Nuby Natural Touch borstpomp, drinkflessen en toebehoren

De Nûby™ Natural Touch™ collectie werd ontworpen om u als ouder de meest natuurlijke  oplossing te bieden tijdens de eerste maanden van het ouderschap.

Alle producten kregen vorm in samenspraak met vroedvrouwen uit verschillende landen en zij hebben als bijzondere doelstelling de baby langer van de vele voordelen van moedermelk te laten genieten.

Maar ook wanneer uw baby gewend is aan flesvoeding of indien u borstvoeding probeerde en het u niet beviel, voorziet Nûby™ Natural Touch™ in de meest natuurgetrouwe alternatieven om u zo dicht mogelijk bij het natuurlijke voeden te brengen of de overgang van borst- naar flesvoeding te vergemakkelijken.

Borstvoeding geven is het meest natuurlijke en veiligste voor uw baby. Moedermelk bevat bepaalde voedingsstoffen die uw baby nodig heeft tijdens de eerste 6 maanden van zijn/haar leven om zich te beschermen tegen infecties en ziektes. Borstvoeding geven schept ook een band tussen moeder en kind - zowel fysiek als emotioneel. Terwijl uw baby drinkt, wordt de band steeds sterker. 

De SoftFlex™ Speen

Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst.
De elastische SoftFlex speen is gemaakt van silicone en heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama's borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst naar fles. De speen is bovendien uitgerust met een 3-voudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren baby's gevoelige tandvlees. Verkrijgbaar in de volgende variaties: