ID bandje voor kinderen

Bestel

Ideaal voor op vakantie

Herbruikbaar, verstelbaar ID-bandje voor kinderen. Op het bandje kan bijvoorbeeld de naam en een belangrijk telefoonnummer vermeld worden. Het ID-bandje sluit eenvoudig door een kliksyteem welke kinder-proof is.

Het bandje is gemaakt van stevig kunststof en heeft een lengte van 20cm.

Indien het bandje in aanraking komt met water kan deze het beste met een permanent marker worden ingevuld.

Bestel

Met deze stijlvolle halsketting mag je gezien worden! Voorzien van de universele medische ster op de voorzijde, fijn afgewerkt rondom en voorzien van bijpassende halsketting met een lengte van 55 cm.

De gravering wordt voorzien op de achterzijde van de hanger.

Bestel

Op deze hanger is de voorzijde voorzien van de universele medische ster. Zo kan er op de achterzijde op een discrete manier gegevens gegraveerd worden. Deze halsketting is de perfecte permanente metgezel rond je hals. De lengte van de RVS ketting is 55 cm.  

Inclusief ketting in roestvrij staal.

Bestel

Dit legerplaatje, ook wel dogtag genoemd, heeft de universele medische ster aan de voorzijde. Aan de achterzijde is er ruimte voor 5 regels aan medische gegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw naam, medicijnen, allergieën of belangrijke telefoonummers van naasten. De lengte van de RVS ketting is 55cm.

RVS. Afmeting plaatje: 30x50mm

Bestel

Met deze originele dog tag in RVS en met de universele medische ster ben je ready to go. Je kan er ruimschoots je gegevens op kwijt, want zowel op voor- en achterzijde kunnen we persoonlijke of medische gegevens graveren!

Afmeting 2,5 x 4cm. Incl. bolletjesketting in RVS.

Bestel

Deze elegante damesarmband met hartje ligt met zijn fijne schakels zeer soepel rond de pols. Het roestvrij staal staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

De fijne armband heeft een medaillon van een hart welke aan de voorkant voorzien is van de universele medische ster. Op de achterzijde van het hart kan belangrijke medische informatie gegraveerd worden. Er kunnen 3 regels van elk 15 tekens gegraveerd worden. De lengte van de armband is 20,5cm.

Bestel

Een universele armband met ovale ligt met zijn fijne schakels zeer soepel rond de pols. Het roestvrij staal staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

De fijne armband heeft een ovale medaillon welke aan de voorkant voorzien is van de universele medische ster. Op de achterzijde van het medallion kan belangrijke medische informatie gegraveerd worden. Er kunnen 3 regels van elk 15 tekens gegraveerd worden. De lengte van de armband is 21,5cm.

Bestel

Deze siliconen armband is ideaal voor onderweg, op school of tijdens het sporten. Voorzien van de universele medische ster op de voorzijde. Op het RVS plaatje kan zowel op de voorzijde als op de achterzijde belangrijke medische informatie vermeld worden.

Gravering van persoonlijke of medische gegevens op de voorzijde 3 regels van max. 15 tekens, op de binnenzijde tot 2 regels van max. 20 tekens.

De armband is gemaakt van siliconen. Afmeting instelbaar: 16cm - 21cm

Bestel

Deze armband ligt met zijn verfijnde schakels zeer soepel rond de pols. Het roestvrij staal staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

De breedte van de medische armband is 12mm. De armband wordt op maat gemaakt volgens de opgegeven omtrek van je pols. Universele medische ster op de buitenzijde. Gravering van persoonlijke of medische gegevens op de voorzijde 1 regels van max. 15 tekens, op de binnenzijde tot 3 regels van max. 20 tekens. De armband is geschikt voor een omtrek tussen de 16cm en 22cm.

Bestel

Deze armband met schakels heeft een stoere uitstraling en kan zowel door heren als dames gedragen worden. Het roestvrij staal staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

De breedte van de medische armband is 10mm. De armband is 210mm in lengte. Herkenbare, universele medische ster op de buitenzijde. Gravering van persoonlijke of medische gegevens op de voorzijde 2 regels van max. 15 tekens, op de binnenzijde tot 2 regels van max. 20 tekens.

Bestel

Stijlvolle zwarte lederen armband. Het roestvrij stalen identificatie plaatje en horloge sluiting zorgen voor een elegante afwerking. Door de horlogesluiting is de armband gemakkelijk verstelbaar.
Breedte 16mm. Totale lengte 21,5cm (instelbaar vanaf 17,5cm)

Universele medische ster op de voorzijde. Gravering van persoonlijke of medische gegevens op de voorzijde tot 3 regels van max. 15 tekens.