Diverse Diagnostieksets

De prijzen staan inclusief btw vermeld
Bestel

De ideale set voor huisbezoek! 
 

Otoscoop en Ophthalmoscoop in softpouch inclusief 4 oortrechters.
De VosMed otoscoop is voorzien van fiberoptiek. De VosMed oogspiegel is voorzien van groen filter, halve cirkel, kleine cirkel en grote cirkel.

Verkrijgbaar in de kleur Zwart.
Inclusief 4 AA penlight batterijen.

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen van GP ReCyko +.
De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn ongeveer 1000 x te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!

Piccolight KaWe otoscoop

Bestel

 

Kleine, lichte otoscoop van KaWe en ideaal voor in de tas. Verkrijgbaar met standaard verlichting of met LED verlichting.
Otoscoop met 3x vergrotende loupe.
Compleet in etui met batterijen en oortrechters.

De Piccolight Kawe otoscoop is leverbaar in de kleuren: Zwart/Night, Blauw/Sky en Grijs/Stone.

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen. De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn ongeveer 100-den keren te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!

Heine Mini 3000 otoscoop

Heine Diagnostics
D-001.70.210
Bestel

 

Graveren? Direct klaar!

Moderne mini pocket otoscoop van Heine in een uniek en compact design. Verbeterde XHL Xenon halogeen technologie met 100% meer licht.  Zeer helder, geconcentreerd wit licht voor perfecte verlichting. De otoscoop heeft een 3x vergrotende loupe.
Clip met aan/uitschakelaar. Schakelt automatisch uit wanneer deze wordt teruggestopt in de zak.
De Heine Mini 3000 otoscoop wordt geleverd met 10 disposable tips.
Inclusief 2 AA penlight batterijen.


Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen 
De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn ongeveer 100-den keren te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!

Heine Mini 3000 otoscoop met fiber optiek

Heine Diagnostics
D-001.70.120
Bestel

 

Graveren? Direct klaar!

Moderne pocket otoscoop van Heine in een uniek en compact design. Fiber optiek verlichting XHL Xenon halogeen technologie met 100% meer licht. Zeer helder, geconcentreerd wit licht voor perfecte verlichting. De otoscoop 3x vergrotende loupe.
Clip met aan/uitschakelaar. Schakelt automatisch uit wanneer deze wordt teruggestopt in de zak.
De Heine Mini 3000 otoscoop wordt geleverd met 10 disposable tips.

Inclusief 2 AA penlight batterijen.

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen. De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn 100-den keren te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!

Heine Mini 3000 LED otoscoop

Heine Diagnostics
D-008.70.110
Bestel


Graveren? Direct klaar!

 

  Heine Mini 3000 LED HQ Serie

De Heine mini 3000 LED is een moderne pocket otoscoop van Heine in een uniek en compact design.

De LED verlichting van de otoscoop wordt zodanig gemanipuleerd en gestuurd dat het een mooie egale licht projectie geeft. Dit homogene lichtveld is even helder en intens van rand tot rand. Dit zorgt voor een verhoogd contrast zonder hinderlijke weerkaatsingen of schaduwen.

Door de speciale LED HQ technieken van Heine bent u verzekerd van een extreem hoge kwaliteit en lange levensduur van de LED verlichting. De LED zal gedurende uw gehele carrière optimaal presteren zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over licht uitval of reserve lampjes.

3x vergrotende loupe. Clip met aan/uitschakelaar.
Schakelt automatisch uit wanneer deze wordt teruggestopt in de zak.
De Heine Mini 3000 LED otoscoop wordt geleverd met 10 disposable tips.

U kunt nu ook een persoonlijke tekst op de clip laten graveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw naam of afdeling.

Heine Mini 3000 ophthalmoscoop

Heine Diagnostics
D-001.71.120
Bestel

Graveren? Direct klaar! 

Moderne pocket-ophthalmoscoop met XHL Xenon halogeenlamptechnologie. Geconcentreerd fel licht voor perfecte verlichting, een briljant beeld en nauwkeurige kleurweergave. Fixatie ster-opening met grijs filter voor het verminderen van de lichtintensiteit voor lichtgevoelige patiënten. Uitstekende optiek en de beste kleurweergave in minimale afmetingen, ideaal voor rondes en huisbezoeken. Kan worden gebruikt met het mini3000-handgreepsysteem. Verkrijgbaar in zwart en blauw.

HEINE-optica produceert heldere beelden van het hele te onderzoeken gebied en minimaliseert reflecties. 5 verschillende openingen. Een volwaardig instrument incl. fixatie ster. Bereik van lenzen: 18 lenzen van -20 D tot +20 D. Eenvoudige workflow, omdat oftalmoscopie mogelijk is zonder verwijding van de pupillen. Bevestigingsclip met geïntegreerde aan / uit schakelaar. Schakelt automatisch uit bij terugkeer naar de pocket. Vervangbare batterijen. AA-formaat, of optionele oplaadbare batterij met mini NT-tafeloplader. 2-delige handgreep en kop. Inclusief 2 AA penlight batterijen.

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen.

De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn 100-den keren te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!

Heine K-180 Otoscoop incl. etui

Heine Diagnostics
231.B
Bestel
De K-180 otoscoop van Heine is het economische alternatief van de BETA 200. Hij heeft een kunststof behuizing. Het licht wordt vanaf het lampje d.m.v. glasfiber (FO) door de neus geleid wat zorgt voor een mooi homogeen verlicht oppervlak en vrij blikveld.
 • Fiber Optiek (FO) verlichting, zorgt voor homogene verlichting en volledig vrij blikveld
 • Kunststof lens, 3x vergroting
 • Lens wegdraaibaar t.b.v. instrumentatie
 • Binnenkant mat zwart, dit voorkomt hinderlijke licht reflectie

K-180 otoscoop van Heine met fiber-optic verlichting in zacht etui, compleet met 4 herbruikbare oortrechters. De kop van de otoscoop is van ABS kunststof. Batterijhandvat met regelbare lichtsterkte 2,5vlt. De Heine K-180 otoscoop is als optie ook leverbaar met een Li-ion USB accuhandvat 3,5vlt met dubbele lichtopbrengst en lichtsterkte regeling.

Bestel
 

De K-180 opthalmoscoop wordt standaard geleverd met batterijhandvat met lichtsterkte regeling 2,5vlt. Als optie is de set ook leverbaar met een Beta-4 USB Oplaadbaar handvat (met of zonder oplader) met Li-ion accucel.

Extra voordelen van Li-ion:

 • Milieu vriendelijker.
 • 2x meer capaciteit.
 • Geen geheugen effect, altijd 100% capaciteit.
 • Snelle laadtijden
Bestel

De BETA 200 is de bekendste otoscoop van Heine. Door de robuuste metalen behuizing en de glazen lens is hij extreem duurzaam en zeer goed en makkelijk schoon te maken. Het licht wordt vanaf het lampje d.m.v. glasfiber (FO) door de neus geleid wat zorgt voor een mooi egaal lichtbeeld, en een volledig vrij zicht wanneer u door de otoscoop kijkt.

 • Fiber Optiek (FO) verlichting, zorgt voor homogene verlichting en volledig vrij blikveld
 • Kras bestendige glazen lens, 3x vergroting
 • Lens wegdraaibaar t.b.v. instrumentatie
 • Ballon aansluiting voor pneumatisch onderzoek / tympanometrie
 • Binnenkant mat zwart, dit voorkomt hinderlijke licht reflectie

Set compleet met de Heine Beta 200  fiber-optic otoscoop, batterijhandvat met regelbare lichtsterkte 2,5vlt en soft pouch. De Heine Beta 200 otoscoop is ook verkrijgbaar met een in het stopkontakt oplaadbaar handvat 3,5vlt. met dubbele lichtopbrengst en lichtsterkte regeling of met een Li-ion accucel.

Bestel

De BETA200 ophthalmoscopen zijn de enige instrumenten met een aluminium framesysteem. Exclusief stofdicht ontwerp beschermt de optische precisiecomponenten en zorgt voor een onderhoudsvrije werking. Optische componenten zijn verzonken gemonteerd op een frame van gegoten aluminium, waardoor een verkeerde uitlijning wordt voorkomen en het instrument schokbestendig is. XHL Xenon Halogeenlamp met heldere verlichting en authentieke kleurweergave.

Keuze uit 6 fliters waaronder kobaltblauw filter en fixatiester. Range van lenzen: 27 lenzen van -35D tot + 40D. Zonder macula-opening (pinhole). Exclusieve traploze helderheidsregeling tussen 100% en 3 met bediening met één vinger. Geen strooilicht door het verzonken, multi-coated kijkvenster. Ergonomisch ontwerp biedt flexibiliteit tijdens het onderzoek. Geschikt voor zowel grote, kleine of gedilateerde pupillen. Ergonomisch ontwerp past comfortabel op de orbita en blokkeert het omgevingslicht.

Set compleet met Beta 200 Ophthalmoscoop, batterijhandvat met lichtsterkte regeling 2,5vlt. Als optie is de set ook leverbaar met een Beta-4 USB oplaadbaar handvat (met of zonder oplader) met Li-ion accucel.

Extra voordelen van Li-ion:

 • Milieu vriendelijker.
 • 2x meer capaciteit.
 • Geen geheugen effect, altijd 100% capaciteit.
 • Snelle laadtijden

Heine Beta 200 Oog-Oorset.

121
Bestel

Complete set met Beta 200 fiberotoscoop en Beta 200 Oogspiegel, reservelampjes en batterijhandvat met lichtsterkte regeling, 2,5vlt of met accuhandvat 3,5vlt, met lichtsterkte regeling en dubbele lichtopbrengst.

Heine Beta 200/100 Ophthalmoscoop - Otoscoop set

Heine Diagnostics
Bestel

Complete set met Beta 100 diagnostiek otoscoop, Beta 200 oogspiegel, reservelampjes en batterijhandvat met lichtsterkte regeling 2,5vlt.

De Beta 100 otoscoop heeft een stevige metalen behuizing met directe halogeen verlichting en 6 herbruikbare oortrechters.

Nieuw: Nu ook verkrijgbaar met Li-ion handvat met USB oplader

Als optie is de set ook leverbaar met een Beta-4 USB Oplaadbaar handvat (met of zonder oplader) met Li-ion accucel.

Extra voordelen van Li-ion:
Milieu vriendelijker.
2x meer capaciteit.
Geen geheugen effect, altijd 100% capaciteit.
Snelle laadtijden.

Heine Sanalon oortrechter

194
Bestel

 

Herbruikbare oortrechter voor de otoscoop. Verkrijgbaar in doorsnee 2,4mm, 3mm, 4mm, 5mm. Genoemde prijs is per stuk.
Te gebruiken op de volgende Fibralux otoscopen:

Heine Beta 200 otoscoop
Heine K-180 otoscoop
Heine Alpha otoscoop
Heine Mini otoscoop
KaWe Piccolight otoscoop

Heine Sanalon oortrechter

209
Bestel

Herbruikbare oortrechter voor de otoscoop. Verkrijgbaar in doorsnee 2,2mm, 2,8mm, 3,5mm, 4,5mm, 5,5mm, 9mm. Genoemde prijs is per stuk.

Te gebruiken op de Heine standaard otoscoop Beta 100

 

Disposabel oortrechters voor Fibralux otoscoop

Bestel
Voor prijzen zie "Verpakking"

Oortrechters voor eenmalig gebruik. Verkrijgbaar in doorsnee 2,5mm (kinderen) of 4mm (volwassenen). verpakt per 50 stuks of in handige uitneem dispencer van 250 stuks.

Te gebruiken op de volgende Fibralux otoscopen:
Heine Beta 200
Heine Alpha
Heine Mini
KaWe Piccolight
VosMed Mini

Disposabel oortrechters voor Beta 100 otoscoop

Bestel
 
Alleen voor Heine Beta 100 otoscoop

Oortrechters voor eenmalig gebruik. Verkrijgbaar in doorsnee 2,5mm (kinderen) of 4mm (volwassenen). verpakt per 50 stuks.

Alleen te gebruiken op de Heine Beta 100 otoscoop