Ameda Lactaline Personal electrische borstkolf model: huur

37722
Bestel
  • Beschrijving

 Aanvullend verzekerd? Klik hier

Ameda kolf huren voor slechts €1,15 per dag en maar €42,50 voor 3 maanden

De Ameda Lactaline Personal is een elektrische borstkolf welke zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bestellen is. Deze borstkolf is zeer stil in het gebruik waardoor deze ook geschikt is om bijvoorbeeld op werk te gebruiken. D.m.v. 2 knoppen eenvoudig in te stellen zuigkracht en zuigcyclus, welke vergelijkbaar is met de grote ziekenhuiskolven. De Ameda Lactaline Personal electrische borstkolf kan geleverd worden met een enkele of dubbele kolfset voor het enkelzijdig of gelijktijdig afkolven. De volautomatische borstkolf heeft een kleine afmeting en is lichtgewicht, hierdoor is de kolf makkelijk vervoerbaar. Het grote voordeel is ook dat de kolf zowel op batterijen als op het lichtnet te gebruiken is (met bijgeleverde adapter).

Bestel meteen een losse handkolf mee!
Bestel meteen een losse handkolf mee en bouw je electrische kolf eenvoudig om naar een handkolf! Ideaal als je het motorblok niet mee wilt nemen of als er onderweg geen elektriciteit voor handen is. Deze handmatige borstkolf kan met één hand bediend worden en is dus efficiënt en makkelijk in gebruik. De draaibare ergonomische handgreep zorgt voor een gegarandeerd moeiteloos afkolven van de moedermelk. Tijdens het afkolven met de handlkolf van Ameda kan de moeder met de andere hand de borst masseren waardoor de melkstroom wordt bevorderd.

Huurvoorwaarden Ameda Lactaline borstkolf:

  • Huur € 1,15 per dag
  • € 42,50 voor 3 maanden
  • € 10,00 per maand voor de volgende maanden
  • Borgsom € 164,95 excl. verzendkosten
  • Kolfset enkelzijdig   €17,50 (eigen aanschaf, deze wordt achteraf met de borg verrekend)
  • Kolfset dubbelzijdig €29,90 (eigen aanschaf, deze wordt achteraf met de borg verrekend)
Verzending door heel Nederland!

De borgsom wordt vooraf betaald, de huurperiode gaat in de dag nadat de borstkolf wordt verzonden. De huurkosten worden achteraf berekend en verrekend met de betaalde borgsom. Tevens wordt de kolfset achteraf verrekend met de borgsom. Het restantbedrag zal worden teruggestort op uw rekening.
 
Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op: tel 020-6942379