Dermatoscopen

Heine NC2 LED HQ Contactloze Dermatoscoop

Bestel


De nieuwe NC2 LED HQ dermatoscoop kan gebruikt worden met een contactplaat of voor contactloze dermatoscopie. Het is allround dermatoscoop voor universele toepassing, efficiënt en scherp in alle situaties. Met de contactplaat wordt er een helder, reflectievrij en zeer gedetailleerd beeld bereikt met een vergroting van 10x, zelfs zonder immersievloeistof.

Zonder de magnetisch vastgehouden contactplaat wordt de NC2 gebruikt voor contactloze onderzoeken met 6x vergroting voor een efficiënt onderzoek met een groot gezichtsveld van de huid.

Voor uitgebreide fotodocumentatie om bij de patiëntengegevens te voegen is er als extra optie er een iPhone accessoire leverbaar welke te gebruiken is met de gratis uitgebreide NC2-app.

Het oplaadbare handvat heeft een Micro-USB aansluiting voor snelle lading van de Li-ion batterij.

Bestel

 

 

Moderne pocket dermatoscoop in een compact design met hoge kwaliteit optiek. De dermatoscoop wordt standaard geleverd met contactplaat zonder schaalverdeling. Als optie is de contactplaat ook met schaalverdeling leverbaar.

  • 10 x vergroting met focusseerbare optiek.
  • Solide metalen constructie, duurzaam
  • Verbeterde XHL Xenon halogeen technologie met 100 % meer licht: zeer helder geconcentreerd wit licht voor perfecte verlichting.
  • Clip met aan/uit schakelaar
  • Inclusief dermatoscoop olie

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen van GP ReCyko +. De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn ongeveer 1000 x te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen. Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!

Bestel


Graveren? Direct klaar!
 

 Heine Mini 3000 LED HQ Serie

De Heine mini 3000 LED is een moderne pocket dermatoscoop van Heine in een uniek en compact design.

De LED verlichting van de dermatoscoop wordt zodanig gemanipuleerd en gestuurd dat het een mooie egale licht projectie geeft. Dit homogene lichtveld is even helder en intens van rand tot rand. Dit zorgt voor een verhoogd contrast zonder hinderlijke weerkaatsingen of schaduwen.

Door de speciale LED HQ technieken van Heine bent u verzekerd van een extreem hoge kwaliteit en lange levensduur van de LED verlichting. De LED zal gedurende uw gehele carrière optimaal presteren zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over licht uitval of reserve lampjes.

Clip met aan/uitschakelaar.
Schakelt automatisch uit wanneer deze wordt teruggestopt in de zak.

U kunt nu ook een persoonlijke tekst op de clip laten graveren.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw naam of afdeling.

Bestel

De DELTA 20 T dermatoscoopkop is voorzien van een Toggle functie zodat met 1 druk op de knop gewisseld kan worden tussen gepolariseerd en niet-gepolariseerd licht voor diagnose met immersie vloeistof. De LED HQ verlichting zorgt voor een natuurgetrouwe kleurweergave. 2x2 krachtige High-Power LEDs geven een helder, diep en homogeen verlicht beeld van de huid. De zuivere 10x vergrotende en focusseerbare glazen lens geeft een scherp beeld van rand tot rand. Door middel van het ingebouwde polarisatie filter kunt u nu zonder immersievloeistof een betrouwbare diagnose stellen en sneller en hygiënischer werken.
Het vroegtijdig opsporen van maligne melanomen geeft de beste kans tot een succesvolle behandeling. Niet voor niets wordt dermatoscopie door een groeiend aantal artsen uitgevoerd.
In combinatie met de teledermatologie consults, waarvoor de DELTA 20 T ook geschikt is, worden meer en meer patiënten succesvol preventief geholpen. Het gebruiksgemak en de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van de Heine DELTA 20 T spelen een onmisbare rol bij het stellen van de juiste diagnose.
LED HQ techniek voor natuurgetrouwe kleurweergave en extreem lange levensduur LED Thermal Management voor een levenslange constante optimale prestatie van de LED verlichting

10x vergrotende focusseerbare hoge resolutie lens
Contactglas met of zonder schaalverdeling
Aansluiting op digitale SLR camera's mogelijk voor documentatie en teledermatologie
Wordt compleet geleverd met compacte dermatoscopie atlas / compendium

Heine dermatoscoop Olie (6 x 10ml)

Heine Diagnostics
K-000.34.005
Bestel

Door de dermatoscoopolie kan het licht dieper in de huid dringen. Zo kan men met vrij grote nauwkeurigheid de bovenste huidlagen (de opperhuid en het bovenste deel van de lederhuid) bestuderen.

Verpakking: 6 flesjes a 10ml.

Heine BETA batterijhandvat standaard 2,5vlt

Heine Diagnostics
X-001.99.118
Bestel

Groot BETA batterijhandvat van Heine.

Voor gebruik met type C IEC LR14 batterijen.

Het handvat wordt geleverd exclusief batterijen.

Bestel

Heine BETA 4 USB-oplaadbaar handvat inclusief oplader.

Maximale veiligheid en flexibiliteit. Het HEINE BETA4 USB-handvat kan met een USB-plug of een andere USB-voedingsbron opgeladen worden, met absolute gemoedsrust. De geïntegreerde, exclusieve Galvanic Separation Module beschermt de handgreep en de gebruiker, zelfs als er een defecte of inferieure plug wordt gebruikt. Li-ion-technologie: geen "geheugeneffect". Laad je handvat op zoals je wilt, zonder je zorgen te maken over het laadniveau of de conditie van de batterij.
Hoge capaciteit: meer dan het dubbele van de capaciteit in vergelijking met eerdere NiMH-oplaadbare batterijen.
Snel opladen: ca. 4 uur om op te laden. Hoogwaardige metalen constructie voor sterkte en duurzaamheid.