Menu
EUR

Verbruiksmateriaal/ Disposables

Hoogwaardig gebruiksmateriaal voor Huisartsenpraktijken - Papier, Hygiëne, Handschoenen en Meer

Bij Vosmedisch begrijpen we dat een hygiënische en goed uitgeruste huisartsenpraktijk van het grootste belang is voor zowel zorgverleners als patiënten. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie hoogwaardig verbruiksmateriaal aan die voldoen aan de specifieke behoeften van uw praktijk. Ontdek ons assortiment in verschillende categorieën, variërend van papier en hygiëne tot handschoenen, verpakkingen, injectiemateriaal en meer.

Papier en Hygiëne voor Optimale Zorg

In onze categorie papier en hygiëne vindt u een scala aan essentiële producten, waaronder onderzoeksbankpapier voor een schone en comfortabele onderzoeksomgeving. Daarnaast bieden we handdoeken en dispensers, zeepdispensers, lotions en desinfectiemiddelen om te zorgen voor een goede handhygiëne in de praktijkruimte. Voor desinfectie van de huid en oppervlakken hebben we hoogwaardige producten die aan de strengste normen voldoen. Onze afdekdoeken zijn ideaal voor kleine ingrepen, terwijl nierbekkens en onderleggers extra bescherming bieden.

Variëteit aan Handschoenen voor Veiligheid en Comfort

Bescherming staat voorop, en onze handschoenencategorie biedt diverse opties. Van nitril, vinyl tot latex handschoenen, inclusief steriele varianten, we hebben de juiste keuze voor uw behoeften. Ons assortiment omvat ook veiligheidsnaalden, naalden voor bloedafname en infuusnaalden, waardoor u uw procedures veilig en met vertrouwen kunt uitvoeren.

Verpakking voor Autoclaaf en Injectiemateriaal

Voor sterilisatiebehoeften hebben we een ruime keuze aan afsluitbare zakjes die geschikt zijn voor gebruik in de autoclaaf. Onze injectiemateriaalcategorie biedt een assortiment injectiespuiten, injectienaalden, veiligheidsnaalden en naalden voor bloedafname en infuusnaalden - alles wat u nodig heeft voor een veilige en efficiënte praktijk.

Compleet Assortiment voor Huisartsenpraktijken

Naast de eerder genoemde producten, bieden we ook urinebekers en collectors, houten tongspatels en (lange) houten wattenstokjes voor diverse toepassingen. Ons disposabel instrumentarium omvat specula, pincetten en meer.

Zakelijk account aanmaken?

Als betrouwbare bron voor medisch verbruiksmateriaal, staat Vosmedisch klaar om u te voorzien van hoogwaardige producten voor uw huisartsenpraktijk. Of u nu voor eenmalig gebruik of op regelmatige basis bestelt, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0206942379 om een zakelijk account aan te maken als u zakelijk en op regelmatige basis bestelt.

Vosmedisch - Uw Partner in Kwaliteitszorg en Betrouwbare Disposables.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!