Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaar: op voorraad

Coronasneltest voor thuis! Eenvoudige monsterafname door middel van een neusuitstrijkje uit het voorste deel van de neus, thuis en zonder tussenkomst van een zorgprofessional.

De ondiepe neustest / Corona thuistest van Roche is te koop per 5 stuks
De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal van Roche is een betrouwbare sneltest voor de detectie van een specifiek SARS-CoV-2-antigeen in menselijke neusuitstrijkjes. Verpakking a 5 testen.
 
De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Self Test Nasal is voorzien van een CE-certificering, waardoor deze corona zelftest kan worden gebruikt zonder tussenkomst van een zorgprofessional. Iedereen kan zich op een veilige, verantwoorde en comfortabele manier zelf testen, waar en wanneer men wil. De test heeft een specificiteit van 99,1% en een gevoeligheid van 86,4% en is verkrijgbaar in een verpakking met 5 testen. We wijzen u erop dat de zelftest géén vervanging is voor de PCR-test, maar een extra hulpmiddel. Heeft u klachten zoals verkoudheid of verhoging, dan dient u direct contact op te nemen met uw huisarts of de GGD.


Het resultaat is na 15 minuten beschikbaar.
De sneltest helpt u om direct te zien of u besmettelijk of niet-besmettelijk bent met het Corona virus. U heeft u het resultaat onmiddellijk, als u positief test kunt u meteen maatregelen nemen die helpen anderen te beschermen. Een ondiep neusuitstrijkje is voldoende. Voor deze test is alleen een neusswab uit het voorste deel van de neus nodig. Dit betekent dat de test veel minder ingrijpend is.

Inhoud:

  • Teststrip (afzonderlijk verpakt in een foliezakje met droogmiddel) (5x), Extractiebufferbuis (5x), Mondstuk dop (5x), Steriele swabs (5x), Gebruiksaanwijzing (5x), Instructies voor gebruik en een korte handleiding

Verpakking a 5 testen.
Bewaartemperatuur: 2-30 °C (houdbaarheid: 14 maanden vanaf de fabricage datum)

Neem bij een positief testresultaat óf bij twijfel contact op met een zorgprofessional.