Fopspenen van Nuby

Nuby Natural Flex Cherry Fopspeen

Bestel

Kersvormige speen:

De gepatenteerde Natural Flex™ fopspenen van Nuby hebben een flexibele speen die stretcht en beweegt zoals een moederborst. Deze natuurlijke beweging bevordert de natuurlijke zuigactie van uw baby.

De SoftFlex™ fopspenen hebben nopjes op de speen die het pijnlijke tandvlees masseren en verzachten.

Fopspeen orthodontisch Classic van Nuby

Bestel

De Nuby Natural Touch™ klassieke orthodontische fopspeen is de natuurlijke keuze die iedere ouder voor zijn/haar kindje maakt. Ze zijn discreet, stijlvol en volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vervaardigd. De orthodontische speen is zodanig gevormd dat het op een natuurlijke manier in uw baby’s mondje past. Het vertoont ook gepatenteerde nopjes rond het speentje die het gevoelige tandvlees masseren.

Beschikbaar in verschillende leeftijden:
0-6 maanden, 6-18 maanden

Fopspeen klassiek ovaal Pastels van Nuby 18+ maanden

Bestel

De klassieke fopspenen zijn ontworpen om natuurlijk en comfortabel om te passen in de mond van uw baby. Nuby's luchtsysteem laat de lucht circuleren tussen baby's delicate huid & fopspeen. De fopspenen zijn er in verschillende leuke felle kleuren en designs!

Fopspeenlint met leuk printje p. stuk Nuby

Bestel
Deze fopspeenlint is een praktische oplossing voor het probleem wanneer u fospenen laat vallen of verdwijnen. De Nûby™ fopspeenlint zorgt ervoor dat baby's fopspeen altijd binnen handbereik is.