MoliCare® Premium Elastic 7 drops - incontinentieslip bij zwaar urineverlies

Bestel
  • Beschrijving

MoliCare® Premium Elastic - Incontinentieslip, te gebruiken bij zware urine- en/of fecale incontinentie.
Geschikt voor zowel mobiele, bedlegerige alsook onrustige personen.

De huidvriendelijke all-in-one incontinentieslip met elastische zijkanten. De twee elastische zijkanten met hersluitbare plakstrips (één aan elke zijde) van MoliCare® Premium Elastic bieden voordelen voor de patiënt en voor de verzorgende.

Voor de patiënt is MoliCare® Premium Elastic met anatomische pasvorm comfortabel om te dragen: de elastische zijkanten vormen zich perfect naar het lichaam, ook bij beweging. Het is de oplossing die zorgt voor comfort en waardigheid voor patiënten/cliënten.

De MoliCare® Premium Elastic biedt een unieke vorm van huidbescherming bij incontinentie.
De natuurlijke, beschermende zuurmantel van de huid (pH 5,5) blijft in stand, waardoor minder snel huidirritatie en bacteriegroei ontstaan. In de bovenste laag van het absorberend kussen wordt gebruik gemaakt van de ‘Curly Fibre’, een speciaal ontwikkelde, spiraalvormige cellulosevezel. De ‘Curly Fibre’ creëert een zuur milieu aan de oppervlakte en zorgt voor een optimale verdeling van de urine in de absorberende kern.
Bij het nat worden behoudt deze ‘Curly Fibre’ zijn structuur en laat de vloeistof circuleren. De ‘Curly Fibre’ absorbeert de vloeistof niet, waardoor de oppervlakte van het incontinentiemateriaal droog blijft.
De vloeistof wordt onmiddellijk verdeeld naar het binnenste gedeelte van het absorberend kussen waar ze vastgehouden wordt. Bovendien garandeert het een droog gevoel door een krachtige en snelle absorptie en
bescherming tegen lekkages, en worden onaangename geuren geneutraliseerd. 

Toepassing
Bij matige tot zware urine- en of fecesincontinentie voor hulpbehoevende of onrustige patiënten; voor een gezonde huid ondanks incontinentie.

Maten:

Medium (Heup-/buikomvang 85-120cm) Zak van 30 stuksLarge (Heup-/buikomvang 115-145cm) Zak van 30 stuksX-Large (Heup-/buikomvang 140-175cm) Zak van 14 stuks