Bistos Hi Bebe BT 100 dubbelzijdig electrische borstkolf

Nu in de aanbieding voor slechts €152,95!

De Bistos Hi Bebe is een dubbelzijdige 2-fase borstkolf (ook enkelzijdig te gebruiken) met een oplaadbaar accu-systeem.

Deze kolf is uitstekend geschikt voor intensief, dagelijks gebruik! Met de speciale memory knop kun je eenvoudig je laatste kolfsessie opslaan en je speelt dezelfde cyclus met één druk op de knop de volgende kolfsessie weer af! Zo hoef je niet meer na te denken over het afkolven!

Inclusief 3 verschillende maten borstschelpen!
De Bistos Hi-Bebe wordt geleverd inclusief  maar liefst 3 verschillende maten borschelpen (van elke maat 2 stuks)! Zo zit er voor iedere vrouw een passende borstschelp bij. De oplaadbare accu heeft een kolf tijd van ongeveer 2 uur mits volledig geladen, je kunt de kolf altijd gebruiken op het lichtnet.

De juiste maat borstschelp
Een borstschelp heeft de juiste pasvorm als deze tijdens het kolven vrij kan bewegen in de tunnelhof van de borstschelp. Er bevindt zich wat ruimte rondom de tepel en de tepelhof wordt niet teveel meegezogen in de tunnelhof van de borstschelp (zie afbeelding 1).

2 fase expressie
De kolf heeft tevens een 2 fase expressie, hiermee kun je met één druk op de knop overschakelen van het opwekken van de toeschietreflex naar het afkolfprogramma. Je kunt de zuigkracht ten allen tijden tijdens het afkolven aanpassen naar je eigen wensen (10 verschillende standen).
De kolf beschikt over een verlicht LCD scherm, dit is vooral handig bij het afkolven in de nacht en geeft exact aan hoe lang je aan het kolven bent.

De borstkolf meenemen en melk vervoeren
Deze super compacte kolf past gemakkelijk in iedere tas! Wil je direct een tas waar je ook je melk gekoeld in kunt bewaren of vervoeren? Dan hoef je niet verder te zoeken!
Voor maar €12,50 heb je deze handige, compacte kolftas met koel compartiment incl 2 koelelementen en een gratis verpakking moedermelkzakjes!

Inhoud van de kolf:
- 1 motorblok
- 1 adapter
- 2 flesspenen
- 2 membraan
- 2 borstchelphouders
- 2 borschelpen 21 mm (small)
- 2 borstschelpen 24 mm (medium)
- 2 borstschelpen 27 mm (large)
- 2 ventielen
- 2 slangen met connector
- 2 opvangflesjes
- 2 flesdeksels
- 2 flesringen
- 2 reisdeksels fles

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__