Life/form® Injectie trainingsmodel

3B Scientific
1022437
7448127516593
Bestel

Oefen intradermale, subcutane en intramusculaire injecties op een veilige en makkelijke manier. Het zachte, realistische materiaal kan herhaaldelijk worden gebruikt zonder naaldgaten te vertonen.

Injecteren met vloeistoffen wordt niet aanbevolen.

Afmeting: 17,8 x 10 x 6 cm

Levertijd 2 a 3 weken

Intramusculaire injectie simulator

3B Scientific
1010008
7448154582516
Bestel
Basisversie voor het oefenen van intramusculaire injecties.

Met de intramusculaire injectiesimulator kunnen studenten oefenen om intramusculaire injecties kosteneffectief uit te voeren. Deze vloeistof wordt met een spuit in de spier geïnjecteerd. Het uitvoeren van intramusculaire injecties is een van de basisprocedures in klinische training en moet professioneel worden uitgevoerd door zowel artsen als ander medisch personeel. Vaccins en time-release geneesmiddelen waarvoor een langere resorptietijd gewenst is, worden vaak toegediend met een intramusculaire injectie.

Training met een simulator geeft een inleiding tot het uitvoeren van intramusculaire injecties, stelt studenten in staat om de procedure keer op keer te oefenen en te herhalen totdat de studenten en stagiairs de volledige beheersing van de handeling hebben. Studenten kunnen oefenen het inbrengen van de injectie met vloeistof tot een diepte van 50 mm.

  • Oefen het uitvoeren van intramusculaire injectie met vloeistof tot een diepte van 50 mm
  • Snel verwisselbare huidkussentjes die meerdere keren kunnen worden doorboord
  • Makkelijk schoon te maken en te drogen

De intramusculaire injectiesimulator van 3B Scientific wordt geleverd met drie huidkussentjes die meerdere keren kunnen worden doorboord. De gesimuleerde spiermassa aan de binnenkant absorbeert de vloeistof. De simulator kan na gebruik eenvoudig worden gedroogd en worden opgeborgen zonder veel ruimte in te nemen.

Levering inhoud:
Intramusculaire injectie simulator
2 vervangende huidpads
1 wegwerpspuit

Intraveneuze Injectiearm oefenmodel

3B Scientific
P50/1
7448127591583
Bestel

De I.V. Injectiearm gemaakt van 3B SKINlike ™ -siliconen is uniek in kwaliteit en ontwerp en biedt realistische training om competentie aan medisch personeel te leren. Het is ook zeer geschikt voor groepsinstructie. Het materiaal is gemakkelijk schoon te houden en is tevens vlekbestendig.

Het is ideaal voor het oefenen van het volgende:

  • Correcte punctie van perifere aderen voor bloedafname. De volgende aders kunnen worden geinjecteerd: basiliekader, cephalische ader, mediane cubitale ader, dorsale veneuze handrug
  • Intraveneuze injecties
  • Plaatsing van een vlinderkatheter

Wordt geleverd inclusief:
1 injectiearm met reeds gemonteerd slangensysteem
1 infuusfles
1 standaard
1 fles 3B Scientific® kunstmatig bloedconcentraat (250 ml)
1 plastic beker
1 wegwerpspuit en 2 injectiecanules (aanbevolen canule-maat: maat 20 en 21)
2 slangensystemen als vervangende onderdelen
1 container talkpoeder