560_3_vrijst (3)

Sta-opstoelen en relaxfauteuils

Regelmatig diverse occasions leverbaar

Informeer naar de actuele voorraad: 020-6942379

 

 

Ergonomisch verantwoord en rugvriendelijk zitten.

Ieder mens brengt een groot deel van zijn leven zittend door. Vaak zijn we ons er niet van bewust dat we verkeerd zitten. Dat is jammer, want een verkeerde zithouding leidt tot inspanning in plaats van ontspanning. Dat komt omdat onze rug snel de neiging heeft om zijn natuurlijke uitgangspositie (S-vorm) te verlaten zodra we gaan zitten. Hierdoor neemt de druk op onze tussenwervelschijven toe wat klachten in de rug, nek of benen en vermoeidheid tot gevolg heeft. Een goede fauteuil, die uw lichaam op de juiste manier ondersteunt, helpt u om deze problemen te voorkomen. Een sta-op-stoel zorgt ervoor dat uw lichaam de meest natuurlijke houding aanneemt en maximaal wordt ondersteunt. De handige sta op voorziening zorgt ervoor dat u zelf gemakkelijk uit uw fauteuil kunt komen. Dit biedt meer vrijheid en zelfstandigheid. De sta op stoel is traploos in verschillende posities te verstellen middels de zeer eenvoudige elektrische handbediening. Door deze uitgebreide relax functie met uitklapbare voetensteun kunt u heerlijk ontspannen zitten of liggen.

 

 

Maatwerk: voor zowel nieuw als gebruikt

De stoelen worden helemaal op maat gemaakt. Niet alleen de zithoogte (1) en de zitdiepte (3), maar ook de armleggers (4) en de lendesteun (2) kunnen worden aangepast. Voor de afwerking kunt u kiezen uit een ruime selectie kleuren in stof of leer.

 

De Firma Vos biedt u zowel nieuwe, precies naar uw wensen aangepaste stoelen, als tweedehands stoelen die door ons schoongemaakt en gereviseerd zijn. Gebruikte sta-opstoelen vaak leverbaar vanaf €695,00 en nieuwe zorgfauteuils zijn al leverbaar vanaf €2595,00. Maakt u gerust een afspraak om de mogelijkheden van de stoelen in de showroom te bekijken en uit te proberen.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen tijdens kantooruren:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00
Tel. 020-6942379

of per e-mail: info@vosmedisch.nl

U kunt tevens een vrijblijvend bezoek brengen aan onze showroom / winkel in Amsterdam
Adres: Eerste Oosterparkstraat 60-66, 1091 HC Amsterdam