BD Eclips veiligheidsnaald / griepnaald 25G x 5/8 0,50x16mm

Bestel
  • Beschrijving

BD Eclipse™ injectienaald met "SmartSlip™" technologie

Geadviseerd door het SNPG en het RIVM voor de influenzavaccinatie- en pneumokokkenvaccinatie.

Maat: 25G x 5/8  0,50x16mm 

Latex en PVC vrij, apart steriel verpakt. Doos 100 stuks

Ontworpen om na injecties tegen prikaccidenten te beschermen. De unieke SmartSlip™ technologie zorgt voor een veilige aansluiting op luer slip spuiten. De naaldopening is altijd gericht naar de beschermingskap, wat injecties onder een kleine hoek mogelijk maakt. Eenzelfde technologie voor bloedafname en injecties in de huid.
Vraagt slechts een minimale aanpassing van de injectietechniek. Een speciale clip in de hub van de naald helpt de gebruiker om deze beter op een luer split spuit vast te klikken. Breed, grof vingerdrukpunt voor een veilige bediening/activatie met duim of wijsvinger. Integrale veiligheidskap met bredere zijkanten voor meer bescherming.
Naald wordt permanent vergrendeld door de geactiveerde beschermingskap. Vingerrichel vergemakkelijkt eenvoudige activatie met één hand – geen hard oppervlak nodig. Kleurgecodeerde hub voor een eenvoudige maatherkenning
 
Leverbaar in de volgende maat: 

  • 25G x 5/8  0,50x16mm    Kleurcode: Oranje (De veiligheidsnaald welke wordt geadviseerd door het SNPG en het RIVM voor de influenzavaccinatie)