Nuby Natural Touch borstpomp, drinkflessen en toebehoren

De Nûby™ Natural Touch™ collectie werd ontworpen om u als ouder de meest natuurlijke  oplossing te bieden tijdens de eerste maanden van het ouderschap.

Alle producten kregen vorm in samenspraak met vroedvrouwen uit verschillende landen en zij hebben als bijzondere doelstelling de baby langer van de vele voordelen van moedermelk te laten genieten.

Maar ook wanneer uw baby gewend is aan flesvoeding of indien u borstvoeding probeerde en het u niet beviel, voorziet Nûby™ Natural Touch™ in de meest natuurgetrouwe alternatieven om u zo dicht mogelijk bij het natuurlijke voeden te brengen of de overgang van borst- naar flesvoeding te vergemakkelijken.

Borstvoeding geven is het meest natuurlijke en veiligste voor uw baby. Moedermelk bevat bepaalde voedingsstoffen die uw baby nodig heeft tijdens de eerste 6 maanden van zijn/haar leven om zich te beschermen tegen infecties en ziektes. Borstvoeding geven schept ook een band tussen moeder en kind - zowel fysiek als emotioneel. Terwijl uw baby drinkt, wordt de band steeds sterker. 

De SoftFlex™ Speen

Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst.
De elastische SoftFlex speen is gemaakt van silicone en heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama's borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst naar fles. De speen is bovendien uitgerust met een 3-voudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren baby's gevoelige tandvlees. Verkrijgbaar in de volgende variaties:

Nuby Natural Touch SoftFlex 2-N-1 borstpomp

Bestel

Complete set handkolf Nuby inclusief:
Manuele borstkolf + een houder + een 150ml fles basis + een schroef ring + 210ml siliconen fles met slow flow speen

Als optie is de handkolf uit te breiden met een electrische aandrijving waardoor de handkolf eenvoudig omgezet wordt in een electrische kolf

Deze uiterst comfortabele borstpomp van Nuby heeft een zachte siliconen trechter met stimulerende kussentjes: dit voelt natuurlijk aan en verbetert de zuigkracht zodat het afkolven vlotter verloopt. Een verstelbaar ventiel maakt het mogelijk de zuigkracht van de pomp aan te passen, volgens uw eigen comfort. Kolf past op alle Nuby Natural Touch™ flessen en bekers!

De handkolf is eenvoudig uit te breiden met een electrische aandrijving:
De elektrische borstpomp lijkt veel op het geven van borstvoeding waarbij de efficiëntie en het comfort vooropgesteld is. Je kan kiezen tussen 2 ritmes: snel: om de stuwingen op te wekken, langzaam: zodra de melk goed op gang is, voorzichtig af te kolven.

Sommige vrouwen moeten vaak het snelle ritme gebruiken, anderen iets minder. Wat jouw ritme ook is, voor iedereen is er een instelling. Je kan namelijk je persoonlijke ritme zodanig instellen dat de motor onthoudt wat jouw favoriete snelheid is. Zodoende ga je de volgende keer bij het afkolven lekker zitten en relaxen.  

Nuby Natural Touch Standaard drinkfles 240ml met print PP voor 0+ mnd

Bestel
240ml PP drinkfles met leuk printje met step 1 speen (0+ mnd)

Deze flessen met printje uit recycleerbaar polypropyleen zijn ideaal voor standaard flesvoeding eens uw baby gewend is om van een flesje te drinken.

Alle Step 1 flessen zijn voorzien van een SoftFlex™ siliconen fopspeen voor baby's 0m+

Leverbaar in de kleuren: groen of blauw

Nuby 2 siliconen spenen Slow flow (0+ maanden)

Bestel

Verpakking van 2 silicone spenen: Slow flow 0+ maanden.

Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst.
De elastische SoftFlex speen is gemaakt van siliconen en heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama's borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst naar fles. De speen is bovendien uitgerust met een 3-voudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren baby's gevoelige tandvlees.

Nuby 2-N-1 Flessenborstel

Bestel
Handige schoonmaakborstel voor flessen en spenen, 2-in-1 ontwerp! Deze borstel van Nuby heeft een zacht en comfortabel handvat om bij alle moeilijk te bereiken plaatsen te kunnen. De brede kop met spons vervaardigd in antibacteriële materie is ideaal om bekers en bredehalsflessen te reinigen. Afzonderlijk speenborsteltje, geintegreerd in het geventilleerde handvat, met handige conische schrob-tip.

Nûby Sabbelzakje 10+maanden

ID5450
Bestel

Het Nûby Sabbelzakje is een goede manier om vaste voeding aan uw baby te introduceren. Geeft het kindje de mogelijkheid grote stukken te eten zonder risico op verstikking. Ideaal voor bevroren/vers fruit, ijsschilfers, groenten enz.

Het knijp - en draai- sluitsysteem weerhoudt het kind om zelf het zakje te openen.
Inclusief hygiënsche afsluitdop.

Nuby Natural Flex Cherry Fopspeen

Bestel

Kersvormige speen:

De gepatenteerde Natural Flex™ fopspenen van Nuby hebben een flexibele speen die stretcht en beweegt zoals een moederborst. Deze natuurlijke beweging bevordert de natuurlijke zuigactie van uw baby.

De SoftFlex™ fopspenen hebben nopjes op de speen die het pijnlijke tandvlees masseren en verzachten.

Fopspeen orthodontisch Classic van Nuby

Bestel

De Nuby Natural Touch™ klassieke orthodontische fopspeen is de natuurlijke keuze die iedere ouder voor zijn/haar kindje maakt. Ze zijn discreet, stijlvol en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vervaardigd. De orthodontische speen is zodanig gevormd dat het op een natuurlijke manier in uw baby’s mondje past. Het vertoont ook gepatenteerde nopjes rond het speentje die het gevoelige tandvlees masseren.

Beschikbaar in verschillende leeftijden:
0-6 maanden, 6-18 maanden

Fopspeen klassiek ovaal Pastels van Nuby 18+ maanden

Bestel

De klassieke fopspenen zijn ontworpen om natuurlijk en comfortabel om te passen in de mond van uw baby. Nuby's luchtsysteem laat de lucht circuleren tussen baby's delicate huid & fopspeen. De fopspenen zijn er in verschillende leuke felle kleuren en designs!

Nuby ULTRA Absorberende Wegwerp Borstcompressen 24 stuks

Bestel
Verpakt per 24 stuks

Nûby™'s wegwerp borstkompressen hebben een super absorberend vermogen, zijn ultra dun en heel comfortabel.

 • Ontworpen voor ultra absorbatie, betrouwbaarheid & maximaal comfort
 • Vochtbestendige, buitenste laag voorkomt lekken
 • Super absorberende polymeerlaag, trekt overtollige melk weg voor extra comfort, zelfs ‘s nachts
 • Super zacht katoen, ontworpen om tepel te beschermen en borst droog te houden

Verpakking a 24 stuks

Nuby Tepelspeen

Bestel
Nûby Natural Touch Nipple™ Feeder™
Beschermt pijnlijke tepels tijdens het borstvoeden.

 

Een unieke oplossing bij extreem pijnlijke tepels of mastitis. Helpt ook bij de overgang van borst- naar flesvoeding.

Houd de Nipple Feeder™ met één hand stevig tegen de borst en druk genoeg melk in de kelk om zo alle lucht uit de Nipple Feeder™te onttrekken. Klaar om te voeden.

Nuby 3-in-1 flessenwarmer en sterilisator

Nuby
ID1564
Bestel

Het 3-in-1 design van deze Nuby flessenwarmer en flessensterilisator warmt veilig moedermelk, poeder en potjesvoeding. Bovendien kan je dit model ook snel en makkelijk gebruiken als een sterilisator voor flessen, spenen en fopspenen. Steriliseren is heel belangrijk tijdens de eerste levensmaanden van je baby. In melk zitten bacteriën die je grondig uit je hele voedingsuitrusting moet reinigen om infecties en ziektes te vermijden. Deze sterilisator is meteen ook de ideale flessenwarmer dankzij zijn dubbele functie. In enkele minuten is de klus geklaard! Met behulp van de ingesloten maatbeker voegt u water toe, vult u de sterilisator en drukt u op de startknop.

 • Flessenwarmer, ontdooier en sterilisator in één
 • Makkelijk gebruik, slechts 1 knop
 • Als het flesje of het eten klaar is, gaat het licht uit
 • De warmte van de stoom doodt alle schadelijke bacteriën

Elektrische Stoom sterilisator + 3 flesjes met medium flow speen - 3m+

NTVP39
Bestel

Steriliseren is heel belangrijk tijdens de eerste levensmaanden van je baby. In melk zitten bacteriën die je grondig uit je hele voedingsuitrusting moet reinigen om infecties en ziektes te vermijden. Deze elektrische sterilisator van Nûby™ Natural Touch™ is heel makkelijk in gebruik en steriliseert in amper 8 minuten tijd. In dit speciaal promo pack zitten eveneens 3 flesjes met een medium flow speen.

 • Flessenwarmer makkelijk te laden en schoon te maken
 • Eenvoudig te activeren, één knop
 • Binnen 8 minuten gesteriliseerd
 • Met gesloten deksel blijft de inhoud 24 uur steriel
 • De warmte van de stoom doodt alle schadelijke bacteriën
 • Met drie PP flesjes van 240ml met medium flow spenen