Mondmaskers

Home Mondmaskers

Mondmaskers / mondkapjes & desinfectiemiddelen

Klik hier om direct te bestellen

Via Vosmedisch.nl kunt u mondmaskers / mondkapjes en desinfectiemiddelen homepage vosmedisch 3m mondmaskerbestellen voor o.a. bescherming tegen bacteriën, virussen, H1N1 Mxicaanse griep, vogelgriep, varkensgriep en voor allerlei andere doeleinden. Alle mondmaskers die wij via onze site aanbieden voldoen aan de voorwaarden van de EN-149:2001 norm. Naast mondmaskers / mondkapjes bieden wij ook een uitgebreid assortiment desinfectiemiddelen, overschoenen, beschermende kleding, schorten en handschoenen. In de online shop vindt u het complete aanbod.

Voor bescherming tegen bacteriën en virussen dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden.
De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit maar de 3M mondmaskers bleken op de test voor doeltreffende filtratie van bacteriën voor meer dan 99% doeltreffend.

Via onze site kunt u diverse mondmaskers en/of mondkapjes bestellen o.a.:
  • 3M mondmasker 1862 FFP-2 zonder uitademventiel
  • 3M mondmasker 1873 FFP-3 met uitademventiel
  • Mondmasker FFP-3 met uitademventiel

De mondmaskers van 3M zijn, afhankelijk van het model, per stuk of per doos van 10 of 20 stuks verkrijgbaar. De mondmaskers van 3M met een uitademventiel bieden meer comfort bij het in- en uitademen.

Mondmaskers van 3M hebben een zeer comfortabele pasvorm en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor urenlang draagcomfort. De aangeboden mondmaskers van 3M voldoen aan de EN-149:2001 norm.

U kunt via onze site tevens diverse desinfectiemiddelen bestellen.
Van kleine zak flesjes voor onderweg tot grote flessen voor op het werk of thuis. Tevens hebben we desinfectiemiddelen voor oppervlakten zoals bureau’s, deurknoppen, onderzoekbanken en computerapparatuur. Prijzen van dit materiaal vindt u in onze shop terug.

Meteen bestellen? Klik hier!