Mutsaers Citybag Medium Deluxe: 'Croco' zwart

Bestel
  • Beschrijving

Nieuw: De Citybag Deluxe 'Croco'

Nieuw: De Citybag Deluxe 'Croco'

Deze Mutsaers Citybag Croco, ook wel dokterstas genoemd, is gemaakt van het hoogste kwaliteit Italiaans rundleder. De materialen zijn met zorg uitgezocht en het leder is op natuurlijke wijze en met plantaardige extracten gelooid. Deze leren tas van Mutsaers is voorzien van een stevige handgreep, een afneembare verstelbare schouderband en sluit door middel van een beugelframe met drukknopsluiting en sleutelslot. Met een apart stuk leder aan de bovenzijde, opent u de tas en heeft u ruim toegang tot uw spullen.

De binnenzijde van de leren laptoptas is gevoerd met een luxueuze voering met print van het familiewapen van Mutsaers en bestaat uit twee ruime compartimenten, die worden gescheiden door een tussenschot met ritssluiting. Op het tussenschot is een vak voor mobiel en een lederen vak voor visitekaartjes bevestigd, kenmerkend aan de Mutsaers tassen. Beide compartimenten bieden voldoende ruimte voor documenten t/m A4 formaat. Tevens bevat het tweede compartiment een vak geschikt voor een 15-inch laptop. Aan de achterzijde is een vak met ritssluiting over de gehele breedte aangebracht.

Dit puur handgemaakte Hollands kwaliteitsproduct is het eindresultaat van een perfecte combinatie van vakmanschap en superieure milieuvriendelijke materialen. Het leder is ecologisch gelooid.