Heine Mini 3000 ophthalmoscoop

Heine Diagnostics
D-001.71.120
Bestel
  • Beschrijving

Graveren? Direct klaar! 

Ophtalmoscoop in handig pocketformaat

Moderne pocket-ophthalmoscoop met XHL Xenon halogeenlamptechnologie. Geconcentreerd fel licht voor perfecte verlichting, een briljant beeld en nauwkeurige kleurweergave. Fixatie ster-opening met grijs filter voor het verminderen van de lichtintensiteit voor lichtgevoelige patiënten. Uitstekende optiek en de beste kleurweergave in minimale afmetingen, ideaal voor rondes en huisbezoeken. Kan worden gebruikt met het mini3000-handgreepsysteem. Verkrijgbaar in zwart en blauw.

HEINE-optica produceert heldere beelden van het hele te onderzoeken gebied en minimaliseert reflecties. 5 verschillende openingen. Een volwaardig instrument incl. fixatie ster. Bereik van lenzen: 18 lenzen van -20 D tot +20 D. Eenvoudige workflow, omdat oftalmoscopie mogelijk is zonder verwijding van de pupillen. Bevestigingsclip met geïntegreerde aan / uit schakelaar. Schakelt automatisch uit bij terugkeer naar de pocket. Vervangbare batterijen. AA-formaat, of optionele oplaadbare batterij met mini NT-tafeloplader. 2-delige handgreep en kop. Inclusief 2 AA penlight batterijen.

Als optie kunt u oplaadbare AA batterijen (4 stuks) inclusief oplader bijbestellen.

De batterijen gaan tot 4x langer mee dan gewone alkaline batterijen en zijn 100-den keren te gebruiken! Compact formaat: ideaal voor bijvoorbeeld op reis. De oplader is geschikt voor AA of AAA batterijen.
Milieuvriendelijk: herladen betekent minder afval!