Tabourets en zadelkrukken

Bestel

Mooie stabiele kruk met dikke zitting. Strak vormgegeven en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Eenvoudig te reinigen.

In verschillende hoogten verstelbaar en verrijdbaar.

Keuze uit 2 typen gasveren met elke hun eigen minimale en maximale hoogtes:

  • De medium gasveer is in hoogte verstelbaar van 46cm-64cm (bureauhoogte)
  • De large gasveer is in hoogte verstelbaar van 57cm-82cm

Kleur: zwart

Tabouret Elite met chromen voet

Bestel

Deze tabouret is van zeer goede kwaliteit en standaard voorzien van chromen kruisvoet en chromen gasveer. De zitting kan in een ruim assortiment kleuren geleverd worden van de Praxis onderzoekbanken. De tabouret kan dus eventueel in dezelfde kleur als u Praxis onderzoekbank geleverd worden!

De standaard bijgeleverde wielen zijn van hard kunststof, optioneel kunnen wielen worden gekozen met een zacht loopvlak. Dit helpt krassen te voorkomen.

Kleuren
Er zijn een ruim 170 kleuren en 5 leersoorten beschikbaar.

Taboeret met zachte zitting

Bestel

Een laag traagschuim wordt over het normale schuim heen getrokken. Dit resulteert in een dikkere zachte bekleding met een dempend effect.

Voorzien van een kringschakeling zodat de tabouret van uit elke positie in hoogte verstelbaar is. De gasveer wordt afgedekt met een harmonica beschermhoes. De 5 zwenkwielen zorgen ervoor dat de tabouret zeer wendbaar is.

 

 

Bestel

Groot ergonomisch vormgegeven zadel; breedte 45cm diepte 42cm. Het zadel is voorzien van handgreep aan de voorzijde. De zadelkruk is bekleed met premium skai leer
Keuze uit 2 typen gasveren met elke hun eigen minimale en maximale hoogtes:

  • De medium gasveer is in hoogte verstelbaar van 46cm-64cm (bureauhoogte)
  • De large gasveer is in hoogte verstelbaar van 57cm-82cm

Optioneel is de zadelkruk ook met een voetenring leverbaar, deze kan in de gewenste hoogte worden afgesteld.

Sterke kunststof base; diameter 55cm
Geluidsarme polyamide wielen geschikt voor laminaat en parket
Kleur: zwart

Bestel

Afwisseling in lichaamshouding is een van de beste remedies tegen lichamelijke klachten. De Ergo-Saddle is dan ook uitstekend te gebruiken achter de werkplek. Deze zadelkruk zorgt voor een neutrale stand van de rug en een actieve werkhouding. Zeg maar dag tegen rugklachten! In combinatie met een zit-sta werkplek is de zadelkruk niet meer weg te denken.

Comfortabel werken met goede ondersteuning, een makkelijke af te nemen zitting en bestand tegen vloeistoffen, een gepolijst aluminium kruisvoet voor de hygiëne en een kantelbare zitting voor een goede werkhouding. De Ergo Saddle is de ideale zadelkruk voor de zorg.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit (in de kleur wit een levertijd van +/- 3 weken)

Gasveer te verstellen van 62- 78 cm: voor personen tussen 1,65 en 2 meter