Revitive Circulation Booster

Revitive is een medisch apparaat dat een boost geeft aan de bloedcirculatie.

Ongeveer 90% van alle problemen in de benen zijn het gevolg van slechte bloedcirculatie.
Revitive XI verlicht de pijn in de benen en vermindert zwellingen. Daarnaast verlicht Revitive tevens de symptomen van de slechte bloedcirculatie en verbetert de algemene conditie van de benen.

Werking: Revitive gebruikt Neuromusculaie Elektriche Stimulatie om de kuitspier te activeren.

Revitive IX Circulation Booster

Bestel
Voor een goede gezondheid en actieve leefstijl is een goede bloedsomloop vereist. Als u tot de grote groep mensen behoort die last heeft van een slechte bloedsomloop met als gevolg gezwollen enkels, koude voeten of pijnlijke benen, kan de Revitive Circulation Booster misschien uitkomst bieden!


Revitive IX is een klasse IIa medisch apparaat dat speciaal ontworpen is om de bloedcirculatie in de onderbenen en voeten te verbeteren. Het maakt gebruik van elektrische spierstimulatie (EMS). Deze techniek wordt toegepast via twee grote voetstappen, die de spiergroepen in uw benen en voeten stimuleren. De pompende beweging van de spieren zorgt gelijk voor een betere doorbloeding, en geeft daardoor een snelle verlichting bij pijn, zwellingen en andere ongemakken.


REVITIVE - bewezen precies te doen wat het zegt ...

Gebruik de REVITIVE 20 minuten per dag en voel het verschil in uzelf. REVITIVE biedt snelle verlichting en is bewezen doeltreffend in het :
- Verbeteren van de bloedsomloop in de onderbenen
- Verminderen van gezwollen voeten en enkels
- Verlichten van pijn en onaangename gevoelens die met een slechte doorbloeding zijn geassocieerd
- Tegengaan van koude voeten
- Bevorderen van de toevoer van zuurstofrijk bloed in de voeten en kuiten, wat het herstel na een periode van inactiviteit zal bespoedigen