Nuby speelgoed en bijtringen

Nuby speelgoed is zowel leuk als leerzaam, makkelijk vast te houden, fel gekleurd en stimulerend voor hand-oog coördinatie!

Nûby Softees bijtring (3+ maand)

NT67908
Bestel
3+ maanden

De nieuwe Softees™ bijtfiguur vervaardigd uit zachte silicone met een unieke textuur en design verlicht de pijn van baby’s gevoelige tandvlees. Het stimuleert de lipjes en de tong die op hun beurt de overgang van zogen naar kauwen bevordert. De bijtfiguur kan in de koelkast geplaatst worden en blijft tot max. 9 u lang koel.
Incl. opbergdoosje voor het hygiënisch meenemen van de bijtring.

Kleur en model kan iets afwijken van de afbeelding.

Nûby Koelbijtsleutel

ID455
Bestel
4+ maanden

Deze bijtfiguur zorgt voor een koel gestructureerd oppervlak voor uw baby om op te bijten wanneer de eerste tandjes doorkomen. De kleurrijke vormen en verschillende structuren en onderdelen blijven baby boeien en zijn eenvoudig te vasthouden.

Deze bijtring is gedeeltelijk gevuld met PûrICE ™, een stof die langer koel blijft dan traditionele bijtringen gevuld met water.

Nûby Ding-a-Ling Rammelaar en speeltje in 1

ID686
Bestel
3+ maanden

De Nûby Rattle Pal rammelaar is een fel gekleurd karakter die rammelt wanneer ermee wordt gespeeld. 

Stimuleerd lippen en tong en bevorderd orale ontwikkeling.

Nûby 3 in 1: Bijtring, rammelaar en pluche knuffel

ID473
Bestel
4+ maanden

3-in-1: rammelaar, bijtring en knuffel!

De kleurrijke vormen en verschillende structuren van deze bijtringen van Nuby blijven baby boeien en zijn eenvoudig te vasthouden. De bijtring is gedeeltelijk gevuld met PûrICE ™, een stof die langer koel blijft dan de meeste traditionele bijtringen