3M™ Littmann® CORE Digitale Stethoscoop zwart

8490
Bestel
  • Beschrijving

Maak kennis met de nieuwe 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop.
We introduceren de meest geavanceerde stethoscoop van 3M tot nu toe, met tot 40x versterking, actieve ruisonderdrukking, in-app geluidsgolfvisualisatie en een groot aantal andere krachtige nieuwe functies die zijn ontworpen om u te helpen een duidelijker beeld te krijgen van de gezondheid van uw patiënt.

Maak kennis met de nieuwe 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop.

Het is tijd om te luisteren als nooit tevoren met het comfort en de betrouwbaarheid van een 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop.

Tot 40x versterking
De uitstekende akoestiek van onze cardiologische stethoscoop klinkt nog beter met een versterking tot 40x (bij piekfrequentie, in vergelijking met de analoge modus). Het horen van subtiele geluiden, om u te helpen een diagnose te stellen, is nu nog eenvoudiger.
Actieve ruisonderdrukking
Met onze actieve ruisonderdrukkingstechnologie helpen we afleidende geluiden die vaak voorkomen in hectische omgevingen te onderdrukken. Het onderdrukken van ongewenste geluiden van buitenaf kan u helpen om beter te luisteren, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: uw patiënt en zijn of haar lichaamsgeluiden.
Meerdere luistermodi
Met één knop kunt u snel schakelen tussen de analoge en de versterkte luistermodi om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien kunt u met de twee afstembare diafragma's (voor volwassenen en kinderen) luisteren naar zowel hoog- als laagfrequente geluiden zonder dat u het borststuk hoeft te verplaatsen.
Verbindt met Eko Software
Bluetooth® draadloze connectiviteit geeft de 3M™ Littmann® CORE digitale stethoscoop de mogelijkheid om te koppelen met een verscheidenheid aan mobiele apparaten, zodat u geluiden kunt visualiseren, opnemen en opslaan met één druk op de knop.