ByeBites Jeuk weg Classic 25ml

ByeBites
    Levertijd:Op voorraad
Bestel
  • Beschrijving

100% natuurlijk
Brengt de huid tot rust
Geschikt te gebruiken bij een gevoelige huid en tijdens de zwangerschap

ByeBites Jeuk-Weg Classic neemt effectief de jeuk weg waardoor uw huid weer tot rust komt en u niet meer de neiging heeft tot krabben

Insecten die u steken of bijten, laten gif of speeksel achter in uw huid. Dit zorgt vaak voor een rode bult en een irriterend en jeukend gevoel. Hierdoor bent u geneigd om over de plek te krabben om de jeuk enige tijd weg te nemen. Echter is deze verlichting maar van korte duur en blijft u krabben met eventuele ontstekingen en littekens als gevolg.

ByeBites Jeuk-Weg Classic neemt effectief de jeuk weg waardoor uw huid weer tot rust komt en u niet meer de neiging heeft tot krabben. De Jeuk-Weg is een zuiver natuurproduct dat de zwelling en de jeuk vermindert van steken en beten door muggen, wespen en steekvliegen en andere insecten. Bovendien voorkomt de Jeuk-Weg wondjes die ontstaan als gevolg van krabben.

ByeBites Jeuk-Weg Classic is dermatologisch getest en geschikt te gebruiken op de gevoelige huid en tijdens de zwangerschap. ByeBites Jeuk-Weg Classic is verkrijgbaar in een compact flesje van 25 ml.

Gebruik voor het verzachten van steken en beten bij jonge kinderen vanaf 6 maanden de speciaal ontwikkelde ByeBites Jeuk-Weg Junior.

Breng direct na de beet enkele druppels ByeBites Jeuk-Weg Classic aan op de plaats van de steek of beet.