Urinaal en ondersteek

Herenurinaal kunststof

Bestel

De urinaal herenmodel is geschikt voor mannen die ’s nachts vaak wakker worden omdat ze moeten plassen maar het vervelend vinden om telkens uit bed te moeten stappen. Ook is deze urinaal, ook wel plasfles genoemd, uitermate geschikt voor mannen die minder mobiel zijn en daardoor niet gemakkelijk uit bed kunnen komen om naar het toilet te gaan.

De urinaal model man wordt geleverd inclusief witte afsluitdop, de urinaal zelf is transparant en heeft een inhoud van 1 liter.

Urinaal, model man inclusief deksel transparant.
Ideaal hulpmiddel bij urineren wanneer toiletbezoek niet mogelijk is.
Inhoud 1000cc.

Urinaal inclusief schoonmaakborstel

Bestel
Urinefles voor mannen inclusief handige schoonmaakborstel.
Inhoud: 1 liter, gegradueert.
Inclusief witte afsluitdop

Urinaalhouder

Bestel

Urinaalhouder uitgevoerd in geplastificeerd metaal. De urinaalhouder heeft een handige haak voor het eenvoudig bevestigen aan het bed. Hierdoor heeft u e urinaal altijd snel bij de hand wanneer deze nodig is!

Geschikt voor de standaard heren en dames urinaals

Urinaalhouder voor de Antilek mannen-urinaal Ursec

Bestel

Urinaalhouder voor de Antilek urinaal Ursec uitgevoerd in geplastificeerd metaal. De urinaalhouder heeft een handige haak voor het eenvoudig bevestigen aan het bed. Hierdoor heeft u de urinaal altijd snel bij de hand wanneer deze nodig is!

 

Budget antilek urinaal voor mannen

Bestel

De budget antilek urinaal kan zowel liggend als staand gebruikt worden!

De budget antilek mannen urinaal is geschikt voor mannen die ’s nachts vaak wakker worden omdat ze moeten plassen maar het vervelend vinden om telkens uit bed te moeten stappen. Ook is deze urinaal uitermate geschikt voor mannen die minder mobiel zijn en daardoor niet gemakkelijk uit bed kunnen komen om naar het toilet te gaan.

Deze budget antilek urinaal voor mannen kan zowel liggend als staand gebruikt worden.
Het speciale ontwerp met de korte nek en de speciale tuit zorgt ervoor dat lekken wordt tegengegaan. De urinaal wordt geleverd inclusief blauwe drukdop

Door de zachte randen is deze urinaal zeer comfortabel in gebruik. De urinaal is gemaakt van melkwit kunststof en sluit af doormiddel van een balventiel bij vallen. Door de handige handgreep en het ontluchtingsdopje is deze anti lek urinaal zeer gemakkelijk te legen. De budget mannen anti lek urinaal kan het beste schoongemaakt worden met huishoudelijk schoonmaakmiddel zoals bijvoorbeeld Dettol. U dient de urinaal regelmatig goed schoon te maken voor een langere levensduur.

Autoclaveerbaar
De capaciteit van de urinaal is 1,5 liter!

Damesurinaal

Bestel

Doorzichtige kunststof plasfles voor vrouwen. Inhoud 1 Liter.
Met witte afsluitdop.

Uribag meeneem urinaal

Bestel

De ideale herbruikbare urinaal voor onderweg

Verkrijgbaar in een heren of dames uitvoering. De urinaal is makkelijk in te vouwen en daardoor mee te nemen, eenvoudig te reinigen en hierdoor steeds weer te gebruiken.

De prijs voor de heren uitvoering is € 22,95 en voor de dames uitvoering € 24,95

Wegwerp urinaal heren type Roadbag, per stuk

Bestel

Of je nu in de file staat, op een groot open-air festival bent, of tijdens het kamperen. Maar zeker ook voor mensen die moeilijk ter been zijn, of waarvoor (tijdelijk) niet de juiste sanitaire faciliteiten beschikbaar of bereikbaar zijn. Roadbag®, het meeneemtoilet voor mannen, zorgt voor de gewenste opluchting.

Roadbag® is compact, betrouwbaar, hygiënisch en makkelijk

Het geheim van roadbag® is de inhoud: een speciaal granulaat zet de vloeistof meteen om in een vaste gel. Daardoor kan er niks lekken en onaangename luchtjes zijn uitgesloten

Om het geheel compleet te maken zit er bij elke Roadbag® nog een verfrissingdoekje voor zuivere handen. Kortom, een zuivere zaak.

Eenvoudig model kunststof ondersteek

Bestel

Deze ondersteek kunststof budget is uitermate geschikt voor patiënten en verplegend personeel. Omdat de ondersteek is vervaardigd van kunststof is deze licht in gewicht en voelt deze niet koud aan.

De bedpan is voorzien van een handige deksel en een handvat waardoor de bedpan gemakkelijk geplaatst kan worden met een gepaste afstand tot de patiënt.

Slof ondersteek kunststof

Bestel

Anatomisch vormgegeven ondersteek kunststof die zorgt voor een goede verdeling van het gewicht. Het plaatsen van een bedpan kan soms pijnlijk zijn, of moeilijk voor mensen die niet goed hun billen omhoog kunnen tillen. Dit wordt bij de slof ondersteek kunststof zoveel mogelijk voorkomen door de slofachtige vorm waardoor men gemakkelijker op de steek schuift.

Gemakkelijk te hanteren voor de verzorgers

De slof ondersteek is vriendelijk voor de verzorgers: deze bedpan is makkelijk te hanteren en patiënten hoeven minder verplaatst te worden!

De slofondersteek is gemaakt van wit kunststof en heeft een afsluitdeksel

Matrasbeschermer 75 x 90cm 2,5ltr vochtopname

Bestel

 

Per stuk €24,95
TIP: per 2 stuks slechts €22,25 per stuk! Handig voor het wassen

Matrasbeschermer van 75 x 90 cm met een vochtopname ca. 2,5 liter met vochtwerende laag om matras of stoelkussens te beschermen.
Door de katoenen bovenlaag heeft deze onderlegger een aangenaam comfort en veroorzaakt geen zweet. Compleet met instopstroken voor een stevige bevestiging onder het matras.

Bovenzijde: 100% katoen
Achterkant: 100% polyester
Tussenlaag: 2 non-woven lagen van 100% polyester en een PU film
Materiaal zijflappen: 65% polyester, 35% katoen

Zorginstructies: wassen voor eerste gebruik, gebruik geen wasverzachter.
Wasbaar op 95 °c, in de droger tot 120 °C.

Urox night urine-opvangsysteem

Bestel

Het Urox Nachtsysteem: een nieuwe optie voor mannen met plasproblemen.

 

Het UROX nachtsysteem verplaatst het toilet naar de zijkant van het bed. Het stelt mannen in staat om liggend vanuit bed in het Urox urine-opvangsysteem te plassen, men hoeft het warme bed niet uit.
Dus ideaal voor mannen die bijvoorbeeld meerdere keren per nacht wakker worden met de aandrang om te plassen, mannen die een verhoogd risico lopen om te vallen of diegene die het bed niet of moeilijk kunnen verlaten door een verminderde mobiliteit.


Het UROX nachtsysteem gaat meerdere jaren mee. Het is gemakkelijk te reinigen met de meegeleverde UROX spoelvloeistof.