Algemene informatie kousen


Steunkousen

Steunkousen werken preventief tegen spataderen en oedeem. Steunkousen verlichten klachten zoals zware benen en vermoeide benen en een pijnlijk gevoel in de benen. Deze kousen worden dan ook zeer aanbevolen voor personen die veel staand werk verrichten, zoals bijvoorbeeld in de verpleging. Ook tijdens lange reizen in o.a. vliegtuig, auto of trein werken deze kousen zeer doeltreffend.
Steunkousen bestellen
In de
Voshealthshop kunt u diverse steunkousen online bestellen.

De beste verzorging van uw elastische kousen

Juzo wasmiddel elastische kousen Juzo wasmiddel: € 6,95 

Elastische kousen kunt u het beste om de dag met de hand wassen in lauwwarm water. Gebruik hiervoor een mild vloeibaar wasmiddel. Wij bevelen Juzo wasmiddel aan. Dit is een geconcentreerd wasmiddel speciaal ontwikkeld voor het wassen van elastische kousen, een druppeltje per wasbeurt is voldoende. Geen wasverzachter gebruiken, grondig uitspoelen en niet wringen. Om de droogtijd te verkorten kunt u de kous in een handdoek rollen en het vocht eruit drukken. U laat de kous verder plat drogen. Niet op de kachel of in de zon laten drogen.

Klik hier om Juzo wasmiddel te bestellen
Bestellen

 

Medi spot ex vlekkenrollerVlekkenroller Medi spot ex € 6,50

Met de vlekkenroller Medi spot ex kunt u vlekken op de kousen, bijvoorbeeld door het afgeven van schoenen, gemakkelijk verwijderen.
Rol de Medi spot ex voor het wassen over de vlek. Laat ca. 5 minuten intrekken en spoel daarna de kous onder stromend water uit.

Klik hier om de Vlekkenroller Medi spot ex te bestellen
Bestellen

Reinigingsdoekjes siliconen boordReinigingsdoekjes voor de siliconenboord  € 3,95

Verpakking van 10 reinigingsdoekjes voor de siliconen boord van elastische kousen. De doekjes verwijderen huidschilfers, huidvet en kleine haartjes van de siliconen boord waardoor de kousen beter blijven zitten.

Klik hier om de Reinigingsdoekjes te bestellen
Bestellen

Waszakjes elastische kousenWaszakje voor elastische kousen  € 4,95

Dit waszakje beschermt de elastische kousen tijdens het wassen, hierdoor blijven de kousen beter beschermt en langer mooi! 

Klik hier om het Waszakje te bestellen
Bestellen

 

Om het het succes van de compressietherapie te vergroten zijn de producten Medi Day, Night en Fresh ontwikkeld. Beide producten komen tegemoet aan de specifieke eisen van de aangetaste been.

Medi Day gel verkoelt en verfrist de hele dag door. De gel vermindert de spanning en de gevoeligheid van de huid, voorkomt beschadiging door ophoping, verbetert de voeding van de huid en bevordert het herstel. Gebruik: Op de huid aanbrengen en een paar minuten zachtjes inmasseren voordat u de kousen aantrekt.Medi night & day
Medi Day: € 6,95

Medi Night crème verzacht en verzorgt het bovenste oppervlak van de huid. De crème ondersteunt de normale waterbalans, versnelt het herstel en verbetert de voeding van de huid.
Gebruik: ’s Avonds, na het uittrekken van uw kousen, de crème op de huid aanbrengen en inmasseren.

Medi Night: € 6,95

Medi Fresh verkoelende spray verfrist en verkoelt. De spray is de ideale aanvulling op de Medi Day. Het helpt tegen huidbeschadiging en ondersteunt de regeneratie van de huid.
Gebruik: Overdag herhaaldelijk aanbrengen op de huid of direct op de kous sprayen. De spray is gemakkelijk mee te nemen en een ideale huidverzorging gedurende de dag. De spray beschadigt de stof niet.
Medi Fresh: € 9,95

Klik hier om de verschillende producten te bestellen
Bestellen

Start

Start