Handtherapie

Theraputty kneedmassa

Bestel

Kneedmassa is ideaal voor mobilisatie en versterking van de vingerspieren. Bijvoorbeeld na blessures, operaties of bij reumatische klachten.

Er zijn 5 verschillende sterktes, waardoor een aangepaste weerstand te bereiken is. Zo bouwt u eenvoudig de spierkracht weer op.

Verkrijgbaar in de sterktes:

  • Extra zacht (beige)
  • Zacht (geel)
  • Middel (rood)
  • Sterk (groen)
  • Extra sterk (blauw)

Eggsercizer handtrainer

44667
Bestel

Regelmatig gebruik van de Eggsercizer vermindert de kans op Carpaal-tunnel syndroom!

Deze eivormige ergonomische gevormde kneedobjecten zijn ideaal voor versteviging van de hand en vingerspieren. De werking strekt zich over de gehele arm tot in de schouder uit. Makkelijk mee te nemen en dus overal toe te passen. Door de afwisselende spanning en ontspanning heeft de Eggsercizer een sterk stressverminderende werking. Regelmatig gebruik vermindert de kans op Carpaal-tunnel syndroom. De Eggsercizer behoudt zijn elastische eigenschappen bij elke temperatuur. Gemaakt van visco-elastische anti-allergische polyuethaan-polumeren en makkelijk afwasbaar.

De Eggsercizer is verkrijgbaar in 4 verschillende hardheden t.w.: Xtra soft, Soft, Medium, Sterk.

Digiflex hand- en vingertrainer

Bestel

Met dit kleine toestel kunnen de vingers 1 voor 1 getraind worden. De vingermobiliteit wordt gelijkmatig verbeterd, evenals de spiercoordinatie in hand en arm. Digiflex is verkrijgbaar in 5 sterktes t.w.:

Geel (0,7kg)
Rood (1,4kg)
Groen (2,3kg)
Blauw (3,2kg)
Zwart (4,1kg)