Topro Troja Classic lichtgewicht rollator

Bestel
  • Beschrijving

De Topro Troja Classic is een design lichtgewicht rollator, de eerste rollator die horizontaal opvouwbaar is!

De Troja Classic heeft een memory functie voor de hoogte verstelling van de handvatten, een boodschappen netje welke belastbaar is tot 10kg en een comfortabele zitting. Een zeer veilige en stabiele rollator!


Topro Troja Original (Classic) – lichtgewicht rollator
De Topro Tjoja Original lichtgewicht rollator weegt maar 6,8 Kg!
Is hoge kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak, lichtgewicht en modern design belangrijk voor u? Wanneer het antwoord ja is, dan is de TOPRO Troja Original de juiste keuze voor u.

De Topro Troja Original is het instapmodel met een zeer modern ontwerp vervaardigd van zeer hoge kwaliteit materialen. Bij het ontwerp is zeer goed nagedacht over het gemak van de gebruiker!
Deze rollator is licht in gewicht, vouwt gemakkelijk met een hand op, heeft verstelbare anatomische handvatten, een boodschappennetje dat tot 10 kg kan houden met een reflecterende strip voor extra zichtbaarheid in het donker en een fijn zitje om uit te rusten.

Deze rollator vouwt u met gemak op!
De zijdelingse vouwtechniek is eenvoudig met één hand te bedienen waardoor de rollator praktisch te vervoeren is. Ingevouwen blijft hij stevig op zijn wielen staan ​​en neemt hij weinig ruimte in bij het opbergen.

Fijn zitje om uit te rusten tijdens het wandelen
Praktische en comfortabele zitting zorgt voor een veilige rust wanneer dat nodig is. Gemaakt van doorzichtige stof, wat zorgt voor een goede zichtbaarheid tijdens het lopen. De zitting is ademend, duurzaam en afwasbaar voor extra comfort.

Praktisch netje voor het vervoeren van boodschappen
Netje biedt gemakkelijke toegang tot items. Kan tot 10 kilo dragen en is uitwasbaar. Het heeft een reflecterende band om zichtbaarheid in het donker te garanderen.

Technische eigenschappen: