Nuby Natural Touch drinkflessen en toebehoren

Nuby Natural Touch Standaard drinkfles 240ml met print PP voor 0+ mnd

Bestel
240ml PP drinkfles met leuk printje met step 1 speen (0+ mnd)

Deze flessen met printje uit recycleerbaar polypropyleen zijn ideaal voor standaard flesvoeding eens uw baby gewend is om van een flesje te drinken.

Alle Step 1 flessen zijn voorzien van een SoftFlex™ siliconen fopspeen voor baby's 0m+

Leverbaar in de kleuren: groen of blauw

Antilekbeker 240ml voor 6+mnd Nuby Natural Touch

Bestel


240ml Antilekbeker met handvaten step 3 met zachte siliconen drinktuit (6+ mnd)

Vanaf 4-6 maanden, kan uw baby meer ‘vaste voeding’ tot zich nemen en zelfstandig leren drinken. Deze manier van voeden verschilt sterk van de eerdere maanden, vereist veel geduld en vraagt om specifiek aangepaste producten.
In deze fase wordt de fles of beker dan ook voorzien van een soepele SoftFlex™ drinktuit en een set afneembare handvatten. Deze tuit is 100% antilek en gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Zijn unieke vorm bevordert een gezonde orale ontwikkeling. Het antilek systeem opent met een minimale druk van de mond en vraagt geen constante zuigkracht die nieuwe tandjes en zacht verhemelte kan aantasten.

Nuby 2 siliconen spenen Slow flow (0+ maanden)

Bestel

Verpakking van 2 silicone spenen: Slow flow 0+ maanden.

Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst.
De elastische SoftFlex speen is gemaakt van siliconen en heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama's borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst naar fles. De speen is bovendien uitgerust met een 3-voudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren baby's gevoelige tandvlees.

Nuby 2 siliconen spenen Fast flow (6+ maanden)

Bestel
Verpakking van 2 siliconen spenen: Fast flow 6+ maanden

Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst.
De elastische SoftFlex speen is gemaakt van silicone en heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama's borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst naar fles. De speen is bovendien uitgerust met een 3-voudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren baby's gevoelige tandvlees.

Nuby 2-N-1 Flessenborstel

Bestel
Handige schoonmaakborstel voor flessen en spenen, 2-in-1 ontwerp! Deze borstel van Nuby heeft een zacht en comfortabel handvat om bij alle moeilijk te bereiken plaatsen te kunnen. De brede kop met spons vervaardigd in antibacteriële materie is ideaal om bekers en bredehalsflessen te reinigen. Afzonderlijk speenborsteltje, geintegreerd in het geventilleerde handvat, met handige conische schrob-tip.

Medicijnflesje/prematuurflesje Nuby

Bestel
Het Nûby™ medicijnflesje biedt een eenvoudig, nette en nauwkeurige manier om orale medicijnen of vitaminen toe te dienen aan uw baby.
De uniek ontworpen container kenmerkt inkepingen in de zijde en een speen met klik montage.
Het toedienen van medicijnen met het Nûby™ Mini Flesje omzeilt de meeste van de smaakpapillen en vermindert de baby's vermogen om te ruiken de medicatie.
 
Het flesje is ook te gebruiken als drinkflesje voor premature baby's.

Inhoud: 15ml
Siliconen speen, BPA vrij

Nûby Sabbelzakje 10+maanden

ID5450
Bestel

Het Nûby Sabbelzakje is een goede manier om vaste voeding aan uw baby te introduceren. Geeft het kindje de mogelijkheid grote stukken te eten zonder risico op verstikking. Ideaal voor bevroren/vers fruit, ijsschilfers, groenten enz.

Het knijp - en draai- sluitsysteem weerhoudt het kind om zelf het zakje te openen.
Inclusief hygiënsche afsluitdop.

Nuby zachte warmtegevoelige lepels set van 3

Bestel

Nooit meer twijfel of onzekerheid met deze zachte, warmtegevoelige voedingslepels! Indien de lepel verkleurt, is het eten van de baby te heet (43°of hoger)
De zachte rand is aangenaam voor het gevoelige tandvlees en de nieuwe tandjes van de baby.
De vorm van de lepel maakt het gemakkelijker om het bord leeg te maken. Kleuren kunnen verschillen

Voedingslepel Softflex siliconen lepel p. stuk 4+ maanden

Bestel
De SoftFlex™ siliconen lepel van Nuby Natural Touch is zacht en flexibel, ideaal voor baby’s eerste vaste voeding. Het zachte siliconen is perfect voor baby’s gevoelige tandvlees en nieuwe tandjes. Met het SoftFlex™ lepeltje maakt u baby’s mondje veilig schoon. Dankzij het kuipje van de lepel kunt u de perfecte hoeveelheid voeding afmeten.

Nûby Softees bijtring (3+ maand)

NT67908
Bestel
3+ maanden

De nieuwe Softees™ bijtfiguur vervaardigd uit zachte silicone met een unieke textuur en design verlicht de pijn van baby’s gevoelige tandvlees. Het stimuleert de lipjes en de tong die op hun beurt de overgang van zogen naar kauwen bevordert. De bijtfiguur kan in de koelkast geplaatst worden en blijft tot max. 9 u lang koel.
Incl. opbergdoosje voor het hygiënisch meenemen van de bijtring.

Kleur en model kan iets afwijken van de afbeelding.