Lendenkussen van Tempur ®

Tempur
    Levertijd:Over het algemeen op voorraad
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Gebruik dit ergonomische rug kussen voor extra ondersteuning wanneer u een lange tijd achter elkaar zit. Het kussen helpt u de juiste zithouding aan te nemen, waardoor een pijnlijke rug en/ of pijnlijke schouders aan het einde van de dag worden verminderd. Tevens kunt u zelf de positie van het kussen bepalen.

Combineer het lendenkussen met een (wigvormig) zitkussen en ervaar de werking van het TEMPUR materiaal en de perfecte ondersteuning in de juiste zithouding optimaal.

Afmetingen Lendensteun: 36 x 36 x 7 cm

Voordelen:

Door de anatomische vorm en het drukverlagende TEMPUR materiaal, volgt het kussen de natuurlijke vormen van uw rug. U kunt een langere tijd achter elkaar blijven zitten, zonder dat u last krijgt van pijnlijke schouders of rug.

Eenvoudig te bevestigen middels een klikgesp.

Variabele hoogte-instelling naar uw persoonlijke wensen.

Afmeting: 36 x 36 x 7 cm.

De hoes van het kussen is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar.

Bevestigen

Zet het kussen tegen de rugleuning van uw stoel. Zet het kussen vast middels de klikgesp. U kunt de band zelf verstellen, zodat het kussen strak tegen de rugleuning bevestigd wordt en het niet kan verschuiven.

Wasvoorschriften

De hoes van het TEMPUR lendenkussen is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C (in de wasmachine). Was het TEMPUR materiaal zelf niet. Door de open-celstructuur kan het materiaal beschadigd raken wanneer het in contact komt met veel water.   

Samenstelling van de hoes

Blue (blauw) Jersey -75% Polyamide, 25% Katoen