Comfort tijdens de zwangerschap

Voedingskussen Blauw 175cm

Bestel

Aangenaam hoefijzerkussen geschikt om de baby te voeden, ter ondersteuning en tijdens en na de zwangerschap als kussen bij het slapen.

Het kussen kan tijdens de zwangerschap gebruikt worden als ondersteuning voor buik of rug, voor een aangename slaaphouding.

Tijdens de borstvoedingsperiode helpt het kussen de baby op de juiste manier aan te leggen en zo spanningen in nek en schouders te vermijden. Daarnaast kan de baby in het kussen veilig op de rug liggen. Hou daarbij altijd zicht op de baby.

De kleine vormvaste korrels van 1mm garanderen een zeer goede positionering. Het kussen is goed te vormen voor een optimale ondersteuning voor moeder en baby.


Maat: 175cm
Vulmateriaal: polystirol, volledig onschadelijk en heeft goede vormvaste eigenschappen
Het kussen en de hoes zijn beide wasbaar op 60 graden. De vulling neemt geen vocht op.

Relaxing Eye mask gelmasker

Bestel
Het gelmasker voor de ogen is gevuld met transparante gel en kan gebruikt worden voor zowel koude als warmte therapie voor de ogen. Het gelmasker heeft een relaxend effect bij bijvoorbeeld hoofdpijn, vermoeide ogen, koorts en vermoeidheid!
Bestel
Het ultieme slaapmasker

Wij weten dat voor een goede (nacht)rust twee zaken erg belangrijk zijn:

1. Het moet donker zijn
2. Comfort

Door TEMPUR materiaal in het slaapmasker te verwerken, sluit het perfect aan op de vormen van uw gezicht, waardoor het licht geen kans krijgt om u uit uw slaap te houden. Doordat de buitenkant van het slaapmasker gemaakt is van velours, geniet u ook nog eens van zacht comfort. U kunt het overal gebruiken: in bed, in het vliegtuig, wanneer u passagier bent in de auto etc.
Het TEMPUR materiaal vormt zich compleet naar de contouren van uw gezicht, waardoor u het niet in de gaten heeft dat u een slaapmasker gebruikt. U kunt het slaapmasker vastmaken met behulp van klittenband, waardoor u ook zelf kunt bepalen hoe strak u het masker om u hoofd wilt hebben.

Afmeting: 41 cm (lengte) x 2,5 cm (dikte) x 9 cm (hoogte).

Noppen sandalen van Berkemann

00107-100
Bestel

Met deze noppen sandalen wordt de bloeddoorstroming bevorderd door middel van een zachte massage.
Door het verstelbare bandje kunt u de ideale pasvorm creëren. De noppen sandaal is voorzien van een schokabsorberende tussenzool.

Ideaal voor bijvoorbeeld de vermoeide benen tijdens de zwangerschap.
Houten onderzool en zacht kalfslederen bandje.

Harley wigvormig zitkussen van memory foam zonder stuituitsparing

Bestel
Het wigvormig zitkussen zorgt voor een goede zithouding doordat het bekken en de ruggengraat in een natuurlijke houding blijven. Hierdoor wordt de pijn in de onderrug en benen aanzienlijk minder.

Het zitkussen is gemaakt van speciaal memory foam welke zich naar het lichaam vormt als u erop gaat zitten. Het zorgt tevens voor betere bloedcirculatie en voor ultiem zitcomfort.
 
Dit wigkussen is geschikt voor gebruik in de auto, op de werkplek of achter de computer.
Afmeting: 36x36x7cm

Harley Coccyx wigvormig zitkussen van memory foam met stuituitsparing

Bestel
Het wigvormig zitkussen van Harley zorgt voor een goede zithouding doordat het bekken en de ruggengraat in een natuurlijke houding blijven. Hierdoor wordt de pijn in de onderrug en benen aanzienlijk minder.

Het zitkussen is gemaakt van speciaal memory foam welke zich naar het lichaam vormt als u erop gaat zitten.
Het zorgt tevens voor betere bloedcirculatie en voor ultiem zitcomfort.
Dit wigkussen is geschikt voor gebruik in de auto.
Afmeting: 36x36x8cm

Dit model heeft een speciale vorm waardoor de stuit wordt ontlast.
Bestel

Het TEMPUR fietszadeldekje biedt comfort tijdens lange fietstochten en vermindert zadelpijn. Het dekje past om ieder zadel (mountainbike, standaard fiets, hometrainer). Het materiaal past zich aan de contouren van het lichaam aan, waardoor u meer comfort ervaart. De duurzame hoes staat garant voor langdurig gebruik.

U kunt kiezen uit 3 maten:

  • Small - 27,5 cm x 18,5 cm x 3 cm (mountainbike),
  • Medium - 28,5 cm x 25 cm x 3 cm (standaard fiets)
  • of Large - 33,5 cm x 33 cm x 3 cm (hometrainer).