Flessenwarmers en flessensterilisators

!

Nuby Flessenwarmer & sterilisator One-Touch

Het 2-in-1 design van deze Natural Touch flessenwarmer en flessensterilisator warmt veilig en gelijk moedermelk, poeder en potjesvoeding. Bovendien kan je dit model ook snel en makkelijk gebruiken als een sterilisator voor flessen, spenen en fopspenen.
In enkele minuten is de klus geklaard! Met behulp van de ingesloten maatbeker voegt u water toe, vult u de sterilisator en drukt u op de startknop.

Nuby Flessenwarmer en sterilisator Deluxe 2 in 1

Eenvoudig, veilig en uiterst nauwkeurig programmeerbaar om melk of babyvoeding op te warmen en flesjes en spenen te steriliseren!

Deze luxe-uitvoering van de 2-in-1 elektrische flessenwarmer en sterilisator biedt de mogelijkheid verschillende instellingen te kiezen. Uw baby's maaltijd heeft altijd de perfecte temperatuur, of het nu bevroren, gekoeld of op kamertemperatuur is. Hoe lang de voeding moet verwarmd worden wordt automatisch berekend aan de hand van de instellingen. U stelt de hoeveelheid voedsel, het soort en de start temperatuur in aan de hand van eenvoudige symbolen.

Bovendien steriliseert u met dit apparaat de flessen, spenen en fopspenen in een handomdraai!

Nuby Stoomsterilisator Deluxe voor flessen en spenen

De elektrische Stoomsterilisator One-Touch van Nuby Natural Touch is eenvoudig en stijlvol ontworpen voor elke moderne keuken. Een mandje houdt flessen en accessoires netjes op hun plaats zodat een volledige sterilisatie wordt gegarandeerd. Binnen 5 minuten is alles gesteriliseerd zodat uw baby niet te lang moet wachten op zijn/haar flesje. Wanneer u de sterilisator dicht houdt, blijft de inhoud 24 uur steriel.

Deze flessensterilisator maakt u het leven echt gemakkelijk! Deze sterilisator, zorgeloos te bedienen met 1 druk op de knop, is perfect voor drukbezette of praktisch ingestelde ouders.