Bestel
Het professionele model van topkwaliteit

Omdat de Heine GAMMA XXL LF niet-mercuriaal is, is hij zowel veilig als milieuvriendelijk. Latex vrij. Duurzame constructie van polycarbonaat. Duidelijk afleesbare klok met een diameter van 130 mm. Kan worden gedraaid voor helder, eenvoudig lezen vanuit elke hoek. Lange spiraalslang (3 m) voor een grotere werkafstand. Nauwkeurig gekalibreerd en duurzaam. Precisie-ontluchtingsventiel. Fijne en precieze luchtafgifte. Onderhoudsvrije, nauwkeurige en duurzame manometer. Kwik-vrij. Milieuvriendelijk.

Shockproof
De robuuste dubbelwandige constructie met een unieke drievoudige manometerhouder biedt de ideale bescherming tegen schokken en overschrijdt ruimschoots zowel de Europese EN1060- als de Amerikaanse SP9-tests.

Innovatief luchtdrukverdeelsysteem
Constructie met enkele buis met een innovatief luchtdrukverdeelsysteem. De klepconstructie biedt ideale luchtdrukomstandigheden om drukpieken in de luchtstroom naar de manometer op te vangen tijdens het opblazen. Dit voordeel was tot nu toe alleen mogelijk met systemen met twee buizen.

Klinisch Gevalideerd

Bestel

De verzonken wijzerplaat en rode wijzer met hoog contrast zorgen voor een betere zichtbaarheid en verminderen parallaxfouten. Bewegende delen met robijnen dragen bij aan een langere levensduur.

De bloeddrukmeter op verrijdbaar statief van Welch Allyn wordt geleverd inclusief Flexiport manchet No.11. Latexvrij en kwikvrij.
Het nieuwe rolstatief met 5 poten biedt stabiliteit en wendbaarheid. Door de verbeterde vormgeving en een nieuw modern ontwerp is de Welch Allyn 767 bloeddrukmeter een gebruiksvriendelijke en duurzame
bloeddrukmeter. De laser gegraveerde wijzerplaat biedt onovertroffen nauwkeurigheid.

Gecertificeerd nauwkeurig tot ± 3 mmHg.