Hand kolf

Home Hand kolf
Lansinoh Handkolf

De Lansinoh handkolf is een handige, draagbare en discrete pomp welke is ontworpen voor incidenteel gebruik thuis of onderweg. Het ComfortSealTM kussen creëert een vacuüm gelijkend op het zuigen van de baby wat resulteert in een snelle melkstroom. Het unieke ComfortSeal kussen zorgt voor een veilige afdichting voor comfortabeler en efficiënter kolven.

De ergonomische handgreep en het lichtgewicht compacte design zorgen voor gemakkelijk met eenhandig gebruik! BPA-vrij

De handkolf van Lansinoh wordt geleverd met: 2 opvangflesjes met afsluitdopjes, 2 witte ventieltjes, extra siliconen diafragma en een schoonmaakborstel.

 
 
Nuby Handkolf

Deze uiterst comfortabele borstpomp van Nuby heeft een zachte siliconen trechter met stimulerende kussentjes: Dit voelt natuurlijk aan en verbetert de zuigkracht zodat het afkolven vlotter verloopt. Een verstelbaar ventiel maakt het mogelijk de zuigkracht van de pomp aan te passen naar uw eigen comfort. De kolf past op alle Nuby flessen en bekers!

De handkolf is gemakkelijk uit te breiden met een elektrische aandrijving! De elektrische borstpomp lijkt veel op het geven van borstvoeding waarbij de efficiëntie en het comfort vooropgesteld is.

Je kunt kiezen uit 2 ritmes; snel om de zuigkracht op de wekken en traag zodra de melkproductie op gang is gekomen.