Ameda Lactaline Personal dubbelzijdig electrische borstkolf KOOP via verzekering

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ameda Lactaline Personal dubbelzijdig electrische borstkolf 
met Zilveren Kruis korting betaald u maar €89,95 i.p.v. €164,95!

De nota wordt door ons ingediend bij de verzekering, u hoeft niks in te dienen!

De Ameda Lactaline Personal is een dubbelzijdig electrische borstkolf. Deze borstkolf is zeer stil in het gebruik waardoor deze ook geschikt is om bijvoorbeeld op werk te gebruiken.

Door middel van 2 knoppen zijn de zuigkracht en zuigcycluseenvoudig in te stellen, welke vergelijkbaar is met de grote ziekenhuiskolven. De electrische borstkolf wordt geleverd inclusief een dubbele kolfset voor het gelijktijdig afkolven van beide borsten, maar de kolf is ook enkelzijdig te gebruiken.

De kolf heeft een kleine afmeting en is lichtgewicht, hierdoor is de kolf makkelijk vervoerbaar. Het grote voordeel is ook dat de kolf zowel op batterijen als op het lichtnet te gebruiken is met bijgeleverde adapter.  

Inclusief dubbele kolfset waardoor zowel enkel- als dubbelzijdig kolven mogelijk is(BPA-vrij) bestaande uit:
2 flesjes 120ml met deksel, 2 afsluitdopjes voor de flesjes, 2 ventieltjes wit, 2 borstschelpen 25mm, 2 balgjes, siliconenslang, koppelstukje wit.

Als optie kunt u de draag- en koeltas bijbestellen voor slechts €12,95 in plaats van €19,95.
Deze tas is zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 2 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart.

Bestel meteen een losse handkolf mee!
Bestel meteen een losse handkolf mee en bouw je electrische kolf eenvoudig om naar een handkolf! Ideaal als je het motorblok niet mee wilt nemen of als er onderweg geen elektriciteit voor handen is. Deze handmatige borstkolf kan met één hand bediend worden en is dus efficiënt en makkelijk in gebruik. De draaibare ergonomische handgreep zorgt voor een gegarandeerd moeiteloos afkolven van de moedermelk. Tijdens het afkolven met de handlkolf van Ameda kan de moeder met de andere hand de borst masseren waardoor de melkstroom wordt bevorderd.

Selecteer bij de opties het juiste type verzekering! Het kiezen van een verkeerde polis geeft geen hogere vergoeding, maar wel vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden en Privacy beleid

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Borstkolf Agis en Pro Life verzekeringen

Fa.A.Vos & Zoons V.O.F.

 

Verzending binnen Nederland: € 5,99 verzendkosten 


Bij aankoop van de borstkolf betaald u direct bij bestelling de aankoopprijs minus de vergoeding van de verzekering. Bij een huurovereenkomst betaald u vooraf de borgsom minus de vergoeding van de verzekering.
De huurkolf blijft eigendom van de Fa. A. Vos en Zoons.

 

Retourbeleid

 

Indien u van de aankoop van (een) artikel(en) wilt afzien, dient u dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van het (de) bestelde artikel(en) aan ons te retourneren. U dient hiervoor eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Wij kunnen geen artikelen retour nemen, waar geen voorafgaand contact over geweest is.
Bij retourzendingen dient u altijd de originele rekening mee terug te sturen. De verzendkosten voor het opsturen en het retour sturen van het product komen voor rekening van de besteller. De goederen worden alleen retour genomen in originele staat en in onbeschadigde toestand. Ook de verpakking dient in onberispelijke staat te verkeren. Disposabel en speciaal voor u bestelde of gemaakte goederen kunnen niet retour genomen worden. Producten zoals drinkflesjes en andere kolfonderdelen welke in aanraking komen met moedermelk kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden. 

Het aankoopbedrag zal, als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, na retourontvangst van het artikel binnen 30 dagen op uw rekening retour gestort worden.