Menu
EUR

Incontinentie

Veel mensen hebben last van ongewenst urineverlies of incontinentie. Helaas wordt er zelden over efficiënte behandelmethoden of hulpmiddelen gesproken. Langdurige zorg voor mensen met incontinentieklachten omvat veel meer dan chirurgische behandelingen, fysiotherapeutische behandelingen of medicatie. Centraal staat de persoon die geadviseerd, gemotiveerd, behandeld en verzorgd moet worden. In aanvulling op de medische professie en de fysiotherapeutische maatregelen is de verstrekking van de juiste hulpmiddelen en de advisering aan de betrokkenen en hun familieleden van bijzonder belang. Met hoogwaardige huidvriendelijke en betrouwbare incontinentieproducten helpt HARTMANN de kwaliteit van leven van mensen met incontinentieklachten te verbeteren.

Er zijn verschillende producten beschikbaar die mensen met incontinentie kunnen helpen om hun symptomen te beheren en hun dagelijkse activiteiten voort te zetten met meer comfort en zelfvertrouwen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende producten voor incontinentie:

1. Incontinentieverbanden/pads: Dit zijn absorberende pads die in ondergoed worden gedragen om urineverlies op te vangen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptievermogens, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Deze pads zijn discreet en kunnen gemakkelijk worden vervangen wanneer dat nodig is.

2. Incontinentiebroekjes: Deze lijken meer op gewoon ondergoed en bieden een meer nauwsluitende pasvorm dan pads. Ze zijn ontworpen om urineverlies op te vangen en bieden extra bescherming en zekerheid. Incontinentiebroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptievermogens.

3. Incontinentieluiers: Deze producten lijken meer op traditionele luiers en worden vaak gebruikt bij ernstige vormen van incontinentie, vooral bij mensen die bedlegerig zijn of mobiliteitsproblemen hebben. Ze bieden een hoog absorptievermogen en volledige bescherming tegen lekkage.

4. Beschermende onderleggers/bedpads: Deze pads worden gebruikt om matrassen, stoelen of andere oppervlakken te beschermen tegen lekkage. Ze zijn vooral handig voor mensen die 's nachts incontinent zijn of die langdurig zitten.

5. Huidverzorgingsproducten: Het is belangrijk om de huid gezond en beschermd te houden bij mensen met incontinentie, omdat langdurige blootstelling aan urine en ontlasting huidirritatie en luieruitslag kan veroorzaken. Er zijn speciale crèmes, zalven en doekjes beschikbaar die de huid reinigen, beschermen en hydrateren.

Het kiezen van het juiste incontinentieproduct hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst van de incontinentie, de mobiliteit van de persoon, persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Het is vaak een goed idee om met een zorgverlener te overleggen om het meest geschikte product te vinden dat past bij de individuele behoeften en om de beste zorg en comfort te bieden.

Wij leveren diverse soorten luiers, inleggers, onderleggers enz.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!