Bloeddrukmeter WatchBP Office ABI Enkel / Arm index

Microlife
Bestel
  • Beschrijving

Revolutionaire doorbraak in het bepalen van de enkel/arm index
De WatchBP Office ABI is een gevalideerde professionele automatische bloeddrukmeter die de enkel arm index (ABI) snel, makkelijk en accuraat kan vaststellen.

Slechts €1399,00 ex. btw.

Inclusief 3 jaar full-service garantie en volledige uitleg op de praktijk!


Enkel Arm Index

De enkel armindex (ABI) is de verhouding van de bloeddruk in de onderbenen en van de bloeddruk in de armen. Bloeddruk welke lager is in het been dan in de arm geeft geblokkeerde slagaders aan (peripheral artery disease).
De enkel-armindex is een eenvoudige, betrouwbare methode voor de diagnose van perifeer arterieel vaatlijden.

WatchBP Office ABI
Op dit moment wordt de Enkel-Arm index (ABI) gewoonlijk bepaald met een Doppler-apparaat. Echter, meting met een Doppler is zeer tijdrovend en vereist vaardigheden van de waarnemer. Microlife heeft hiervoor de WatchBP Office ABI ontwikkeld. De WatchBP Office ABI verbetert en vereenvoudigt de screening van perifere vasculaire aandoeningen. Met dit gevalideerde apparaat kan de ABI nauwkeurig en aanzienlijk sneller dan met de Doppler worden bepaald. Een ander voordeel van de WatchBP Office ABI ten opzichte van de Doppler is dat de metingen gelijktijdig worden uitgevoerd en de methode is veel minder beïnvloed door de waarnemer.

Hoewel het accent van de WatchBP Office ABI ligt op de enkel arm meten de WatchBP Office ABI heeft meer eigenschappen voor het meten van belangrijke cardiovasculaire risicofactoren.
First Visit™ Mode - Automatisch drie simultane opeenvolgende dubbelarmige metingen zoals aanbevolen tijdens de eerste visite. Het gemiddelde en de inter-arm verchillen worden automatisch weergegeven.
Follow Up™ Mode - Automatisch drie opeenvolgende enkele armmetingen voor de vervolg visites. Ook hier wordt het gemiddelde automatisch weergegeven. Wanneer het apparaat wordt gebruikt in de schermmodus kan boezemfibrilleren worden gedetecteerd indien aanwezig.

De WatchBP Office ABI wordt compleet geleverd  inclusief 2 standaard bovenarm en 2 large bovenarm manchetten voor simultane metingen en 1 enkelmanchet. Inclusief 3 jaar full-service garantie en volledige uitleg op de praktijk!