Heine Mini 3000 ophthalmoscoop

Heine Diagnostics
D-001.71.120
Bestel
  • Beschrijving

Graveren? Direct klaar! 

Ophtalmoscoop in handig pocketformaat

Moderne pocket-ophthalmoscoop met XHL Xenon halogeenlamptechnologie. Geconcentreerd fel licht voor perfecte verlichting, een briljant beeld en nauwkeurige kleurweergave. Fixatie ster-opening met grijs filter voor het verminderen van de lichtintensiteit voor lichtgevoelige pati├źnten. Uitstekende optiek en de beste kleurweergave in minimale afmetingen, ideaal voor rondes en huisbezoeken. Kan worden gebruikt met het mini3000-handgreepsysteem. Verkrijgbaar in zwart en blauw.

HEINE-optica produceert heldere beelden van het hele te onderzoeken gebied en minimaliseert reflecties. 5 verschillende openingen. Een volwaardig instrument incl. fixatie ster. Bereik van lenzen: 18 lenzen van -20 D tot +20 D. Eenvoudige workflow, omdat oftalmoscopie mogelijk is zonder verwijding van de pupillen. Bevestigingsclip met geïntegreerde aan / uit schakelaar. Schakelt automatisch uit bij terugkeer naar de pocket. Vervangbare batterijen. AA-formaat, of optionele oplaadbare batterij met mini NT-tafeloplader. 2-delige handgreep en kop. Inclusief 2 AA penlight batterijen.

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen.

De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn 100-den keren te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!