Ondiepe neustest / zelftest Corona - Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal

Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaar: op voorraad

Coronasneltest voor thuis! Eenvoudige monsterafname door middel van een neusuitstrijkje uit het voorste deel van de neus, thuis en zonder tussenkomst van een zorgprofessional.

De ondiepe neustest / Corona thuistest van Roche is te koop per stuk of per doos van 25 stuks.
De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal van Roche is een betrouwbare sneltest voor de kwalitatieve detectie van een specifiek SARS-CoV-2-antigeen in menselijke neusuitstrijkjes.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een ontheffing verleend aan Roche Diagnostics Nederland voor het gebruik van de SARS-CoV-2  Rapid Antigen Test Nasal als zelftest. Hierdoor wordt het voor mensen in Nederland mogelijk om bij zichzelf een sneltest af te nemen, thuis en zonder tussenkomst van een zorgprofessional.


Het resultaat is na 15 minuten beschikbaar.
De sneltest helpt u om direct te zien of u besmettelijk of niet-besmettelijk bent met het Corona virus. U heeft u het resultaat onmiddellijk, als u positief test kunt u meteen maatregelen nemen die helpen anderen te beschermen.

Een ondiep neusuitstrijkje is voldoende. Voor deze test is alleen een neusswab uit het voorste deel van de neus nodig. Dit betekent dat de monstername veel minder ingrijpend is. Een diepe afname in het neus-keelholtegebied is niet langer nodig en alles verloopt aangenamer, zachter en gemakkelijker voor u.


Door de hoge betrouwbaarheid van de test kunt u uw infectiestatus met hoge nauwkeurigheid bepalen. Mutaties uit bijvoorbeeld Engeland en Zuid-Afrika of een mRNA-vaccin hebben geen invloed op de betrouwbaarheid van de test.

Specificiteit: 98.6%;
Sensitiviteit: 90,6% ((Ct ≤ 30);
Verpakt per stuk of 25 stuks
Bewaartemperatuur: 2-30 °C (houdbaarheid: 14 maanden vanaf de fabricage datum)

Neem bij een positief testresultaat óf bij twijfel contact op met een zorgprofessional.