Mondmaskers, bescherming & desinfectie

Home Mondmaskers, bescherming & desinfectie

Mondmaskers/ Mondkapjes & Desinfectiemiddelen

Direct naar de website!

Groot assortiment persoonlijke bescherming: uit voorraad leverbaar

Via Vosmedisch.nl kunt u mondmaskers / mondkapjes en desinfectiemiddelen bestellen voor o.a. bescherming tegen bacteriën, virussen, Covid 19, H1N1 Mexicaanse griep, vogelgriep, varkensgriep en voor allerlei andere doeleinden. Alle mondmaskers die wij via onze site aanbieden voldoen aan de voorwaarden van de EN-149:2001 norm. Naast mondmaskers / mondkapjes bieden wij ook een uitgebreid assortiment desinfectiemiddelen, overschoenen, beschermende kleding zoals spatschermen, spatbrillen, schorten en handschoenen. In onze online shop vindt u het complete aanbod.

Mondkapjesplicht vanaf 1 december 2020

Het kabinet is op dit moment bezig met een regeling die bepaalt dat iedereen ouder dan 13 jaar, met ingang van 1 december 2020 in publieke binnenruimten zoals winkels, theaters, musea, horecagelegenheden en publieke delen van overheidsgebouwen verplicht een mondkapje moet dragen. Ook mensen die een contactberoep uitoefenen zoals kappers, fysiotherapeuten en nagelstylisten zullen verplicht zijn om tijdens de behandeling een mondmasker te dragen, hetzelfde geldt op dat moment voor de klant. Wij hebben zowel medische- als niet medische mondkapjes in ons assortiment, de medische mondmaskers die wij aanbieden zijn van het wereldwijd bekende merk 3M. Alle mondkapjes worden uit voorraad geleverd! Zorg dat u goed voorbereid bent en bekijk hier ons assortiment.

Mondkapjes in het OV

Vanaf 1 juni 2020 bent u in Nederland verplicht om in het openbaar vervoer een zogenaamd niet medisch mondkapje te gebruiken, bent u op zoek naar een niet medisch mondkapje bij ons bestelt u ze hier

Mondkapjes in het vliegtuig

Ook in het vliegtuig is het dragen van een gezichtsbeschermend mondmasker verplicht vanaf het boarden. U moet zelf voor een mondkapje zorgen. Bent u op zoek naar een mondmasker voor gebruik in het vliegtuig? U bestelt ze hier! Uit voorraad leverbaar en voor 16.00 uur besteld betekent dezelfde werkdag verzonden.

Mondkapjes in het buitenland

In vrijwel alle landen binnen Europa geldt een mondkapjesplicht in publieke binnenruimten. Zorg dat u goed voorbereid op reis gaat, heeft u gezichtsbescherming en/ of desinfectie voor de huid en oppervlakten nodig, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor het overzicht mondkapjes en desinfectie voor tijdens uw vakantie

Mondmaskers van 3M

De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit maar de 3M mondmaskers bleken op de test voor doeltreffende filtratie van bacteriën voor meer dan 99% doeltreffend.

Voor bescherming tegen bacteriën en virussen dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden.

Via onze site kunt u diverse mondmaskers en/of mondkapjes bestellen o.a.:

  • 3M mondmasker 1862 FFP-2 zonder uitademventiel
  • 3M mondmasker 1863 FFP-3 zonder uitademventiel
  • 3M mondmasker 1873 FFP-3 met uitademventiel

homepage vosmedisch 3m mondmasker

De mondmaskers van 3M zijn, afhankelijk van het model, per stuk of per doos van 10 of 20 stuks verkrijgbaar. De mondmaskers van 3M met een uitademventiel bieden meer comfort bij het in- en uitademen.

Mondmaskers van 3M hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor urenlang draagcomfort. De aangeboden mondmaskers van 3M voldoen aan de EN-149:2001 norm.

U kunt via onze site tevens diverse desinfectiemiddelen bestellen.
Van kleine zak flesjes voor onderweg tot grote flessen voor op het werk of thuis. Tevens hebben we desinfectiemiddelen voor oppervlakten zoals bureaus, deurknoppen, onderzoekbanken en computerapparatuur. Prijzen van dit materiaal vindt u in onze shop terug.

Meteen bestellen? Klik hier!