naar fles en terug wat ideaal is voor moeders die zowel borstvoeding als flesvoeding geven, maar ook voor moeders die na het geven van borstvoeding willen overstappen op de fles. Wij raden aan de spenen ongeveer elke maand te vervangen.
 
 
Het unieke dubbel-speen systeem bootst de werking van de borstvoeding na. Geschikt voor kindjes die (nog) niet aan de borst kunnen of die andere flessen weigeren.
 Breastflow fles voedingssysteem

2 extra spenen medium tot fast flow voor de Breastflow fles

Breastflow
Breastflow fase 2
Bestel

 

2 losse spenen fase 2: 3 + maanden. Medium tot fast flow.

Wij raden aan de spenen ongeveer elke maand te vervangen.

Ervaringen van gebruikers van de  Breastflow flessen:

 

“Mijn zoontje, nu 4 maanden, krijgt borstvoeding.  We zijn rond 4 weken begonnen om hem te leren hoe hij uit een fles moest drinken, dit deed hij gelijk goed, na 1,5 maand begon hij te weigeren. We hebben allerlei flessen geprobeerd maar geen één wilde hij. Omdat mijn tijd om weer te werken dichterbij kwam en ik borstvoeding wilde blijven geven ben ik gaan zoeken op internet. Ik vond toen informatie over de breastflow. Dit was mijn laatste poging om een nieuwe fles te proberen en anders moest ik maar steeds weg van mijn werk om te voeden.
Maar ik moet zeggen dat deze fles echt werkt. Hij vond het de eerste paar keren lastig maar daana pakte hij hem gelijk en nu drinkt hij al zijn flessen leeg. Heerlijk!!
Dus ik raad de fles echt aan bij kinderen die de fles weigeren!!
Vriendelijke Groeten, Christa”

 

 

“Ik ben super blij met de Breastflow fles! Voorheen had mijn zoontje zoveel krampjes, mede door zijn gulzige drinkgedrag. En toen had ik al een speen met het kleinste gaatje! Elke winkel waar ik was geweest, kon mijn geen advies geven en zeiden dat het normaal was die krampjes, nou niet dus!!!
Toen vertelde een vriendin van mij over jullie en ik heb toen direct de fles besteld. Het was de volgende dag al in huis!
Voorheen moest ik theedoeken onder zijn mondje leggen, want alles liep er langs heen (normaal doe je een spuugdoekje) vervolgens
huilde mijn zoontje daarna alles bij elkaar, één omdat de voeding te snel ging en dat veroorzaakte weer die krampjes en twee, hij had al sneller weer honger!
Door jullie fles is mijn kleine mannetje een veel blijere baby en lacht aan één stuk door! Een enorme uitkomst dus de Breastflow fles!

Namens mijn zoontje en de rest van mijn gezin :-) enorm bedankt!”

 

 

“Op 1 april ben ik 6 weken te vroeg bevallen van een dochtertje. Vanwege het feit dat ze nog niet aan de borst/fles kon drinken hebben we in het ziekenhuis op advies van verpleegsters verschillende flessen/spenen etc uitgeprobeerd, maar zonder goed resultaat. Na 3 weken mocht ze uit het ziekenhuis en toen heb ik thuis een lactatiekundige laten komen. Zij adviseerde mij de breastflowfles. Wat een geweldige fles! Mijn dochtertje dronk meteen goed uit deze fles. Ze verslikte zich niet meer, dronk rustig en trainde haar mondspieren op de juiste manier. Na 2 dagen kon ze ook aan de borst drinken omdat ze nu door had hoe het moest.
Helaas is de borstvoeding verder niet meer goed op gang gekomen, maar ze drinkt nog wel altijd uit de breastflow fles. Ik heb de kinderarts geadviseerd om deze fles aan te schaffen voor op de couveuse afdeling omdat ik denk dat vele ouders hier erg blij mee zullen zijn om hun prematuurtje aan de fles danwel borst te krijgen.”

 

“Ik vind de Breastflow een geweldige fles. De fles is mij aangeraden door de lactatiekundige. Ik heb een prematuur geboren dochter. Nadat het drinken eindelijk lukte uit een fles (uit de borst lukte niet) ging ze zich heel vaak verslikken, veel spugen en had ze een verkeerde drinktechniek.
Met de Breastflow gaat het een heel stuk beter, ze drinkt rustig haar fles leeg en de techniek is ook erg verbeterd.
Ik ben blij met de aanschaf van deze fles. Groetjes Yvonne”

“Mijn ervaringen met deze Breastflow fles zijn heel goed. Ik heb de fles vanaf de geboorte gebruikt omdat mijn "borst"-baby uit verscheidene flessen veel te snel dronk (en dan met een onverzadigd gevoel begon te huilen) en omdat ze al zo jong fles en borst moest afwisselen.”