Menu
EUR

Frio Insuline koeltasjes

9 Producten
Toon:
FRIO Jumbo etui
FRIO Jumbo etui
€67,00 €55,37
FRIO Pomp etui
FRIO Pomp etui
€31,00 €25,62
FRIO Expeditie Model
FRIO Expeditie Model
€39,00 €32,23
FRIO Grote tas
FRIO Grote tas
€31,00 €25,62
FRIO Glaucoma tas
FRIO Glaucoma tas
€32,00 €26,45
FRIO Dubbel tas
FRIO Dubbel tas
€28,00 €23,14
FRIO Kleine tas
FRIO Kleine tas
€28,00 €23,14
FRIO Individuele tas
FRIO Individuele tas
€26,00 €21,49
FRIO Mini tas. Per Paar, 2 binnen- en buitentassen
FRIO Mini tas. Per Paar, 2 binnen- en buitentassen
Per Paar, 2 binnen- en buitentassen
€42,50 €35,12
Toon 1 - 9 van 9
Frio Insuline koeltasjes
  • Houdt insuline dagenlang op veilige temperatuur
  • Heeft geen koelelement of elektriciteit nodig
  • Heeft alleen water nodig om te activeren
  • Is keer op keer te gebruiken
  • Is lichtgewicht en goedkoop        
FRIO Insuline tassen bieden een effectieve, goedkope oplossing aan voor het probleem om insuline op een veilige temperatuur te houden, zonder het gebruik van een koelkast of koelelementen!
 
Insuline gebruikers en mensen afhankelijk van andere medicatie welke koel gehouden moeten worden, zijn tot nu toe gelimiteerd geweest in hun vrijheid om te reizen. Insuline mag nooit boven de 30°C uitkomen. Er is nu echter een revolutionaire tas ontwikkeld die insuline veilig houdt voor minstens 45 uur - zelfs bij een buitentemperatuur van 38°C.
Het principe is simpel. De tas wordt geactiveerd door onderdompeling in water. De kristallen die zich in de wand van de tas bevinden zwellen op tot een gel. Uw gekoelde insuline wordt nu in de tas gedaan en door een langzaam verdampingsproces wordt de lage temperatuur voor lange tijd vastgehouden en blijft uw insuline veilig.
Alhoewel water gebruikt wordt om de tas te activeren, voelt deze toch droog aan na het afdeppen met een handdoek. Een vrij meegeleverde Cambrelle™ buitentas beschermt de inhoud van uw tas of koffer extra tegen vocht.
De FRIO Tas is getest in Groot Britannie door de British Medical Devices Unit en wordt aanbevolen door de British Diabetic Association. De kristallen voldoen geheel aan de Britse Veiligheids voorschriften.
De FRIO Tas wordt nu in vele landen ter wereld verkocht, de introduktie vond in Nederland plaats in Maart 1998. Het geeft insuline-afhankelijke mensen nieuwe vrijheid om te reizen. Het is niet alleen in warme landen dat uw insuline in gevaar is van hoge temperaturen, ook in uw auto kan deze vaak gevaarlijk hoog oplopen. Ons advies: gebruik uw FRIO niet alleen op vakantie, maar regelmatig.

Let op: de FRIO insuline koeltassen zijn niet geschikt voor alle medicatie. De koeltassen kunnen niet ingesteld worden op een bepaalde temperatuur maar houden de medicatie koel door middel van kristallen. De kristallen houden de medicatie koel tot ongeveer 8°C onder de omgevingstemperatuur
.
 
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!