Ameda Finesse dubbelzijdig electrische borstkolf KOOP via verzekering

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Ameda Finesse dubbelzijdig electrische borstkolf 
met Zilveren Kruis vergoeding betaalt u maar €89,95 i.p.v. €164,95!

De vergoeding is al verrekend in het totaalbedrag. De nota wordt door ons ingediend bij de verzekering, u hoeft niks in te dienen!

De gloednieuwe Finesse-pomp van Ameda bootst de Ameda Platinum® multi-user electrische ziekenhuis borstkolf na in een discrete, persoonlijke pomp en is ontworpen voor dagelijks gebruik.  De dubbelzijdig electrische borstkolf is lichtgewicht en draagbaar voor uw on-the-go leven.

Kenmerken:

  • Comfortflow ™ -technologie voor een soepele en meer consistente kolfervaring
  • Quiet Technology: de borstkolf is zeer stil in gebruik
  • HygieniKit® melkafnamesysteem: beproefde, door de FDA goedgekeurd gesloten systeem, ontworpen om pomp, slang en fles te beschermen tegen schimmel en virussen
  • Afzonderlijk instelbare snelheid en zuigkracht met 32 ​​volledig aanpasbare opties voor het creëren van een meerfase systeem
  • Aanpasbaar voor enkelzijdig of dubbelzijdig pompen
  • Voeding met AC-adapter (inbegrepen) of AA-batterijen (niet meegeleverd)

Inclusief dubbele kolfset waardoor zowel enkel- als dubbelzijdig kolven mogelijk is (BPA-vrij) bestaande uit:
2 flesjes 120ml met deksel, 2 afsluitdopjes voor de flesjes, 2 ventieltjes, 2 borstschelpen 25mm, 2 balgjes, siliconenslang, koppelstukje wit.

Bestel meteen een losse handkolf mee!
Bestel meteen een losse handkolf mee en bouw je electrische kolf eenvoudig om naar een handkolf! Ideaal als je het motorblok niet mee wilt nemen of als er onderweg geen elektriciteit voor handen is. Deze handmatige borstkolf kan met één hand bediend worden en is dus efficiënt en makkelijk in gebruik. De draaibare ergonomische handgreep zorgt voor een gegarandeerd moeiteloos afkolven van de moedermelk. Tijdens het afkolven met de handlkolf van Ameda kan de moeder met de andere hand de borst masseren waardoor de melkstroom wordt bevorderd.

Als optie kunt u de draag- en koeltas bijbestellen voor slechts €12,95 in plaats van €19,95.
Deze tas is zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 2 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart.

Selecteer bij de opties het juiste type verzekering! Het kiezen van een verkeerde polis geeft geen hogere vergoeding, maar wel vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden en Privacy beleid

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Borstkolf Agis en Pro Life verzekeringen

Fa.A.Vos & Zoons V.O.F.

 

Verzending binnen Nederland: € 5,99 verzendkosten 


Bij aankoop van de borstkolf betaald u direct bij bestelling de aankoopprijs minus de vergoeding van de verzekering. Bij een huurovereenkomst betaald u vooraf de borgsom minus de vergoeding van de verzekering.
De huurkolf blijft eigendom van de Fa. A. Vos en Zoons.

 

Retourbeleid

 

Indien u van de aankoop van (een) artikel(en) wilt afzien, dient u dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van het (de) bestelde artikel(en) aan ons te retourneren. U dient hiervoor eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Wij kunnen geen artikelen retour nemen, waar geen voorafgaand contact over geweest is.
Bij retourzendingen dient u altijd de originele rekening mee terug te sturen. De verzendkosten voor het opsturen en het retour sturen van het product komen voor rekening van de besteller. De goederen worden alleen retour genomen in originele staat en in onbeschadigde toestand. Ook de verpakking dient in onberispelijke staat te verkeren. Disposabel en speciaal voor u bestelde of gemaakte goederen kunnen niet retour genomen worden. Producten zoals drinkflesjes en andere kolfonderdelen welke in aanraking komen met moedermelk kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden. 

Het aankoopbedrag zal, als aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, na retourontvangst van het artikel binnen 30 dagen op uw rekening retour gestort worden.