Model van de schedel met gezichtsmusculatuur - 3B Scientific

3B Scientific
A300
4053083024742
    Levertijd:+/- 14 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Beschikbaarheid: levertijd +/- 2 weken

De gezichts- en kauwspieren zijn afgebeeld op de rechterhelft van deze schedel en de gezichtsmusculatuur kan eenvoudig en nauwkeurig worden onderscheiden van de kauwmusculatuur door het gebruik van twee verschillende kleuren.

Op de linkerhelft zijn ook de spieroorsprong en aanhechtingen gemarkeerd met kleuren (oorsprong: rood, aanhechting: blauw). De kaak is beweegbaar en door de flexibele musculatuur kan de rudimentaire kauwbeweging worden gedemonstreerd. Cranium en m. masseter zijn gemakkelijk afneembaar.

Alleen materiaal van de hoogste kwaliteit werd gebruikt om dit in Duitsland gemaakte model te vervaardigen. De duurzaamheid van de anatomische modellen van 3B Scientific maakt het perfect voor hands-on lesgeven. Of het nu in een klaslokaal of in een dokterspraktijk wordt gebruikt, de demonstratie is zo realistisch als een model maar kan zijn.

Nu met magnetische aansluitingen

Afmeting: 18 x 18 x 25 cm
Levertijd +/- 2 weken

Laat je anatomische model voorzien van een gegraveerde rode, zwarte, zilveren of blauwe aluminium naamplaat! Het plaatje wordt los meegezonden zodat deze op elke gewenste plek geplaatst kan worden. Afmeting: 40mmx10mm