Hielkussens en inlegzooltjes

ViscoHeel

Bestel

Visco-elastische hielkussens ter ontlasting van de pezen, banden en gewrichten

ViscoHeel is een anatomisch gevormde, visco-elastische hielkussen die de druk op de gewrichten, de wervelkolom en de achillespees, ook bij langdurige belasting, effectief vermindert. ViscoHeel kan in elke (sport)schoen worden gedragen en is probleemloos te reinigen.

Verpakt per 2 stuks. Om scheef lopen te voorkomen dient u zowel links als rechts een ViscoHeel te dragen. Gebruikt u de ViscoHeel om een beenlengteverschil op te heffen dan draagt u de ViscoHeel in 1 schoen.

Toepassing:
- Achillespeesklachten
- Slijtage van de enkel, knie, heup of rug; schokdemping
- Beenlengteverschil

Spalken voor de teen en andere producten die op de huid gedragen of in de schoen gedragen worden kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden.

ViscoSpot hielspoor inlegzool per paar

Bauerfeind
Bestel

Visco-elastische hielkussens voor de behandeling van hielspoor

ViscoSpot is een visco-elastisch hielkussen waarin een zachte, anatomisch geplaatste kern verwerkt is. De blauwe kern zorgt voor het ontlasten van de pijnlijke plek onder de hiel. ViscoSpot bestaat uit huidvriendelijk materiaal, verschuift niet en kan in elke (sport)schoen gedragen worden. Eenvoudige reiniging en een lange levensduur worden gegarandeerd.

In de verpakking zit een ViscoSpot met blauw/witte kern voor de linker of de rechter voet en een ViscoHeel voor de andere schoen. Dit om scheef lopen te voorkomen.
Besteld u echter ViscoSpot voor zowel links als rechts dan ontvangt u 2 ViscoSpots met blauw/witte kern.

Toepassing:
- Hielklachten (hielspoor)
- Ontlasting van beengewrichten en wervelkolom

Spalken voor de teen en andere producten die op de huid gedragen of in de schoen gedragen worden kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden.

ViscoPed

Bauerfeind
Bestel

Visco-elastische zolen ter reductie van drukpunten

ViscoPed is een anatomisch gevormde, visco-elastische inlegzool die de druk van het lichaamsgewicht op de voet reguleert, puntbelasting reduceert en schokken absorbeert. Een spreidvoetpelotte is geïntegreerd om de voorvoet te ondersteunen. De inlegzool kan in elke (sport)schoen worden gedragen en is probleemloos te reinigen.
Verpakt per 2 stuks. Om scheef lopen te voorkomen dient u zowel links als rechts een ViscoPed te dragen.

Toepassing:
- Pijnlijke (spreid)voet
- Reumatische klachten
- Revalidatie na voorvoetoperaties
- Diabetische voet

Spalken voor de teen en andere producten die op de huid gedragen of in de schoen gedragen worden kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden.

Steunzolen Ergopad weightflex

Bauerfeind
Bestel

Steunzolen Ergopad weightflex- ook voor gebruik met hoge hakken

De orthopedische steunzolen ErgoPad weightflex combineren twee verschillende harde kunststoffen in de steunzoolkern.

Doordat de kern van de steunzolen Ergopad Weightflex vloeiend als een scharnier meebuigt in de zones van de voorvoet en de hak, kunnen de steunzolen probleemloos in schoenen met hogere hakken worden gedragen.

  • Kan worden aangepast aan de hakhoogte
  • Extreem dunne steunzool
  • Comfortabel – ook met hoge hakken

De in de steunzoolkern verwerkte “weightflex-X” heeft een positief effect op de interne dynamiek en stabiliteit van de voeten. Bij functieverlies begeleidt en corrigeert de asymmetrische X van de weightflex de natuurlijke voetafwikkeling.

Ballerina’s of pumps, doordat de kern als een scharnier vloeiend meebuigt in de voorvoet en hiel past de ErgoPad weightflex zich optimaal aan elke hakhoogte aan.

De Weightflex ondersteunt de natuurlijke hak-naar-teen-beweging en corrigeert de voetafwikkeling. Dit garandeert grote stabiliteit, ook bij belasting.
Bij functieverlies begeleidt en corrigeert de asymmetrische X van de weightflex de natuurlijke voetafwikkeling.