Oefen- en trainingsmodellen

Reservehuid voor de oefenhechtset

Bestel
 
Reservehuid 18,5cmx8,5cm geschikt voor de oefenhechtset
Bestel

Met deze realistische oortrainer kunnen studenten en praktiserende artsen de vaardigheden beheersen die nodig zijn om het menselijk oor te onderzoeken met behulp van visuele aanwijzingen, correcte diagnose van veelvoorkomende ziekten, het reinigen van de gehoorgang, een vreemd object verwijderen en een myringotomie uitvoeren (plaatsing van een oorbuisje).

De Life / form® Diagnostic and Procedural Ear Trainer is realistisch en anatomisch correct. Met de levensechte rechter- en linkeroren kunnen diagnostische en procedurele technieken geleerd worden. Voor het ultieme in realisme kan het middenoor worden gevuld met verschillende vloeistoffen. De instructeur bepaalt de kleur en consistentie van de vloeistoffen.

Een andere functie van deze trainer is de opname van negen diagnostische cartridges met kleurenfoto's die het volgende illustreren:

• Normaal trommelvlies
• Mucoid otitis media
• Ernstige otitis media met een luchtvloeistofniveau
• Chronische otitis media met kleine en grote trommelvliesperforaties
• Twee illustraties van cholesteatoma
• Atelectische middenoorontsteking
• Tympanosclerose

Het oefenmodel wordt compleet geleverd met twee oren, ongeveer 100 voorgesneden trommelvliezen, speciaal samengesteld oorsmeer, een standaard middenoorpatroon met spuit, een verstelbare standaard en een draagtas. Let op: exclusief otoscoop en chirurgische instrumenten.

Levertijd 2 a 3 weken

OtoSim 2™ Otoscoop Training & Simulatie Systeem

Bestel

Het ontwikkelen van diagnostische vaardigheden bij otoscopie is een uitdaging voor alle leerlingen: OtoSim 2 ™ biedt verifieerbare leercursussen voor otoscopie. De gevolgde otoscoop correspondeerd met een bibliotheek van normale ooranatomie evenals honderden pathologieën. Door OtoSim 2 ™ te gebruiken, kunnen studenten worden getraind in het diagnosticeren en behandelen van oorpathologieën. De software bevat 380 afbeeldingen met een hoge resolutie van de Hawke Library, die veel mogelijkheden bieden om hun otoscopische diagnostische vaardigheden te instrueren, oefenen en testen.

OtoSim 2 ™ -inhoud en -vaardigheden omvatten:
Gebruik van het instrument
Functie-identificatie
Pathologie
Externe auditieve kanaal - Acute Otitis Externa, Cerumen, buitenlandse lichamen en meer
Middenoor - normaal trommelvlies, temporale botbreuken, acute otitis media, sereuze otitis media, tympanocentese, myreotomie en meer
Zelfonderzoek en anatomisch onderzoek (geavanceerde quizzen met gerandomiseerde, realistische klinische scenario's)
Pneumatische Otoscopie - Gesimuleerde dia's om de pneumatische otoscopische vaardigheden van studenten te verbeteren (beschikbaar bij aanschaf van PneumatoSim ™ 1021952)
Inclusief:
Beschermende harde hoesjes
OtoSim 2 ™ softwarepakket en handleiding
Control Box
Instrumented otoscoop
Rechter oorvorm + linker oorvorm
Basiseenheid