Fopspenen van Nuby

!

Fopspeen kersvormig Natural Flex van Nuby

Kersvormige speen:

De gepatenteerde Natural Flex™ fopspenen van Nuby hebben een flexibele speen die stretcht en beweegt zoals een moederborst. Deze natuurlijke beweging bevordert de natuurlijke zuigactie van uw baby.

De SoftFlex™ fopspenen hebben nopjes op de speen die het pijnlijke tandvlees masseren en verzachten.

Fopspeen orthodontisch Natural Flex van Nuby

Orthodontisch gevormde speen:

De gepatenteerde Natural Flex™ fopspenen van Nuby hebben een flexibele speen die stretcht en beweegt zoals een moederborst. Deze natuurlijke beweging bevordert de natuurlijke zuigactie van uw baby.

De SoftFlex™ fopspenen hebben nopjes op de speen die het pijnlijke tandvlees masseren en verzachten.

De orthodontische vorm moedigt de natuurlijke ontwikkeling van baby's verhemelte en tandjes aan.

Fopspeen orthodontisch Classic van Nuby

De Nuby Natural Touch™ klassieke orthodontische fopspeen is de natuurlijke keuze die iedere ouder voor zijn/haar kindje maakt. Ze zijn discreet, stijlvol en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vervaardigd. De orthodontische speen is zodanig gevormd dat het op een natuurlijke manier in uw baby’s mondje past. Het vertoont ook gepatenteerde nopjes rond het speentje die het gevoelige tandvlees masseren.

Beschikbaar in verschillende leeftijden:
0-6 maanden, 6-18 maanden

Fopspeen orthodontisch Prism Ortho van Nuby 18+ maanden

De Prism fopspeen is voorzien van zachte borsteltjes in silicone die baby's tandvlees masseren

De Prism orthodontische fopspenen van  Nûby™ zijn ontworpen om natuurlijk en comfortabel te passen in de mond van uw baby . De zachte borsteltjes op de speen masseren en stimuleren uw baby's tandvlees.

Het schild is voorzien van openingen die ervoor zorgen dat de lucht goed kan circuleren tussen de fopspeen en baby's delicate huid, dit voorkomt huidirritatie.
Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. En omdat ze van Nûby™ zijn, zijn ze ook gegarandeerd BPA-vrij! Immers is de veiligheid en gezondheid van de producten primair !

Fopspeen klassiek ovaal Pastels van Nuby 18+ maanden

De klassieke fopspenen zijn ontworpen om natuurlijk en comfortabel om te passen in de mond van uw baby. Nuby's luchtsysteem laat de lucht circuleren tussen baby's delicate huid & fopspeen. De fopspenen zijn er in verschillende leuke felle kleuren en designs!

Fopspeenlint met leuk printje p. stuk Nuby

Deze fopspeenlint is een praktische oplossing voor het probleem wanneer u fospenen laat vallen of verdwijnen. De Nûby™ fopspeenlint zorgt ervoor dat baby's fopspeen altijd binnen handbereik is.